CSX2033 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2010 στις 19:25 Ο CSX2033 έγραψε: #21 02-06-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαθηματικα-βιολογια-φυσικη ..λυσαξατε ολοι! Αρχαια....! Click για ανάπτυξη... Aλήθεια? Εμένα το χειροτερό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2010 στις 20:29 Ο Morelo έγραψε: #22 02-06-10 20:29 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Το αγαπημένο μου μάθημα από όλες τις τάξεις είναι οι Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών. Γενικά, μου αρέσουν τα θεωρητικά μαθήματα, όπως, για παράδειγμα, Ιστορία και Έκθεση. Ωστόσο, μου αρέσει και η Χημεία... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανειςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 13:45 Η Eileen έγραψε: #23 03-06-10 13:45 Εμένα τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι τα Μαθηματικά, η Φιλοσοφία και η Λογοτεχνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 18:12 Ο SICX έγραψε: #24 03-06-10 18:12 η φιλοσοφια ειναι υπεροχη αλλα δν νομιζω να διδαχθηκαμε τπτ στο λυκειο....νταξ υπηρχαν καποια κειμενα αλλα δν υπαρχει μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 11:46 Η Angelique.: #25 04-06-10 11:46 Αρχική Δημοσίευση από SICX: η φιλοσοφια ειναι υπεροχη Click για ανάπτυξη... Λογοτεχνία και Ιστορία για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 18:42 Ο SICX έγραψε: #26 04-06-10 18:42 ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαθηματικα-βιολογια-φυσικη ..λυσαξατε ολοι! Αρχαια....! Click για ανάπτυξη... αν και φανατικος θετικος, ειναι πολυ ωραια τα αρχαια ναι!!! μπορειτε να διαβαζετε και κειμενα στα αρχαια, προτοτυπο, οπως γραφτηκαν. το εχω κανει πολλες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Σεπτεμβρίου 2010 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2010 στις 17:09 Η RafAspa94: #27 12-06-10 17:09 Λοιπόν τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι 1)Ιστορία 2)Αρχαία 3)Λογοτεχνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkPaladin Νεοφερμένο μέλος Ο DarkPaladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2010 στις 20:21 Ο DarkPaladin: #28 13-06-10 20:21 Προσωπικά θεωρώ τα μαθηματικά κορυφαίο μάθημα αλλά και ως επιστήμη γενικότερα Επίσης ο καθηγητής στο φροντιστήριο με έκανε να λατρέψω τη χημεία σε αντίθεση με το οτι όταν ήμουν Α' Λυκείου την αγνοούσα λόγω του απαράδεκτου μαθήματος που γινότανε μέσα στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 00:42 Ο yozerehs έγραψε: #29 14-06-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαθηματικα-βιολογια-φυσικη ..λυσαξατε ολοι! Αρχαια....! Click για ανάπτυξη... Aλήθεια? Εμένα το χειροτερό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2010 στις 20:29 Ο Morelo έγραψε: #22 02-06-10 20:29 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Το αγαπημένο μου μάθημα από όλες τις τάξεις είναι οι Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών. Γενικά, μου αρέσουν τα θεωρητικά μαθήματα, όπως, για παράδειγμα, Ιστορία και Έκθεση. Ωστόσο, μου αρέσει και η Χημεία... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανειςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 13:45 Η Eileen έγραψε: #23 03-06-10 13:45 Εμένα τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι τα Μαθηματικά, η Φιλοσοφία και η Λογοτεχνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 18:12 Ο SICX έγραψε: #24 03-06-10 18:12 η φιλοσοφια ειναι υπεροχη αλλα δν νομιζω να διδαχθηκαμε τπτ στο λυκειο....