Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

1)Χημεία γενικής
2)Άλγεβρα
3)Προετοιμασία για ΑΕΠΠ που κάναμε στην Τεχνολογία επικοινωνιών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Ήταν το αγαπημένο μου μάθημα μακράν και τα κατάφερνα πολύ καλά.
Ακόμα και από της κατεύθυνσής τα μαθήματα μου την προτιμούσα.

Γιατί να μην εξετάζεται πανελλαδικά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πλάκα κάνεις έτσι;Στην Α Λυκείου και ειδικά στη Β Λυκείου δεν παρακολουθεί και δεν ασχολείται πραγματικά σχεδόν κανείς με τη γεωμετρία πόσο μάλλον η θεωρητική.Τι να πω;Αν και θεωρητική τρελαινόμουν για γεωμετρία! (δεν υπάρχει στη δημοσκόπηση οπότε έβαλα αρχαία)
Ήταν το αγαπημένο μου μάθημα μακράν και τα κατάφερνα πολύ καλά.
Ακόμα και από της κατεύθυνσής τα μαθήματα μου την προτιμούσα.
Γιατί να μην εξετάζεται πανελλαδικά;![]()
Τώρα αγαπημένο μάθημα τα Μαθηματικά μακράν.Στη Β λυκείου που ήμουν θετική μου άρεσε πολύ βέβαια και η Χημεία.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Πλάκα κάνεις έτσι;Στην Α Λυκείου και ειδικά στη Β Λυκείου δεν παρακολουθεί και δεν ασχολείται πραγματικά σχεδόν κανείς με τη γεωμετρία πόσο μάλλον η θεωρητική.Τι να πω;
Τώρα αγαπημένο μάθημα τα Μαθηματικά μακράν.Στη Β λυκείου που ήμουν θετική μου άρεσε πολύ βέβαια και η Χημεία.
Το ξέρω και σε μας το ίδιο γινόταν.
Αφού οι φίλες μου με θεωρούσαν εξωγήινη που μου άρεσε η γεωμετρία

Αλλά πολύ υποτιμημένο μάθημα έτσι όπως διδάσκεται στο λύκειο.
Κάθε άσκηση όμως είναι σαν σπαζοκεφαλιά και χρειάζεται να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει.
Και όταν φτάνεις στη λύση... έκσταση!!!
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι συμφωνώ.Βέβαια έχω καλύτερη εικόνα για τη Γεωμετρία της Α Λυκείου που είχαμε καλό καθηγητή και ασχολιόμουν και μου άρεσε πολύ.Στη Β Λυκείου ντρέπομαι που το παραδέχομαι αλλά το βιβλίο το άνοιξα μία φορά για το διαγώνισμα τετραμήνου και μία γιαα τις ενδοσχολικές τον ΙούνιοΤο ξέρω και σε μας το ίδιο γινόταν.
Αφού οι φίλες μου με θεωρούσαν εξωγήινη που μου άρεσε η γεωμετρία
Αλλά πολύ υποτιμημένο μάθημα έτσι όπως διδάσκεται στο λύκειο.
Κάθε άσκηση όμως είναι σαν σπαζοκεφαλιά και χρειάζεται να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει.
Και όταν φτάνεις στη λύση... έκσταση!!!

