Συμφωνώ σε όλα με την Νίνα, και εγώ όταν πήγαινα σχολείο μου άρεσε πιο πολύ το πρώτο πεδίο και για αυτό το διάλεξα, αλλά αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα έκανα κάτι άλλο γιατί ούτε ανήκω σε κάποια οικογένεια πολύ ευκατάστατη και ούτε έχω την πολυτέλεια να πω θα κάτσω άνεργη, αρκεί να κάνω αυτό που θέλω. Όσο και να σου αρέσει κάποιο αντικείμενο, αργά ή γρήγορα θα καταλήξεις να το μισείς όταν θα δεις ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει μία αξιοπρεπή δουλειά. Κοιτάξτε και το πέμπτο πεδίο, ψάξτε τα όλα μην πάτε στα τυφλά σε φιλολογίες, ψυχολογίες και νομικές. Και μην υποτιμάτε τα ΤΕΙ, θα το καταλάβετε σε λίγα χρόνια που θα μεγαλώσετε και θα βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά.
Και εν τέλει να πω ότι το πόσο υψηλή ή χαμηλή βάση έχει μία σχολή είναι άσχετο από το τι προοπτικές έχει στην αγορά εργασίας. Κάποιοι χαίρονται πχ να περάσουν νομική Αθήνας αλλά όταν βλέπουν ότι δεν κουνιέται φύλλο, λένε τζάμπα οι ατέλειωτες ώρες που σπατάλησα διαβάζοντας. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση, πιστέψτε με.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.