k-@-te.
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hurr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hollaback
Νεοφερμένο μέλος

το τμημα θεσσαλονικης στο οποιο περασα εχει μονο αγγλικα μαθηματα
στην αθηνα υπαρχουν και καποια μαθηματα στα ελληνικα
και εγω μονο το lower εχω.
απο οσο εχω ρωτησει στην αρχη θα κοιμομαστε και θα ξυπναμε με το λεξικο αλλα δεν βαριεσαι

maria_18
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ Αγγλική Φιλολογία πέρασαεγω περασα αγγλικη φιλολογια
το τμημα θεσσαλονικης στο οποιο περασα εχει μονο αγγλικα μαθηματα
στην αθηνα υπαρχουν και καποια μαθηματα στα ελληνικα
και εγω μονο το lower εχω.
απο οσο εχω ρωτησει στην αρχη θα κοιμομαστε και θα ξυπναμε με το λεξικο αλλα δεν βαριεσαι![]()

k-@-te.
Νεοφερμένο μέλος

Στην Αθηνα?Μπορεις να τη ρωτησεις αν η παραδοση γινεται στα ελληνικα και ποσο ηψιλο ειναι το επιπεδο?Η αδερφή μου ειναι αγγλικη φιλολογια. Ρωτα ο,τι θες και θα σου πω το βραδυ
Hurr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην Αθηνα?Μπορεις να τη ρωτησεις αν η παραδοση γινεται στα ελληνικα και ποσο ηψιλο ειναι το επιπεδο?
Αθηνα
Νομιζω οτι τα περισσοτερα ειναι στα αγγλικα

Θα ρωτησω και θα σου πω
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην Αθηνα?Μπορεις να τη ρωτησεις αν η παραδοση γινεται στα ελληνικα και ποσο ηψιλο ειναι το επιπεδο?
Στις αρχές θα σου βάλουν διαγνωστικό τεστ και θα δεις το επίπεδο σου, αλλά μη φανταστείς ότι λέει και πολλά.. Το επίπεδο lower που έχεις είναι ιδανικό. Όσο για τα ελληνικά μαθήματα, αυτά είναι συνολικά 8 μέχρι και το 2ο έτος. Από εκεί και πέρα όλα στα αγγλικά.
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

ετσι το αριστα γι'αυτη τη σχολη ειναι τα 24.000 μορια
τα πτυχια που μπορει να εχεις δεν παιζουν καποιο ρολο στην εισαγωγη σου στη σχολη αλλα οπως ειναι φυσικο πρεπει να εχεις ενα καλο επιπεδο στα αγγλικα για να μην πελαγωσεις..

k-@-te.
Νεοφερμένο μέλος

oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος

mg_skorpina
Νεοφερμένο μέλος

k-@-te.
Νεοφερμένο μέλος

Κι εγω ειμαι πρωτοετης αγγλικης φιλολογιας στην αθηνα και εχω το ιδιο προβλημα με εσενα.τηλεφωνησα σημερα στη γραμματια και μου ειπαν οτι τα στοιχεια μου δεν εχουν περαστει ακομα στον ηλεκτρονικο υπολογιστη. μου ειπαν οτι μεχρι το τελος της βδομαδας θα ειναι οκ οποτε μην ανησθχεις.Γεια!ειμαι νεο μελος και πρωτοετης φοιτητρια αγγλικης φιλολογιας στην αθηνα...την ημερα της εγγραφης μας δωσαν ενα φυλλαδιο με οδηγιες συμφωνα με το οποιο επρεπε να κανουμε μεσω συγκεκριμενης ιστοσελιδας του τμηματος αιτηση,ετσι ωστε να αποκτησουμε καποιο κωδικο και να δηλωσουμε με αυτο τον τροπο τα μαθηματα ττων εξαμηνων...απ'οτι αποδειχτηκε ομως μεσα απο προσπαθειες,η συγκεκριμενη σελιδα ειχε σφαλμα,η αιτηση ηταν συνεχως ανεπιτυχης και η γραμματεια δεν δινει καμια πληροφορια για την αντιμετωπιση του προβληματος..........υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει;ευχαριστω προκαταβολικα..
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mouse05k12
Νεοφερμένο μέλος

2. Ποια ειναι η καλυτερη σχολη για αυτο στην Αθηνα και υπαρχουν περισσοτερα απο μονο 1?
Αυτα βασικα... Α, και να αναφερω οτι ειμαι στην θεωριτικη κατευθυνση αλλα δεν ειμαι καλη στα αρχαια... Αλλα στα λατινικα ειμαι.

Celice
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον,στις Πανελληνιες θα δωσεις τα μαθηματα της κατευθυνσης σου και ειδικο μαθημα τα αγγλικα που για την Αγγλικη φιλολογια εχουν συντελεστη 2.Οι βασεις αλλαζουν καθε χρονο...Γεια σας, ειμαι καινοργια εδω και ειμαι λιγο χαμενη. Εχω ερθει απο αμερικη και ειμαι στη 2η ταξη του ενιαιου λυκειου αλλα δεν ξερω τιποτα για το συστημα εδω. Και αν μπορεσει καποιος να απαντησει στις ερωτησεις μου, καλος.1. Τι μαθηματα πρεπει να δωσω στις πανελληνειες για αγγλικη φιλολογια και ποσα μορια πρεπει να μαζεψω και πως?
2. Ποια ειναι η καλυτερη σχολη για αυτο στην Αθηνα και υπαρχουν περισσοτερα απο μονο 1?
Αυτα βασικα... Α, και να αναφερω οτι ειμαι στην θεωριτικη κατευθυνση αλλα δεν ειμαι καλη στα αρχαια... Αλλα στα λατινικα ειμαι.![]()
Ελπιζω να βοηθησα λιγο.
Ίλυα
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Ίλυα
Νεοφερμένο μέλος

dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- shuuu
- Eagle Eye
- mariel79
- Corfu kitty
- ilkat06
- nasta03
- rseven
- Nala
- N0b0dy
- user2k
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- Aggel0sss
- charmander
- Hased Babis
- AggelikiGr
- jdjdjsndnms
- Claire05
- giannis05
- anna_molko
- Maria_Xagorari
- augustine
- Mammy Nun
- Praxis
- thesecretfemme
- natasoula...
- Maria.454
- athanasia.a
- argy
- Mukumbura
- xakounaamatata
- Maria1743
- Mapas26
- Coraline31
- Libertus
- Nina-nana
- Karolina02
- Memetchi
- ggl
- Unseen skygge
- korlef
- VasoGrimes
- SlimShady
- globglogabgalab
- dim_min
- Sense
- anastasis06
- calliope
- Marifei
- constansn
- stefan
- An_uknown_world
- snowy
- GeorgePap2003
- Revekka
- T C
- New member
- Nefeloula
- Jocaste
- Jimmis18
- Jimmy20
- Manolo165
- Soleil
- Αριάνα123
- Haraa11
- abbyrob
- uni77
- KellyM
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.