Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:17 Ο Nikos Sitys: #221 16-09-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: The Ascent of Money--Carmilla--Fight Club. Click για ανάπτυξη... Τραγουδι δεν ειναι αυτο? wrong wrong! Επισης θελω να παρω και ενα ταβλακι για να παιζουμε τις κρυες νυχτες του χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:20 Η evg_steven: #222 16-09-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Θα επεκτείνω την προηγούμενη wish-list μου γιατί θυμήθηκα κι άλλα πράγματα (ποτέ δεν τελειώνουν οι επιθυμίες) - Όλες τις σεζόν του The Big Bang Theory - Όλες τις σεζόν του House MD - Όλες τις σεζόν του Merlin (The adventures of Merlin) - Όλες τις σεζόν του Dexter - Όλες τις σεζόν του CSI: Las Vegas - Όοοοολο το Bershka Ποιος θα αναλάβει το χρηματικό μέρος; Έχει δώρο καραμελίτσες Click για ανάπτυξη... https://www.free-tv-video-online.me/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η Πουλάκι έγραψε: #223 16-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter&Bershka αναλαμβανω εγω,τις καραμελες περιμενω Click για ανάπτυξη... Τhank you ^.^ Με την αξία σου τις κέρδισες Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ξέρεις,υπάρχουν και τα torrent. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Oχι οτι αυτα μπορεις να τα βρεις τσαμπα. Click για ανάπτυξη... I know, αλλά ρε παιδιά, θέλω τα αυθεντικά... Είναι αλλιώς να τα έχεις αγορασμένα Α, και δεν κατεβάζω. Αρχική Δημοσίευση από evg_steven: https://www.free-tv-video-online.me/ Click για ανάπτυξη... Σ' αγαπώωωωω Αλλά αυτό θα μείνει ως προσωρινή λύση, γιατί σκοπεύω να αγοράσω αυτές τις σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:08 Η Alma Libre: #224 16-09-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Τhank you ^.^ Με την αξία σου τις κέρδισες Click για ανάπτυξη... όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:21 Η Πουλάκι έγραψε: #225 16-09-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Click για ανάπτυξη... Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Alma Libre: #226 16-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Click για ανάπτυξη... στωω καλη ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η wolfe4ever: #227 16-09-12 22:36 Xμμ ένα ρολόι. Το προηγούμενο χάλασε στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:03 Η ^Dark Angel^: #228 18-09-12 18:03 Ενα κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Η xristina elen: #229 18-09-12 18:06 εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: The Ascent of Money--Carmilla--Fight Club. Click για ανάπτυξη... Τραγουδι δεν ειναι αυτο? wrong wrong! Επισης θελω να παρω και ενα ταβλακι για να παιζουμε τις κρυες νυχτες του χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:20 Η evg_steven: #222 16-09-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Θα επεκτείνω την προηγούμενη wish-list μου γιατί θυμήθηκα κι άλλα πράγματα (ποτέ δεν τελειώνουν οι επιθυμίες) - Όλες τις σεζόν του The Big Bang Theory - Όλες τις σεζόν του House MD - Όλες τις σεζόν του Merlin (The adventures of Merlin) - Όλες τις σεζόν του Dexter - Όλες τις σεζόν του CSI: Las Vegas - Όοοοολο το Bershka Ποιος θα αναλάβει το χρηματικό μέρος; Έχει δώρο καραμελίτσες Click για ανάπτυξη... https://www.free-tv-video-online.me/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η Πουλάκι έγραψε: #223 16-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter&Bershka αναλαμβανω εγω,τις καραμελες περιμενω Click για ανάπτυξη... Τhank you ^.^ Με την αξία σου τις κέρδισες Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ξέρεις,υπάρχουν και τα torrent. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Oχι οτι αυτα μπορεις να τα βρεις τσαμπα. Click για ανάπτυξη... I know, αλλά ρε παιδιά, θέλω τα αυθεντικά... Είναι αλλιώς να τα έχεις αγορασμένα Α, και δεν κατεβάζω. Αρχική Δημοσίευση από evg_steven: https://www.free-tv-video-online.me/ Click για ανάπτυξη... Σ' αγαπώωωωω Αλλά αυτό θα μείνει ως προσωρινή λύση, γιατί σκοπεύω να αγοράσω αυτές τις σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:08 Η Alma Libre: #224 16-09-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Τhank you ^.^ Με την αξία σου τις κέρδισες Click για ανάπτυξη... όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:21 Η Πουλάκι έγραψε: #225 16-09-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Click για ανάπτυξη... Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Alma Libre: #226 16-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Click για ανάπτυξη... στωω καλη ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η wolfe4ever: #227 16-09-12 22:36 Xμμ ένα ρολόι. Το προηγούμενο χάλασε στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:03 Η ^Dark Angel^: #228 18-09-12 18:03 Ενα κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Η xristina elen: #229 18-09-12 18:06 εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Θα επεκτείνω την προηγούμενη wish-list μου γιατί θυμήθηκα κι άλλα πράγματα (ποτέ δεν τελειώνουν οι επιθυμίες) - Όλες τις σεζόν του The Big Bang Theory - Όλες τις σεζόν του House MD - Όλες τις σεζόν του Merlin (The adventures of Merlin) - Όλες τις σεζόν του Dexter - Όλες τις σεζόν του CSI: Las Vegas - Όοοοολο το Bershka Ποιος θα αναλάβει το χρηματικό μέρος; Έχει δώρο καραμελίτσες Click για ανάπτυξη... https://www.free-tv-video-online.me/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η Πουλάκι έγραψε: #223 16-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter&Bershka αναλαμβανω εγω,τις καραμελες περιμενω Click για ανάπτυξη... Τhank you ^.^ Με την αξία σου τις κέρδισες Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ξέρεις,υπάρχουν και τα torrent. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Oχι οτι αυτα μπορεις να τα βρεις τσαμπα. Click για ανάπτυξη... I know, αλλά ρε παιδιά, θέλω τα αυθεντικά... Είναι αλλιώς να τα έχεις αγορασμένα Α, και δεν κατεβάζω. Αρχική Δημοσίευση από evg_steven: https://www.free-tv-video-online.me/ Click για ανάπτυξη... Σ' αγαπώωωωω Αλλά αυτό θα μείνει ως προσωρινή λύση, γιατί σκοπεύω να αγοράσω αυτές τις σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:08 Η Alma Libre: #224 16-09-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Τhank you ^.^ Με την αξία σου τις κέρδισες Click για ανάπτυξη... όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:21 Η Πουλάκι έγραψε: #225 16-09-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Click για ανάπτυξη... Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Alma Libre: #226 16-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Click για ανάπτυξη... στωω καλη ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η wolfe4ever: #227 16-09-12 22:36 Xμμ ένα ρολόι. Το προηγούμενο χάλασε στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:03 Η ^Dark Angel^: #228 18-09-12 18:03 Ενα κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Η xristina elen: #229 18-09-12 18:06 εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter&Bershka αναλαμβανω εγω,τις καραμελες περιμενω Click για ανάπτυξη... Τhank you ^.^ Με την αξία σου τις κέρδισες Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ξέρεις,υπάρχουν και τα torrent. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Oχι οτι αυτα μπορεις να τα βρεις τσαμπα. Click για ανάπτυξη... I know, αλλά ρε παιδιά, θέλω τα αυθεντικά... Είναι αλλιώς να τα έχεις αγορασμένα Α, και δεν κατεβάζω. Αρχική Δημοσίευση από evg_steven: https://www.free-tv-video-online.me/ Click για ανάπτυξη... Σ' αγαπώωωωω Αλλά αυτό θα μείνει ως προσωρινή λύση, γιατί σκοπεύω να αγοράσω αυτές τις σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:08 Η Alma Libre: #224 16-09-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Τhank you ^.^ Με την αξία σου τις κέρδισες Click για ανάπτυξη... όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:21 Η Πουλάκι έγραψε: #225 16-09-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Click για ανάπτυξη... Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Alma Libre: #226 16-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Click για ανάπτυξη... στωω καλη ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η wolfe4ever: #227 16-09-12 22:36 Xμμ ένα ρολόι. Το προηγούμενο χάλασε στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:03 Η ^Dark Angel^: #228 18-09-12 18:03 Ενα κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Η xristina elen: #229 18-09-12 18:06 εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Τhank you ^.^ Με την αξία σου τις κέρδισες Click για ανάπτυξη... όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:21 Η Πουλάκι έγραψε: #225 16-09-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Click για ανάπτυξη... Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Alma Libre: #226 16-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Click για ανάπτυξη... στωω καλη ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η wolfe4ever: #227 16-09-12 22:36 Xμμ ένα ρολόι. Το προηγούμενο χάλασε στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:03 Η ^Dark Angel^: #228 18-09-12 18:03 Ενα κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Η xristina elen: #229 18-09-12 18:06 εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: όχι,τις άλλες τα ζελεδάκια θέλω Click για ανάπτυξη... Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Alma Libre: #226 16-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Click για ανάπτυξη... στωω καλη ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η wolfe4ever: #227 16-09-12 22:36 Xμμ ένα ρολόι. Το προηγούμενο χάλασε στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:03 Η ^Dark Angel^: #228 18-09-12 18:03 Ενα κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Η xristina elen: #229 18-09-12 18:06 εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουλάκι: Αν και είπα καραμέλες, κι όχι ζελεδάκια, επειδή είσαι τόοοοσο καλό παιδάκι, πάρε τα ζελεδάκια (κι εγώ θα φάω τις καραμέλες βουτύρου, μιαμ μιαμ ). Click για ανάπτυξη... στωω καλη ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η wolfe4ever: #227 16-09-12 22:36 Xμμ ένα ρολόι. Το προηγούμενο χάλασε στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:03 Η ^Dark Angel^: #228 18-09-12 18:03 Ενα κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Η xristina elen: #229 18-09-12 18:06 εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xμμ ένα ρολόι. Το προηγούμενο χάλασε στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:03 Η ^Dark Angel^: #228 18-09-12 18:03 Ενα κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Η xristina elen: #229 18-09-12 18:06 εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Η xristina elen: #229 18-09-12 18:06 εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θελω αυτο το γλυκουλικο σκουφακι https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=82463&cat_id=133&page=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Ο Itach1 έγραψε: #230 18-09-12 18:09 Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα καλό ρολόι χειρός και μια μερέντα για τα κρύα απογεύματα του φθινοπώρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:40 Η άντζυ έγραψε: #231 18-09-12 19:40 Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλλαγή αρχικών σχεδίων... Λόγω καινούργιας δουλειάς πρέπει να αγοράσω μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια... Και τα χρειάζομαι για την Παρασκευή...αλλά εγώ θα πληρωθώ απ'την προηγούμενη δουλειά την 1η του Οκτώβρη και τώρα δεν παίζει ούτε cent... Παιδιά δεν τσοντάρετε όλοι μαζί να μου πάρετε τα ρουχαλάκια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:20 Ο Guest 018946: #232 20-09-12 23:20 θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα μας το ξεπληρωσεις με ειδος ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:55 Η souzana έγραψε: #233 22-09-12 19:55 και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ξαναλέω Iphone 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:57 Η Alma Libre: #234 22-09-12 19:57 Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια Milka με ρευστή καραμέλα. Μπορεί να μη πάω τους γερμανούς,αλλά τις σοκολάτες τους μια χαρά τις πάω κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η ^Dark Angel^: #235 22-09-12 21:38 1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1.πιστολακι για τα μαλλια 2.ασετον 3.ισιωτικη 4.τσαντα 5.κουβερτες 6.κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο DrHouse έγραψε: #236 24-09-12 13:15 Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Ερινύς έγραψε: #237 24-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Βάλε τα λεφτά από την Μονόπολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Mr. Crowley: #238 24-09-12 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... Και τότε πως πήρες το πορτοφόλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunday(atlie) Νεοφερμένο μέλος Η sunday(atlie) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Η sunday(atlie): #239 28-09-12 15:01 Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μια κιθάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Ο Bemanos έγραψε: #240 28-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σημερα λεω οτι ως φοιτητης θα χρειαστω ενα πορτοφολι.Παω και αγοραζω ενα μαυρο δερματινο κτλπ κτλπ,και μετα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω λεφτα να βαλω μεσα Click για ανάπτυξη... δεν θα ξαναδωσεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.