BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:48 Ο BRUCE έγραψε: #21 27-04-12 16:48 Αρχική Δημοσίευση από 123τινκ: Σοβαρα μιλάς;στο σχολείο μας είχαν πει ότι αρκεί να τ δηλώσουμε!κ ένας φίλος μου έλεγε πρόσφατα ότι άμα περνάει ξέρω γω τεφαα με τα γραπτά δε θα παει στα αθλήματα... Click για ανάπτυξη... Ο φίλος σου κάνει λάθος! Για να μπεις Τ.Ε.Φ.Α.Α. τα αθλήματα είναι υποχρεωτικά, όμως δεν χρειάζεται να περάσεις κάποια όρια. Είναι σαν bonus. Άμα έχεις γράψει καλά στα γραπτά και 0 να πάρεις στα αθλήματα πάλι περνάς Τ.Ε.Φ.Α.Α., αλλά τα αθλήματα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να τα δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κερκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κερκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2013 στις 15:13 Ο κερκος έγραψε: #22 22-01-13 15:13 και ποια σχολη τεφαα στην ελλαδα θεωρειτε <<καλυτερη>>; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κερκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κερκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 01:26 Ο κερκος έγραψε: #23 26-01-13 01:26 ενας ενας παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Free_Soul Νεοφερμένο μέλος Η Free_Soul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:25 Η Free_Soul: #24 22-02-13 17:25 Καλησπέρα σας! Πόσο εύκολο είναι κανείς να περάσει τα αθλήματα με καλό βαθμό για τα ΤΕΦΑΑ;; Πόσο καιρό χρειάζεται για την προετοιμασία;; Κάποιος που είναι σχετικά καλά ενημερωμένος, ας μου απαντήσει. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spring day Juana calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 123τινκ: Σοβαρα μιλάς;στο σχολείο μας είχαν πει ότι αρκεί να τ δηλώσουμε!κ ένας φίλος μου έλεγε πρόσφατα ότι άμα περνάει ξέρω γω τεφαα με τα γραπτά δε θα παει στα αθλήματα... Click για ανάπτυξη... Ο φίλος σου κάνει λάθος! Για να μπεις Τ.Ε.Φ.Α.Α. τα αθλήματα είναι υποχρεωτικά, όμως δεν χρειάζεται να περάσεις κάποια όρια. Είναι σαν bonus. Άμα έχεις γράψει καλά στα γραπτά και 0 να πάρεις στα αθλήματα πάλι περνάς Τ.Ε.Φ.Α.Α., αλλά τα αθλήματα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να τα δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κερκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κερκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2013 στις 15:13 Ο κερκος έγραψε: #22 22-01-13 15:13 και ποια σχολη τεφαα στην ελλαδα θεωρειτε <<καλυτερη>>; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κερκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κερκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 01:26 Ο κερκος έγραψε: #23 26-01-13 01:26 ενας ενας παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Free_Soul Νεοφερμένο μέλος Η Free_Soul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:25 Η Free_Soul: #24 22-02-13 17:25 Καλησπέρα σας! Πόσο εύκολο είναι κανείς να περάσει τα αθλήματα με καλό βαθμό για τα ΤΕΦΑΑ;; Πόσο καιρό χρειάζεται για την προετοιμασία;; Κάποιος που είναι σχετικά καλά ενημερωμένος, ας μου απαντήσει. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spring day Juana calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ποια σχολη τεφαα στην ελλαδα θεωρειτε <<καλυτερη>>; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κερκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κερκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 01:26 Ο κερκος έγραψε: #23 26-01-13 01:26 ενας ενας παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Free_Soul Νεοφερμένο μέλος Η Free_Soul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:25 Η Free_Soul: #24 22-02-13 17:25 Καλησπέρα σας! Πόσο εύκολο είναι κανείς να περάσει τα αθλήματα με καλό βαθμό για τα ΤΕΦΑΑ;; Πόσο καιρό χρειάζεται για την προετοιμασία;; Κάποιος που είναι σχετικά καλά ενημερωμένος, ας μου απαντήσει. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ενας ενας παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Free_Soul Νεοφερμένο μέλος Η Free_Soul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:25 Η Free_Soul: #24 22-02-13 17:25 Καλησπέρα σας! Πόσο εύκολο είναι κανείς να περάσει τα αθλήματα με καλό βαθμό για τα ΤΕΦΑΑ;; Πόσο καιρό χρειάζεται για την προετοιμασία;; Κάποιος που είναι σχετικά καλά ενημερωμένος, ας μου απαντήσει. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα σας! Πόσο εύκολο είναι κανείς να περάσει τα αθλήματα με καλό βαθμό για τα ΤΕΦΑΑ;; Πόσο καιρό χρειάζεται για την προετοιμασία;; Κάποιος που είναι σχετικά καλά ενημερωμένος, ας μου απαντήσει. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.