νταξ υπηρχαν καποια κειμενα αλλα δν υπαρχει μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 11:46 Η Angelique.: #25 04-06-10 11:46 Αρχική Δημοσίευση από SICX: η φιλοσοφια ειναι υπεροχη Click για ανάπτυξη... Λογοτεχνία και Ιστορία για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 18:42 Ο SICX έγραψε: #26 04-06-10 18:42 ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαθηματικα-βιολογια-φυσικη ..λυσαξατε ολοι! Αρχαια....! Click για ανάπτυξη... αν και φανατικος θετικος, ειναι πολυ ωραια τα αρχαια ναι!!! μπορειτε να διαβαζετε και κειμενα στα αρχαια, προτοτυπο, οπως γραφτηκαν. το εχω κανει πολλες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Σεπτεμβρίου 2010 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2010 στις 17:09 Η RafAspa94: #27 12-06-10 17:09 Λοιπόν τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι 1)Ιστορία 2)Αρχαία 3)Λογοτεχνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkPaladin Νεοφερμένο μέλος Ο DarkPaladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2010 στις 20:21 Ο DarkPaladin: #28 13-06-10 20:21 Προσωπικά θεωρώ τα μαθηματικά κορυφαίο μάθημα αλλά και ως επιστήμη γενικότερα Επίσης ο καθηγητής στο φροντιστήριο με έκανε να λατρέψω τη χημεία σε αντίθεση με το οτι όταν ήμουν Α' Λυκείου την αγνοούσα λόγω του απαράδεκτου μαθήματος που γινότανε μέσα στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 00:42 Ο yozerehs έγραψε: #29 14-06-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Το αγαπημένο μου μάθημα από όλες τις τάξεις είναι οι Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών. Γενικά, μου αρέσουν τα θεωρητικά μαθήματα, όπως, για παράδειγμα, Ιστορία και Έκθεση. Ωστόσο, μου αρέσει και η Χημεία... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανειςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 13:45 Η Eileen έγραψε: #23 03-06-10 13:45 Εμένα τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι τα Μαθηματικά, η Φιλοσοφία και η Λογοτεχνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 18:12 Ο SICX έγραψε: #24 03-06-10 18:12 η φιλοσοφια ειναι υπεροχη αλλα δν νομιζω να διδαχθηκαμε τπτ στο λυκειο....νταξ υπηρχαν καποια κειμενα αλλα δν υπαρχει μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 11:46 Η Angelique.: #25 04-06-10 11:46 Αρχική Δημοσίευση από SICX: η φιλοσοφια ειναι υπεροχη Click για ανάπτυξη... Λογοτεχνία και Ιστορία για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 18:42 Ο SICX έγραψε: #26 04-06-10 18:42 ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαθηματικα-βιολογια-φυσικη ..λυσαξατε ολοι! Αρχαια....! Click για ανάπτυξη... αν και φανατικος θετικος, ειναι πολυ ωραια τα αρχαια ναι!!! μπορειτε να διαβαζετε και κειμενα στα αρχαια, προτοτυπο, οπως γραφτηκαν. το εχω κανει πολλες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Σεπτεμβρίου 2010 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2010 στις 17:09 Η RafAspa94: #27 12-06-10 17:09 Λοιπόν τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι 1)Ιστορία 2)Αρχαία 3)Λογοτεχνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkPaladin Νεοφερμένο μέλος Ο DarkPaladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2010 στις 20:21 Ο DarkPaladin: #28 13-06-10 20:21 Προσωπικά θεωρώ τα μαθηματικά κορυφαίο μάθημα αλλά και ως επιστήμη γενικότερα Επίσης ο καθηγητής στο φροντιστήριο με έκανε να λατρέψω τη χημεία σε αντίθεση με το οτι όταν ήμουν Α' Λυκείου την αγνοούσα λόγω του απαράδεκτου μαθήματος που γινότανε μέσα στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 00:42 Ο yozerehs έγραψε: #29 14-06-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι τα Μαθηματικά, η Φιλοσοφία και η Λογοτεχνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 18:12 Ο SICX έγραψε: #24 03-06-10 18:12 η φιλοσοφια ειναι υπεροχη αλλα δν νομιζω να διδαχθηκαμε τπτ στο λυκειο....