καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Αν παίζει LoL!

Όοοοοχι ψέματα, ξέρω 2 κοπέλες που παίζουν

Itach1
Διάσημο μέλος

Παίζουν αρκετές αλλά είναι κρυμμένες!!Κι αν βρεις τέτοια κοπέλα σφύρα μου κλέφτικα
.
Όοοοοχι ψέματα, ξέρω 2 κοπέλες που παίζουν.
Τις παντρεύομαι...

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Παίζουν αρκετές αλλά είναι κρυμμένες!!
Τις παντρεύομαι...![]()
Δεν θα τις βρεις,δεν θα τις βρεις, τις κοπέλες που ζητείς

Είναι κλεισμένες και οι 2

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

gavroulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

1) Αυτό δύσκολα θα το γλυτώσεις.1) Μου αρκεί να μην κάνει όλο υποθετικές ερωτήσεις.
2) Επιπλέον κοιτάζω να προσέχει και να περιποιείται τον εαυτό της (δηλ. να μην έχει τρίχες στις μασχάλες και φρύδια παπαδιάς και να μην είναι βρωμύλα...).
2) Μάλλον υπερβάλεις. Δε νομίζω να υπάρχουν τέτοια κορίτσια, τουλάχιστον εγώ δεν έχω συναντήσει κανένα. (Αγόρια έχω συναντήσει μερικά...)

physicscrazy
Δραστήριο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Μπορείς να της τα φτιάχνεις εσύ λοιπόν και να της τα περιποιείσαι...εχω μονο μια ιδιαιτεροτητα.θελω τα κοριτσια να εχουν ωραια νυχια(κουλο,ε?).με ξενερωνει οταν τα κοριτσια εχουν φαγωμενα νυχια ή δεν ειναι καλα βαμμενα.κατα τα αλλα θελω να εχουν ωραιο προσωπο και σωμα,αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα.
Επόμενος.
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχω μονο μια ιδιαιτεροτητα.θελω τα κοριτσια να εχουν ωραια νυχια(κουλο,ε?).με ξενερωνει οταν τα κοριτσια εχουν φαγωμενα νυχια ή δεν ειναι καλα βαμμενα.κατα τα αλλα θελω να εχουν ωραιο προσωπο και σωμα,αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα.
+1000. Γενικά τα άκρα τα θεωρώ αρκετά ερωτικά σημεία, και ξενερώνω άγρια με αυτό που περιγράφεις.

Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος

-Να είναι έξυπνη ( Αλλιώς δε θα συνενοούμαστε. )
-Να έχει χιούμορ. ( Αλλιώς δε θα με καταλαβαίνει.)
-Να μπορεί να προσαρμόζεται σε διάφορες καταστάσεις. ( Είμαι κυκλοθυμικός. )
-Να έχει υπομονή ( Είμαι ιδιότροπος και νευρικός.)
-Να έχει ωραία μάτια. ( Δε με νοιάζει το χρώμα,φτάνει να με σαγηνεύουν.

-Nα έχει ωραίο χαμόγελο. ( Δεν έχω κάτι να γράψω για την παρένθεση. )
Kαι το σπουδαιότερο : -Να μη γνωρίζει η μια την άλλη.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Δεν έχω κάποιο τύπο (καλούπι) για μια κοπέλα. Μου αρκεί να μην κάνει όλο υποθετικές ερωτήσεις. Επιπλέον κοιτάζω να προσέχει και να περιποιείται τον εαυτό της (δηλ. να μην έχει τρίχες στις μασχάλες και φρύδια παπαδιάς και να μην είναι βρωμύλα...).
Έχεις συναντήσει τέτοια κοπέλα;

+1000. Γενικά τα άκρα τα θεωρώ αρκετά ερωτικά σημεία, και ξενερώνω άγρια με αυτό που περιγράφεις.![]()
Πώς γίνεται να κρίνεις μια κοπέλα από τα νύχια της;

Dalian
Περιβόητο μέλος

Raiseonce
Δραστήριο μέλος

Άμα καψουρευτείς δεν κοιτάς τίποτα.Όλα είναι θέμα χημείας.Και τα ελαττώματα τότε τα βλέπεις προτερήματα.
Βέβαια αν έχει και δίμετρα πόδια δε μας χαλάει νομίζω.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδιά τι γράφετε χαρακτηριστικά λες και γράφετε λίστα για σούπερ μάρκετ?
Άμα καψουρευτείς δεν κοιτάς τίποτα.Όλα είναι θέμα χημείας.Και τα ελαττώματα τότε τα βλέπεις προτερήματα.
Βέβαια αν έχει και δίμετρα πόδια δε μας χαλάει νομίζω.![]()
Από ό,τι κατάλαβες τα παιδιά εδώ προσπαθούν να μας εξηγήσουν τι μετράει για αυτούς σαν πρώτη εντύπωση

Raiseonce
Δραστήριο μέλος

Αλλά εγώ κοιτάω να είναι η άλλη θυληκό.Στη συμπεριφορά και στον τρόπο που σκέφτεται,ντύνεται.Στον τρόπο που κινείται γενικώς.
Δεν μπορώ καθόλου τα κορίτσια που αγοροφέρνουν.Ειδικά όσες βρίζουν τρώνε κατευθείαν Χ.
Ironboy
Δραστήριο μέλος

Θέλετε οι κοπέλες να είναι ξυρισμένες γουλί από το λαιμό και κάτω, μας ρωτήσατε εμάς όμως ποτέ αν θέλουμε να βλέπουμε τις πιθηκοφλοκάτες σας?![]()
Άλλες θέλουν να πενεύονται ότι είναι το ωραίο φύλο

Δεν σου λέω να είναι γιέτι ο τύπος, και με τις τρίχες του να φτιάχνεις μάλλινο για τον χειμώνα, αλλά αλήθεια, θα σου άρεσει κάποιος τελείος γουλί,άτρυχος και να συζητάει με τον φίλο του , ποια κρέμα βάζει στο πρόσωπο του για να είναι μαλακό ;

Μάλλον όχι

Dalian
Περιβόητο μέλος

Απλά λέω ότι όπως έχετε την απαίτηση οι γυναίκες να είναι περιποιημένες σύμφωνα με τα γούστα σας να φροντίζετε και σεις λίγο τον εαυτό σας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.