Πάντως και εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να εξετάζεται πανελλαδικά αν και θα είχαμε πολλές κηδείες γιατί θέλει να σου κόβει και να βλέπεις κάποια πράγματα
Καλά άμα μπει και στερεομετρία θα πέφτει κλάμα στο τέλος με αυτά που θα μπαίνουν,καθώς στη γεωμετρία ειδικά η δυσκολία μπορεί να είναι άπειρη.Με το νεο συστημα θα μετραει ο βαθμος της γεωμετριας, οποτε και η θεωρητικη θα στρωθει και ολοι! Ασε που παιζει να μπει στερεομετρια στην υλη, εκει να δεις εκσταση!
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Με το νεο συστημα θα μετραει ο βαθμος της γεωμετριας, οποτε και η θεωρητικη θα στρωθει και ολοι! Ασε που παιζει να μπει στερεομετρια στην υλη, εκει να δεις εκσταση!
Καλά το νέο σύστημα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο που δεν το συζητάω καν.
Στην ώρα της γυμναστικής φέτος, ενδεικτικά, η τάξη μου (γ λυκείου) έπαιζε βόλει-μπάσκετ μέχρι τις τελευταίες μέρες ενώ βλέπαμε παιδιά της α λυκείου να ζητούν άδεια για να διαβάσουν τα φροντιστήριά τους!!! Αν είναι δυνατόν!
Ναι συμφωνώ.Βέβαια έχω καλύτερη εικόνα για τη Γεωμετρία της Α Λυκείου που είχαμε καλό καθηγητή και ασχολιόμουν και μου άρεσε πολύ.Στη Β Λυκείου ντρέπομαι που το παραδέχομαι αλλά το βιβλίο το άνοιξα μία φορά για το διαγώνισμα τετραμήνου και μία γιαα τις ενδοσχολικές τον Ιούνιο
Πάντως και εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να εξετάζεται πανελλαδικά αν και θα είχαμε πολλές κηδείες γιατί θέλει να σου κόβει και να βλέπεις κάποια πράγματα
Καλά άμα μπει και στερεομετρία θα πέφτει κλάμα στο τέλος με αυτά που θα μπαίνουν,καθώς στη γεωμετρία ειδικά η δυσκολία μπορεί να είναι άπειρη.
Πράγματι αν ανέβει το επίπεδο θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα...
Όντως της α λυκείου ήταν πιο ενδιαφέρουσα

Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Έχεις απόλυτο δίκιο. Στα Μαθηματικά και τη Φυσική η ύλη διαρκώς ελαττώνεται, οι απαιτήσεις γίνονται μικρότερες, όμως οι μαθητές διαβάζουν όλο και λιγότερο, όλοι γκρινιάζουν διαρκώς, το επίπεδο των παρεχόμενων γνώσεων συνεχώς πέφτει, το λύκειο γίνεται παιδική χαρά και οι αποτυχίες κάθε χρόνο αυξάνονται.κατι μου λεει οτι πλεον τα βιβλια μαθηματικων εχουν σημαντικα μικροτερη υλη απο παλια γι αυτο διαβαζω αυτα τα μηνυματα

Υ.Γ. Περιμένω πολλά i²...
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχεις απόλυτο δίκιο. Στα Μαθηματικά και τη Φυσική η ύλη διαρκώς ελαττώνεται, οι απαιτήσεις γίνονται μικρότερες, όμως οι μαθητές διαβάζουν όλο και λιγότερο, όλοι γκρινιάζουν διαρκώς, το επίπεδο των παρεχόμενων γνώσεων συνεχώς πέφτει, το λύκειο γίνεται παιδική χαρά και οι αποτυχίες κάθε χρόνο αυξάνονται.
![]()
Υ.Γ. Περιμένω πολλά i²...
ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 1ΗΣ ΔΕΣΜΗΣ
ΘΕΜΑ Δ
Δίνεται η εξίσωση 7x = 28.
1. Να βρεθεί το χ (Μονάδες 7)
2. Αν χ = 4, να τοποθετηθεί στον άξονα των φυσικών αριθμών. (Μονάδες 8)
Έστω ορθογώνιο τρίγωνο ΑΒΓ, με Β = 90*, (ΑΒ) = 3, (ΒΓ) = χ όπου χ η τιμή που βρέθηκε στο ερώτημα 1.
3. Να βρεθεί το μήκος της πλευράς ΑΓ (Μονάδες 5), καθώς και το εμβαδόν του τριγώνου. (Μονάδες 5)
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

scareless
Νεοφερμένο μέλος

Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

2 ΜΑΘ.ΚΑΤ
jims
Πολύ δραστήριο μέλος

don_vito
Δραστήριο μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

το χειρότερο στην Β' ήταν για μένα η βιολογία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.