νταξ υπηρχαν καποια κειμενα αλλα δν υπαρχει μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 11:46 Η Angelique.: #25 04-06-10 11:46 Αρχική Δημοσίευση από SICX: η φιλοσοφια ειναι υπεροχη Click για ανάπτυξη... Λογοτεχνία και Ιστορία για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 18:42 Ο SICX έγραψε: #26 04-06-10 18:42 ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαθηματικα-βιολογια-φυσικη ..λυσαξατε ολοι! Αρχαια....! Click για ανάπτυξη... αν και φανατικος θετικος, ειναι πολυ ωραια τα αρχαια ναι!!! μπορειτε να διαβαζετε και κειμενα στα αρχαια, προτοτυπο, οπως γραφτηκαν. το εχω κανει πολλες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Σεπτεμβρίου 2010 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2010 στις 17:09 Η RafAspa94: #27 12-06-10 17:09 Λοιπόν τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι 1)Ιστορία 2)Αρχαία 3)Λογοτεχνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkPaladin Νεοφερμένο μέλος Ο DarkPaladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2010 στις 20:21 Ο DarkPaladin: #28 13-06-10 20:21 Προσωπικά θεωρώ τα μαθηματικά κορυφαίο μάθημα αλλά και ως επιστήμη γενικότερα Επίσης ο καθηγητής στο φροντιστήριο με έκανε να λατρέψω τη χημεία σε αντίθεση με το οτι όταν ήμουν Α' Λυκείου την αγνοούσα λόγω του απαράδεκτου μαθήματος που γινότανε μέσα στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 00:42 Ο yozerehs έγραψε: #29 14-06-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η φιλοσοφια ειναι υπεροχη αλλα δν νομιζω να διδαχθηκαμε τπτ στο λυκειο....νταξ υπηρχαν καποια κειμενα αλλα δν υπαρχει μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 11:46 Η Angelique.: #25 04-06-10 11:46 Αρχική Δημοσίευση από SICX: η φιλοσοφια ειναι υπεροχη Click για ανάπτυξη... Λογοτεχνία και Ιστορία για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 18:42 Ο SICX έγραψε: #26 04-06-10 18:42 ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαθηματικα-βιολογια-φυσικη ..λυσαξατε ολοι! Αρχαια....! Click για ανάπτυξη... αν και φανατικος θετικος, ειναι πολυ ωραια τα αρχαια ναι!!! μπορειτε να διαβαζετε και κειμενα στα αρχαια, προτοτυπο, οπως γραφτηκαν. το εχω κανει πολλες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Σεπτεμβρίου 2010 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2010 στις 17:09 Η RafAspa94: #27 12-06-10 17:09 Λοιπόν τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι 1)Ιστορία 2)Αρχαία 3)Λογοτεχνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkPaladin Νεοφερμένο μέλος Ο DarkPaladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2010 στις 20:21 Ο DarkPaladin: #28 13-06-10 20:21 Προσωπικά θεωρώ τα μαθηματικά κορυφαίο μάθημα αλλά και ως επιστήμη γενικότερα Επίσης ο καθηγητής στο φροντιστήριο με έκανε να λατρέψω τη χημεία σε αντίθεση με το οτι όταν ήμουν Α' Λυκείου την αγνοούσα λόγω του απαράδεκτου μαθήματος που γινότανε μέσα στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 00:42 Ο yozerehs έγραψε: #29 14-06-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SICX: η φιλοσοφια ειναι υπεροχη Click για ανάπτυξη... Λογοτεχνία και Ιστορία για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 18:42 Ο SICX έγραψε: #26 04-06-10 18:42 ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαθηματικα-βιολογια-φυσικη ..