flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Η flo0ra έγραψε: #681 10-08-09 01:20 lost με διαφορα!το τελευταιο επισοδιο αυτου του κυκλου ηταν απλα τελειο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η Kansas Rocks!: #682 10-08-09 01:21 Αχά! Δηλαδή πάει ο John... Πέθανε... Κρίμα, πολύ κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:24 Ο aero έγραψε: #683 10-08-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Αχά! Δηλαδή πάει ο John... Πέθανε... Κρίμα, πολύ κρίμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας "Don't Tell Me What I Can't Do!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:29 Η Kansas Rocks!: #684 10-08-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από aero: Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας "Don't Tell Me What I Can't Do!" Click για ανάπτυξη... Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:38 Ο aero έγραψε: #685 10-08-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Click για ανάπτυξη... Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:50 Η Kansas Rocks!: #686 10-08-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από aero: Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Click για ανάπτυξη... Ουάου... Τον Mr. Eko ποιος τον έπαιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Ο aero έγραψε: #687 10-08-09 01:56 χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 02:24 Η Kansas Rocks!: #688 10-08-09 02:24 Αρχική Δημοσίευση από aero: χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Click για ανάπτυξη... Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:01 Ο aero έγραψε: #689 10-08-09 04:01 Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
lost με διαφορα!το τελευταιο επισοδιο αυτου του κυκλου ηταν απλα τελειο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:21 Η Kansas Rocks!: #682 10-08-09 01:21 Αχά! Δηλαδή πάει ο John... Πέθανε... Κρίμα, πολύ κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:24 Ο aero έγραψε: #683 10-08-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Αχά! Δηλαδή πάει ο John... Πέθανε... Κρίμα, πολύ κρίμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας "Don't Tell Me What I Can't Do!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:29 Η Kansas Rocks!: #684 10-08-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από aero: Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας "Don't Tell Me What I Can't Do!" Click για ανάπτυξη... Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:38 Ο aero έγραψε: #685 10-08-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Click για ανάπτυξη... Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:50 Η Kansas Rocks!: #686 10-08-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από aero: Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Click για ανάπτυξη... Ουάου... Τον Mr. Eko ποιος τον έπαιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Ο aero έγραψε: #687 10-08-09 01:56 χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 02:24 Η Kansas Rocks!: #688 10-08-09 02:24 Αρχική Δημοσίευση από aero: χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Click για ανάπτυξη... Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:01 Ο aero έγραψε: #689 10-08-09 04:01 Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχά! Δηλαδή πάει ο John... Πέθανε... Κρίμα, πολύ κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:24 Ο aero έγραψε: #683 10-08-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Αχά! Δηλαδή πάει ο John... Πέθανε... Κρίμα, πολύ κρίμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας "Don't Tell Me What I Can't Do!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:29 Η Kansas Rocks!: #684 10-08-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από aero: Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας "Don't Tell Me What I Can't Do!" Click για ανάπτυξη... Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:38 Ο aero έγραψε: #685 10-08-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Click για ανάπτυξη... Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:50 Η Kansas Rocks!: #686 10-08-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από aero: Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Click για ανάπτυξη... Ουάου... Τον Mr. Eko ποιος τον έπαιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Ο aero έγραψε: #687 10-08-09 01:56 χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 02:24 Η Kansas Rocks!: #688 10-08-09 02:24 Αρχική Δημοσίευση από aero: χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Click για ανάπτυξη... Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:01 Ο aero έγραψε: #689 10-08-09 04:01 Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Αχά! Δηλαδή πάει ο John... Πέθανε... Κρίμα, πολύ κρίμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας "Don't Tell Me What I Can't Do!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:29 Η Kansas Rocks!: #684 10-08-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από aero: Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας "Don't Tell Me What I Can't Do!" Click για ανάπτυξη... Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:38 Ο aero έγραψε: #685 10-08-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Click για ανάπτυξη... Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:50 Η Kansas Rocks!: #686 10-08-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από aero: Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Click για ανάπτυξη... Ουάου... Τον Mr. Eko ποιος τον έπαιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Ο aero έγραψε: #687 10-08-09 01:56 χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 02:24 Η Kansas Rocks!: #688 10-08-09 02:24 Αρχική Δημοσίευση από aero: χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Click για ανάπτυξη... Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:01 Ο aero έγραψε: #689 10-08-09 04:01 Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aero: Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας "Don't Tell Me What I Can't Do!" Click για ανάπτυξη... Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:38 Ο aero έγραψε: #685 10-08-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Click για ανάπτυξη... Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:50 Η Kansas Rocks!: #686 10-08-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από aero: Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Click για ανάπτυξη... Ουάου... Τον Mr. Eko ποιος τον έπαιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Ο aero έγραψε: #687 10-08-09 01:56 χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 02:24 Η Kansas Rocks!: #688 10-08-09 02:24 Αρχική Δημοσίευση από aero: χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Click για ανάπτυξη... Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:01 Ο aero έγραψε: #689 10-08-09 04:01 Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond... "See you in another life brotha" Click για ανάπτυξη... Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:50 Η Kansas Rocks!: #686 10-08-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από aero: Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Click για ανάπτυξη... Ουάου... Τον Mr. Eko ποιος τον έπαιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Ο aero έγραψε: #687 10-08-09 01:56 χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 02:24 Η Kansas Rocks!: #688 10-08-09 02:24 Αρχική Δημοσίευση από aero: χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Click για ανάπτυξη... Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:01 Ο aero έγραψε: #689 10-08-09 04:01 Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aero: Κι ο Desmond καλός είναι Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω Click για ανάπτυξη... Ουάου... Τον Mr. Eko ποιος τον έπαιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Ο aero έγραψε: #687 10-08-09 01:56 χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 02:24 Η Kansas Rocks!: #688 10-08-09 02:24 Αρχική Δημοσίευση από aero: χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Click για ανάπτυξη... Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:01 Ο aero έγραψε: #689 10-08-09 04:01 Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 02:24 Η Kansas Rocks!: #688 10-08-09 02:24 Αρχική Δημοσίευση από aero: χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Click για ανάπτυξη... Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:01 Ο aero έγραψε: #689 10-08-09 04:01 Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aero: χα! εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά ) Click για ανάπτυξη... Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:01 Ο aero έγραψε: #689 10-08-09 04:01 Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας... Click για ανάπτυξη... Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:11 Η Kansas Rocks!: #690 10-08-09 04:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aero: Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Αρχική Δημοσίευση από aero: Χα! Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο aero έγραψε: #691 10-08-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι. Click για ανάπτυξη... Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Ο stefanosK: #692 10-08-09 22:15 Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Friends και Prison Break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η Nightwish 4 ever: #693 11-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:37 Ο aero έγραψε: #694 11-08-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... Welcome to the club! :dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:49 Η Kansas Rocks!: #695 11-08-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X" Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει. Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost Click για ανάπτυξη... To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά. Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η Traveller: #696 13-08-09 20:59 House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
House MD φυσικά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Η STELLA95 έγραψε: #697 28-08-09 09:41 απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απο ελληνικα εργα εβλεπα και βλεπω:μυστικα της εδεμ,παρα 5,50-50,μαυρα μεσανυχτα,λαπντ κ.α ......................................................................................................... .............................................................................................................. απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:50 Ο kostantinosal: #698 28-08-09 21:50 ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελληνικη σειρα:σαββατογεννημενες με χιλια!!!(και s1ngles) ξενες σειρες supernatural, bones, 24 ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 21:59 Η anna_md έγραψε: #699 28-08-09 21:59 ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ελληνικες σειρες: Εισαι το ταιρι μου, 50-50, Σαββατογεννημενες, Κωνσταντινου κ Ελενης, παρα 5 Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η Nightwish 4 ever: #700 28-08-09 22:11 ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξενες σειρες:Lost, House M.D, Friends,Greys anatomy Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.