Ναι ειμαι και το χαιρομαι.

Κοιτα η σχολη μεχρι στιγμης(πρωτο ετος ειμαι) ειναι μια χαρα. Εχει μαθηματα σχετικα με την αγγλικη γλωσσα, μαθηματα γλωσσολογιας, μαθηματα λογοτεχνιας και σε μεγαλυτερα ετη μαθηματα θεατρου κινηματογραφου και μεταφρασης. Βασικα εχει τεραστια γκαμα μαθηματων να επιλεξεις απο το 3ο ετος και μετα. Στο πρωτο ετος τα μαθηματα ειναι συγκεκριμενα, 5 στο πρωτο 5 και στο δευτερο εξαμηνο. Απο το δευτερο ετος μπορεις να επιλεξεις μαθηματα. Επισης στο πρωτο ετος τρια μαθηματα θεωρουνται εργαστηριακα και πρεπει να τα παρακολουθεις υποχρεωτικα με ανωτατο οριο των 9 ωριαιων απουσιων. Ναι εχουμε και απουσιες.

Αλλα μονο σε εργαστηριακα μαθηματα, οπου ο αριθμος των φοιτητων ειναι μικρος και επιβαλλεται η συμμετοχη τους στο μαθημα. Επισης κανουμε και εργασιες υποχρεωτικα που μετρανε για τον τελικο βαθμο του μαθηματος μαζι με το βαθμο της εξεταστικης. Ακομα πρεπει να επιλεξεις για τα πρωτα δυο ετη ποια ξενη γλωσσα θα παρακολουθησεις αναμεσα στα γαλλικα γερμανικα και ιταλικα.
Εγω παντως μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη σχολη αν και καμια φορα μου τη σπαει αυτο με τις απουσιες.

Παντως ειναι γαματη σχολη. Κατα τη γνωμη μου παντα.