Για να είμαι ειλικρινής, για αθλητική δημοσιογραφία, θα σου πρότεινα να μην πας καθόλου. Τα πράγματα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλά, και θα γίνουν χειρότερα.
Αν θες σώνει και καλά, πήγαινε ΑΕΙ, που έχεις ένα πτυχίο με μεγαλύτερο εύρος και αν στραβώσει το θέμα, μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα...Αν πας σε ΙΕΚ, μετά, αν δεν βρεις δουλειά πάνω σε αυτό, δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.
Επειδή ενδιαφερόμουν κι εγώ για αθλητική, και είμαι πολύ ενημερωμένη με δικούς μου ανθρώπους σε αθλητικές εφημερίδες, θα σου πρότεινα να πάρεις όσα περισσότερα εφόδια μπορείς, για κάθε ενδεχόμενο...
Σόρυ για το "άδειασμα" αλλά βλέπω τα χάλια με τα ίδια μου τα μάτια...
Συμπλήρωση: Οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί, σε παίρνουν για πρακτική, χωρίς χρήματα...Όταν αρχίζουν να σε πληρώνουν, παίρνεις ψίχουλα και μαύρα. Όταν στα δίνουν με μπλοκάκι, πληρώνεις περισσότερα στο ΤΕΒΕ, από αυτά που παίρνεις.ΟΤΑΝ (χρονικό-υποθετικό) σε βάλουν μισθολόγιο, μπαίνεις στο "καλούπι" της εφημερίδας που δουλεύεις. Και ΑΝ συμπληρώσεις 3 χρόνια, συνεχόμενα, μπορεί και να μπεις στην ΕΣΗΕΑ. Άρα, για να δουλέψεις σαν άνθρωπος θες περίπου 10 χρόνια, χοντρικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.