λυσαξατε ολοι! Αρχαια....! Click για ανάπτυξη... αν και φανατικος θετικος, ειναι πολυ ωραια τα αρχαια ναι!!! μπορειτε να διαβαζετε και κειμενα στα αρχαια, προτοτυπο, οπως γραφτηκαν. το εχω κανει πολλες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Σεπτεμβρίου 2010 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2010 στις 17:09 Η RafAspa94: #27 12-06-10 17:09 Λοιπόν τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι 1)Ιστορία 2)Αρχαία 3)Λογοτεχνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkPaladin Νεοφερμένο μέλος Ο DarkPaladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2010 στις 20:21 Ο DarkPaladin: #28 13-06-10 20:21 Προσωπικά θεωρώ τα μαθηματικά κορυφαίο μάθημα αλλά και ως επιστήμη γενικότερα Επίσης ο καθηγητής στο φροντιστήριο με έκανε να λατρέψω τη χημεία σε αντίθεση με το οτι όταν ήμουν Α' Λυκείου την αγνοούσα λόγω του απαράδεκτου μαθήματος που γινότανε μέσα στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 00:42 Ο yozerehs έγραψε: #29 14-06-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαθηματικα-βιολογια-φυσικη ..λυσαξατε ολοι! Αρχαια....! Click για ανάπτυξη... αν και φανατικος θετικος, ειναι πολυ ωραια τα αρχαια ναι!!! μπορειτε να διαβαζετε και κειμενα στα αρχαια, προτοτυπο, οπως γραφτηκαν. το εχω κανει πολλες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2010 στις 17:09 Η RafAspa94: #27 12-06-10 17:09 Λοιπόν τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι 1)Ιστορία 2)Αρχαία 3)Λογοτεχνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkPaladin Νεοφερμένο μέλος Ο DarkPaladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2010 στις 20:21 Ο DarkPaladin: #28 13-06-10 20:21 Προσωπικά θεωρώ τα μαθηματικά κορυφαίο μάθημα αλλά και ως επιστήμη γενικότερα Επίσης ο καθηγητής στο φροντιστήριο με έκανε να λατρέψω τη χημεία σε αντίθεση με το οτι όταν ήμουν Α' Λυκείου την αγνοούσα λόγω του απαράδεκτου μαθήματος που γινότανε μέσα στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 00:42 Ο yozerehs έγραψε: #29 14-06-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι 1)Ιστορία 2)Αρχαία 3)Λογοτεχνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarkPaladin Νεοφερμένο μέλος Ο DarkPaladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2010 στις 20:21 Ο DarkPaladin: #28 13-06-10 20:21 Προσωπικά θεωρώ τα μαθηματικά κορυφαίο μάθημα αλλά και ως επιστήμη γενικότερα Επίσης ο καθηγητής στο φροντιστήριο με έκανε να λατρέψω τη χημεία σε αντίθεση με το οτι όταν ήμουν Α' Λυκείου την αγνοούσα λόγω του απαράδεκτου μαθήματος που γινότανε μέσα στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 00:42 Ο yozerehs έγραψε: #29 14-06-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά θεωρώ τα μαθηματικά κορυφαίο μάθημα αλλά και ως επιστήμη γενικότερα Επίσης ο καθηγητής στο φροντιστήριο με έκανε να λατρέψω τη χημεία σε αντίθεση με το οτι όταν ήμουν Α' Λυκείου την αγνοούσα λόγω του απαράδεκτου μαθήματος που γινότανε μέσα στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 00:42 Ο yozerehs έγραψε: #29 14-06-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πλακα κανειςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Eileen έγραψε: #30 17-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε δν εχει μαθημα φιλοσοφια!!! εμενα μ'αρεσει που διαβαζω μονος....ολα μ'αρεσουν, δν εχω μαθημα που να μην συμπαθω, αρκει να ανακαλυψεις τη μαγεια και τη χρησιμοτητα του καθενος. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μάθημα Φιλοσοφία υπάρχει. Στην κατεύθυνση φέτος την κάναμε πάρα πολύ καλά και μας έμειναν πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 16:22 Ο iGiannis έγραψε: #31 18-06-10 16:22 Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα/Κείμενα.. Τα μόνα μαθήματα που με "ξεκουράζουν". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eutyhia Νεοφερμένο μέλος Η Eutyhia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:37 Η Eutyhia έγραψε: #32 18-06-10 23:37 Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2010 aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθηματικά γιατί το μυαλό σου ξεφεύγει και αναπτύσσεται σε άλλο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:44 Ο aggel A4 forever: #33 18-06-10 23:44 biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
