pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ampalea4
Εκκολαπτόμενο μέλος

και επίσης δεν μπορείς να ξέρεις στα 18 σου, αν τελικά θα εισαι καλός στο Χ αντικείμενο και αν πράγματι θα σου αρέσει, ή νομίζεις ότι σου αρέσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Πιστεύω ότι αν πραγματικά ήθελες ελληνική φιλολογία θα το είχες καταλάβει.
Εννοώ ότι δε θα σου περνούσε από το μυαλό κάποια άλλη σχολή!
Οπότε, καθαρά προσωπική μου άποψη, βάλε αγγλική.
Και από θέμα επαγγελματικών προοπτικών πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα, τόσο εντός, όσο κι εκτός!

pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιστευεις πως αυτη τη δυνατοτητα την εχεις απο τις φιλολογιες?ή θα προτεινες καποιο αλλο επαγγελμα(πχ παρα'ι'ατρικα επαγγελματα οπως λογοθεραπεια-φυσικοθεραπεια ή παιδαγωγικο στοχευοντας σε ερευνα στο εξωτερικο...)Πλέον το βασικό κριτήριο σπουδών πρέπει να είναι τι έχει ζήτηση στο εξωτερικό η ποιό πτυχίο και ποιός τομέας σπουδών είναι πιο ευέλικτος που να μπορείς με μια περαιτέρω εξειδίκευση πχ κάποιο μεταπτυχιακό να ελλειχθείς στην αγορά εργασίας.
Pit14,
Πιστεύω ότι αν πραγματικά ήθελες ελληνική φιλολογία θα το είχες καταλάβει.
Εννοώ ότι δε θα σου περνούσε από το μυαλό κάποια άλλη σχολή!
Οπότε, καθαρά προσωπική μου άποψη, βάλε αγγλική.
Και από θέμα επαγγελματικών προοπτικών πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα, τόσο εντός, όσο κι εκτός!![]()
μα μ'αρεσει η φιλολογια το ξερω....τρελαινομαι στην ιδεα των ιδιαιτερων(πχ σκεφτομαι πως θα διαμορφωσω το χωρο μου και τετοια)και γενικα της ταξης...επισης λατρευω τα αρχαια!!!!!κατα τ'αλλα εξακολουθω να ειμαι μπερδεμενος...απο την αλλη τα αγγλικα ειναι σαν να μην με τραβανε τοσο...εξαλλου σκεφτομαι πως εχω και το proficiency και με μια επαρκεια θα μπορω να διδαξω και αγγλικα!!!

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

πιστευεις πως αυτη τη δυνατοτητα την εχεις απο τις φιλολογιες?ή θα προτεινες καποιο αλλο επαγγελμα(πχ παρα'ι'ατρικα επαγγελματα οπως λογοθεραπεια-φυσικοθεραπεια ή παιδαγωγικο στοχευοντας σε ερευνα στο εξωτερικο...)
μα μ'αρεσει η φιλολογια το ξερω....τρελαινομαι στην ιδεα των ιδιαιτερων(πχ σκεφτομαι πως θα διαμορφωσω το χωρο μου και τετοια)και γενικα της ταξης...επισης λατρευω τα αρχαια!!!!!κατα τ'αλλα εξακολουθω να ειμαι μπερδεμενος...απο την αλλη τα αγγλικα ειναι σαν να μην με τραβανε τοσο...εξαλλου σκεφτομαι πως εχω και το proficiency και με μια επαρκεια θα μπορω να διδαξω και αγγλικα!!!![]()
Ε τότε μόνος σου το είπες πήγαινε φιλολογία και δεν θα απογοητευτείς....Ή κάποια σχολή που να περιέχει και άλλα μαθήματα όπως το ιστορικό που έχει μαθήματα λαογραφίας, ιστορίας της τέχνης και κάποια αρχαιολογικά πέρα από λατινικά νέα ιστορία...
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

λες??το φπψ πως το βλεπεις?Ε τότε μόνος σου το είπες πήγαινε φιλολογία και δεν θα απογοητευτείς....Ή κάποια σχολή που να περιέχει και άλλα μαθήματα όπως το ιστορικό που έχει μαθήματα λαογραφίας, ιστορίας της τέχνης και κάποια αρχαιολογικά πέρα από λατινικά νέα ιστορία...

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

λες??το φπψ πως το βλεπεις?![]()
Το φπψ είναι μία σχολή που περιέχει πολλούς κλάδους γνώσης. Μία φίλη μου που πέρασε πέρυσι φπψ στην Αθήνα είναι ευχαριστημένη γιατί διαθέτει πολλά ψυχολογικά μαθήματα και φιλοσοφικά και επειδή ήθελε ψυχολογία αλλά δε ν την έπιασε την καλύπτει αρκετά. Πάντως ξέρω ότι όλα αυτά τα τμήματα δανείζονται από το τμήμα Φιλολογίας και Ιστορίας και αρχαιολογίας δηλαδή και το ΦΠΨ Αθηνών και Ιωαννίνων καθώς και το τμήμα ΦΠ Θεσσαλονίκης. Εγώ είμαι στο Ιστορικό Απθ, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα σχολή που αν σου αρέσει η ιστορία θα τη λατρέψεις. Και εμείς δανειζόμαστε μαθήματα από το φιλολογικό και το ΦΠ και μπορείς να πάρεις κι άλλα επιλεγόμενα.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Greek Army
Νεοφερμένο μέλος

Greek Army
Νεοφερμένο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Greek Army
Νεοφερμένο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

(Γιὰ τὴν ἀκρίβεια, ὅλα μοῦ ἄρεσαν ἐκτὸς ἀπὸ τὰ Λατινικά...

metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Greek Army
Νεοφερμένο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Greek Army
Νεοφερμένο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Greek Army
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.