Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μένα με παίρνουν χαμπάρι. Και τι έγινε; Απαγορεύεται να κοιτάω;
οχι να κοιτας ...αμα δεν κοιταει ο ενας ...δεν κοιταει ο αλλος ...ιστορια δεν προχωραει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Και να συνοδεύεται πάλι δεν με απασχολεί. Αν είναι ωραία θα κοιτάξω. Αν είναι προκλητική θα κοιτάξω για να σχολιάσω.
ναι οντως το προκλητικο τελικα δεν αρεσει σε κανεναν....
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Ήμουν με ένα φίλο και περνάει από δίπλα μας ένα milf με τον άντρα της. Του λέω, μαλάκα δες μια κωλάρα...Γυρνάμε και οι δύο, και έρχεται ο τύπος να μου ζητήσει τα ρέστα...επειδή τόλμησα να κοιτάξω...Γιατί, απαγορεύεται, του απάντησα. Και πήγε να με χτυπήσει αλλά σάστισε. Πώς θα γούσταρα...Να έρθουν οι μπάτσοι, να του κάνω και μια μήνυση και να χάσει και την πτήση του...
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Θυμήθηκα ένα σκηνικό που είχε συμβεί πριν 2 μήνες περίπου στο Ελ. Βενιζέλος.
Ήμουν με ένα φίλο και περνάει από δίπλα μας ένα milf με τον άντρα της. Του λέω, μαλάκα δες μια κωλάρα...Γυρνάμε και οι δύο, και έρχεται ο τύπος να μου ζητήσει τα ρέστα...επειδή τόλμησα να κοιτάξω...Γιατί, απαγορεύεται, του απάντησα. Και πήγε να με χτυπήσει αλλά σάστισε. Πώς θα γούσταρα...Να έρθουν οι μπάτσοι, να του κάνω και μια μήνυση και να χάσει και την πτήση του...
ε καλα ειπαμε να κοιτας αλλα μην πας και στο νοσοκομειο!
εδω καποιοι οδηγουν και θελουν να δουν μια και γυριζουν ολο το κεφαλι....ελεος...λιγο πιο διακριτικα δεν γινεται;
οχι τπτ αλλο αλλα θα τις φατε στα καλα καθουμενα!

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί, απαγορεύεται να κοιτάμε; Αν δεν θέλουν να κοιτάμε να τις λένε να μην φοράνε ξέκωλα.
ε μερικες δεν φορανε ξεκολλα αλλα παλι κοιτανε αδιακριτα
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

κάτι ξέρεις και το λεςε μερικες δεν φορανε ξεκολλα αλλα παλι κοιτανε αδιακριτα

manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

τι νοημα εχει το κοιταγμα...?/αν δεν πιανεις κιολας..?![]()
φάτε μάτια ψάρια...

MetalChest
Δραστήριο μέλος

Απο κει και πέρα η προσωπικότητα μπορεί να με κερδίσει σε τεράστιο βαθμό! Μιας κα είμαι φανατικός μουσικόφιλος, αν δω πως μια κοπέλα ακούει σκυλάδικα/γύφτικα και τα σχετικά, απλά κάνω πίσω. Θεωρώ πως η μουσική δείχνει παιδεία!
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Η εμφάνιση είναι μια πρώτη εντύπωση και σίγουρα παίζει ρόλο.
Απο κει και πέρα η προσωπικότητα μπορεί να με κερδίσει σε τεράστιο βαθμό! Μιας κα είμαι φανατικός μουσικόφιλος, αν δω πως μια κοπέλα ακούει σκυλάδικα/γύφτικα και τα σχετικά, απλά κάνω πίσω. Θεωρώ πως η μουσική δείχνει παιδεία!
να υποθέσω εσύ γουστάρεις μεταλλούδες?

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

χαχαχαχατι νοημα εχει το κοιταγμα...?/αν δεν πιανεις κιολας..?![]()

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Σ' αρέσει φαίνεται να "πιάνεσαι" και έβαλεςχαχαχαχα![]()

και μένα μ' αρέσει να πιάνω.

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σ' αρέσει φαίνεται να "πιάνεσαι" και έβαλες![]()
![]()
και μένα μ' αρέσει να πιάνω.![]()
καλε δεν ειμαστε κρεατα

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ποιο αγόρι δεν αρέσει να πιάνει?και μένα μ' αρέσει να πιάνω.![]()

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

MetalChest
Δραστήριο μέλος

να υποθέσω εσύ γουστάρεις μεταλλούδες?![]()
Όχι απαραίτητα!

Aκόμη και pop/alternative και beatακια δεν έχω πρόβλημα! Με ενοχλεί ΕΛΕΕΙΝΑ το σκυλάδικο και το γύφτικο, που έχει γίνει της μόδας

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

σκέψου μια Παπαρήγα τόπλεςς και θα ηρεμήσεις...![]()
![]()
![]()
![]()
τι ακούω omg

εφιάλτες το βράδυ
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Πες μου μόνο ότι δεν είσαι η Παπαρίγα και τα υπόλοιπα άστα για στην φαντασία μου...ναι με το γερασμενο βυζακι που πεφτει ως το γονατο,ειναι πολυ σεξε![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.