Stoyo
Νεοφερμένο μέλος

Καποιος που να ξερει σιγουρα :iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vitruve
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iraklis7
Νεοφερμένο μέλος

Stoyo
Νεοφερμένο μέλος

qwertyasdfg
Νεοφερμένο μέλος

maria_st8
Νεοφερμένο μέλος

ZefiroS
Νεοφερμένο μέλος

Ωστόσο η παρούσια στη διαδικασία εξέτασης των αθλημάτων είναι υποχρεωτική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariosssss_gr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikosVertis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZefiroS
Νεοφερμένο μέλος

Σου επισυνάπτω τον πίνακα βαθμολογίας με τις επιδόσεις για να δεις που βρίσκεσαι. Ο πίνακας είναι παλιός αλλά δε νομίζω να έχει αλλάξει η βαθμολόγηση.

Καλή επιτυχία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irenegate777
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα να ρωτήσω:
1) Ποια αθλήματα δίνουμε
2) Πόσα μόρια μπορούμε να πάρουμε συνολικά
3) Πότε είναι το ιδανικότερο να ξεκινήσουμε προπονήσεις κτλ.
Αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει θα του ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
ZefiroS
Νεοφερμένο μέλος

1) Τα αθλήματα είναι: τρέξιμο 200μ. ,άλμα εις μήκος, σφαιροβολία (4κ.) και κολύμβηση (50μ.) από τα οποία επιλέγεις τα 3 (όχι δεν μπορείς να δώσεις και τα 4!)
2) 4.000 μόρια είναι το άριστα
3) Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα
Καλή επιτυχία.
irenegate777
Νεοφερμένο μέλος

vikoulini25887
Νεοφερμένο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Σοβαρα μιλάς;στο σχολείο μας είχαν πει ότι αρκεί να τ δηλώσουμε!κ ένας φίλος μου έλεγε πρόσφατα ότι άμα περνάει ξέρω γω τεφαα με τα γραπτά δε θα παει στα αθλήματα...
Σοβαρότατα...κοιτα για το τεφαα το έχω ακούσει κι εγώ αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά...για τεφαα τα αθληματα ειναι για bonus βαθμους ενώ για στρατιώτικές είναι υποχρεωτικά...δεν πα να εχεις βγαλει 20.000 ,αν δεν περάσεις τα αθλήματα δεν περνάς στρατιωτικές...καπώς έτσι είναι και για τα ειδικά μαθηματα

Σοβαρότατα...κοιτα για το τεφαα το έχω ακούσει κι εγώ αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά...για τεφαα τα αθληματα ειναι για bonus βαθμους ενώ για στρατιώτικές είναι υποχρεωτικά...δεν πα να εχεις βγαλει 20.000 ,αν δεν περάσεις τα αθλήματα δεν περνάς στρατιωτικές...καπώς έτσι είναι και για τα ειδικά μαθηματα![]()
Μα τα αθλήματα δεν είναι για τ τεφαα όπως το σχέδιο για την αρχιτεκτονική;εννοω είναι ουσιαστικά ειδικό μάθημα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.