Αγαπημένο ελληνικό νησί

ΛΕΣΒΟΣ και ξερο ψωμί :) :) :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν την Ικαριά δεν έχει πουθενά :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε 2 νησιά έχω πάει όλα κι όλα... :P

Ζάκυνθος
Την αγαπώ.. Έχω καταγωγή από εκεί. Μικρός πήγαινα κάθε καλοκαίρι, δηλαδή παίζει να έχω πάει 9 με 10 φορές. Την αγαπώ. Αχ, το ξαναείπα? :P Την λατρεύω και ειδικά κάποιες απομονωμένες παραλίες είναι μαγευτικές.

Σίφνος
Από εκεί είναι ο άλλος μου παππούς. Μία φορά έχω πάει, το 2009 και μπορώ να πω ότι τα θυμάμαι όλα! Ήταν εξαιρετικά. Θυμάμαι είχα φάει πολλά παγωτά εκεί :P. Δεν έχει βέβαια πολύ χλωρίδα αλλά δεν με πειράζει προσωπικά :D. Θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως..

Φέτος μια θεία μου είναι Μήλο. Από τις φωτό έχω ενθουσιαστεί!

Σύρος
Ναξος

Σε 2 νησιά έχω πάει όλα κι όλα... :P

Ζάκυνθος
Την αγαπώ.. Έχω καταγωγή από εκεί. Μικρός πήγαινα κάθε καλοκαίρι, δηλαδή παίζει να έχω πάει 9 με 10 φορές. Την αγαπώ. Αχ, το ξαναείπα? :P Την λατρεύω και ειδικά κάποιες απομονωμένες παραλίες είναι μαγευτικές.

Ζάκυνθος :clapup:

Μου αρέσει το Ναυάγιο, το Μαραθονήσι. οι μπλε σπηλιές, το Κερί.
Κάνω το αγροτικό και έχει πλάκα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back