Αγαπημένο ελληνικό νησί

Υπαρχει πιο ομορφο νησι απο τη σαντορινη και τη κρητη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωπα την σαμο ξεχασα...ειδικα με εδρα το πυθαγορειο,αλλα και με τοσο ομορφα μερη να δεις

τι υπεροχο νησι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκόπελος (καταπράσινη, υπέροχες παραλίες, ήρεμη, εναλλακτική)
Ζάκυνθος (υπέροχα βαθιά και μπλε νερά)
Μήλος (τοπίο σεληνιακό με τιρκουάζ νερά)

Αίγινα :inlove:
Σύρος :inlove:
Σαντορίνη
Κρήτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θραύση η Κερκυράρα:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παξοί, Κεφαλονιά και Κρήτη.

Παξοι-Κερκυρα-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Εγώ έχω κανα 3-4 αγαπημένα:redface:

1.
kioni20Ithaca20Greece-1.jpg
Ιθάκη

2.
wwwanakalypsegr_1368191109-1.jpg
Λευκάδα

3.
folegandros2-1.jpg
Φολέγανδρος

4.
Sokaki1JPG-1.jpg
Νάξος

Σπιναλόγκα.

Κρήτη φυσικά !!! Δεν είναι τυχαίο που έχω πάει 8 φορές. Επίσης και η Λευκάδα είναι πολύ ωραία.

καλησπερα παιδια...επειδη η κοπελα μου ειναι μικρη(16 ετων) και δεν μπορουμε να παμε διακοπες μαζι..πως βλεπετε την ιδεα να παω με τους γονεις? χαζομαρα? να πας στα 18?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καθόλου χαζομάρα! αν εσύ θέλεις και περνάς καλά, να πας με τα 1000!! Εγώ πάω κάθε χρόνο με τους δικούς μου, ακόμη και τα τελευταία χρόνια που πάω και με την παρέα μου!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εχω παει ηδη με παρεα αλλα θελω θαλασσα ρε παιδι μουυ :D

Μεγαλώνοντας αρχίζεις να ξαναεκτιμάς τις διακοπές με τους γονείς, κάπου εκεί που συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις να αγχώνεσαι για το τι θα φας, πόσο θα κάνει κλπ κλπ ;)

εγω εχω παει ηδη με παρεα αλλα θελω θαλασσα ρε παιδι μουυ :D

ε τοτε να πας! ;)
άλλωστε πήγες και με την παρέα, έχεις κι αυτήν την εμπειρία! άντε και καλά μπάνια!

χαχα να σαι καλα

Το νησι του μπαμπα μου οπου παω καθε καλοκαιρι ΧΙΟΣ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Ικαρια ειναι απτα καλυτερα νησια που εχω παει και ισως με διαφορα,ωστοσο η Σαμοθρακη με μαγεψε με τα μαγευτικα της τοπια και τους καταραχτες της:redface:.Ειδικα πανω στις βαθρες στον φονια ειναι απιστευτα:redface::redface::redface:.Απλα για οποιον θελει να παει Σαμοθρακη να τονισω οτι ειναι νησι για πεζοπορους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σεριφο δεν βλεπω και ανησυχω...

Χίος να νησί του μπαμπά μου.
Είμαι μέσα στο blue star 1 τωρα και φεύγουμε για Χίο καλές διακοπές σε όλους!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back