biology!!!!πολυ γαματο μαθημα μετα ερχετε η φυσικη μετα η χημεια με η γεωγραφια κ τα μαθηματικα!!!my top 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:23 Η Dalian έγραψε: #34 23-06-10 20:23 ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΡΧΑΙΑ. Τα λατρεύω....:] ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:30 Η tzwrtzia έγραψε: #35 23-06-10 20:30 γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γενικότερα έχω μεγάλη κλίση στα θεωρητικά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι τα αρχαία!! και ειδικά η σύνταξη στο άγνωστο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 21:29 Η Cherie έγραψε: #36 23-06-10 21:29 Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τα τωρινά δεδομένα μ' αρέσει πολύ η Φυσική και τα Μαθηματικά. Παίρνω το βοήθημα με τις ασκήσεις και λύνω εκεί πέρα όσο τραβήξει.. Σπάω το κεφάλι μου μέχρι να βρω τη λύση.. Ειδικά με τη Γεωμετρία πορώνομαι! Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συντακτικό στ' Αρχαία. Και η Λογοτεχνία αν διδασκόταν σωστά (για τη δική μου περίπτωση μιλάω πάντα) θα μ' άρεσε.. Αυτά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #37 30-06-10 02:14 βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βιολογια και αρχαια!!!!the best!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:15 Ο christos4: #38 30-06-10 03:15 από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty topg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
από τρίτη λυκείου ΑΕΠΠ... πραγματικά κορυφαίο μάθημα, με δυστυχώς κακογραμμένο βιβλίο.... είναι μάθημα που απαιτεί λογκή, σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά .... εμένα ήταν το αγαπημένο μου (και ας με πλήγωσαν αυτοί που έβαλαν τα θέματα ) και φυσικά τα μαθηματικά, μπορούσα να κάθομαι ώρες να λύνω ασκήσεις... και η φυσική μου άρεσε, αλλά όχι σαν "σχολικό" μάθημα...ενώ μου άρεσαν τα φαινόμενα που μελετούσαμε κλπ δεν τρελαινόμουν να λύνω ασκήσεις, μου άρεσε όμως να συζητάω με τους φίλους μου και να αναλύω καθημερινά φαινόμενα με τη φυσική που μάθαμε( όταν είσαι 3η λυκείου δεν έχεις και πολλά να συζητήσεις ) αα! φέτος μου άρεσαν και τα Αρχαία γενικής γιατί είχαμε κορυφαία καθηγήτρια και κάναμε πραγματικό μάθημα, σε αντίθεση με άλλα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 03:47 Η lovesome έγραψε: #39 30-06-10 03:47 Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπόν!My fav είναι τα μαθηματικά Πάντα μου άρεσαν! Βασικά μ'αρέσει γιατί έχει λίγη εώς καθόλου θεωρία και βασίζεται στην πρακτική! Ακόμη δεν θέλει καθόλου διάβασμα και έτσι εξετάσεις απλά διαβάζεις για άλλα μαθήματα αντί γι'αυτό! Λατρεμένα μαθηματικά! Λοιπόν,μετά είναι χημεία,φυσική αν και περισσότερο χημεία! Μ'αρέσει γιατί έχει πειράματα ενώ η φυσική εξηγεί διάφορα φυσικά φαινόμενα και λύνει άπειρες απορίες! Αμμ βέβαια δεν πάβω να πιστευω πως η φυσική και η χημεία εξαφάνισαν την μαγεία απ'τον κόσμο! Λοιπόν μετά είναι τα Κείμενα! Μ'αρέσει όταν αναλύουμε κλπ Αμ,, αυτά! Τα υπόλοιπα απλά τα ανέχομαι! λαλαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο SICX έγραψε: #40 05-07-10 22:22 χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χαιρομαι που αρεσουν τα μαθηματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.