toknil Εκκολαπτόμενο μέλος Η toknil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:12 Η toknil έγραψε: #661 07-08-09 19:12 -Dexter (σκοτεινό,αντιπροσωπευτικό,αληθινό,μαγικό) -Six feet under (θάνατος,θάνατος,θάνατος) Από τα λίγα που έχω δει, αυτά αξίζουν νομίζω... Τώρα για να περνάει ευχάριστα η ώρα -Supernatural -Dollhouse -CSI NY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:29 Ο aero έγραψε: #662 09-08-09 20:29 LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:32 Ο ξαροπ έγραψε: #663 09-08-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:57 Η Λουκρητία: #664 09-08-09 20:57 Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #665 09-08-09 20:59 Supernatural βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η Λουκρητία: #666 09-08-09 21:00 Οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Ο who έγραψε: #667 09-08-09 21:00 Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο Gaspar έγραψε: #668 09-08-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Click για ανάπτυξη... γούστα είναι αυτά, αλλα άν δέν δείς και λίγο φαντασία, πώς θα ξεφύγεις απο την μίζερη καθημερινότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Χριστιάννα ^^: #669 09-08-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
-Dexter (σκοτεινό,αντιπροσωπευτικό,αληθινό,μαγικό) -Six feet under (θάνατος,θάνατος,θάνατος) Από τα λίγα που έχω δει, αυτά αξίζουν νομίζω... Τώρα για να περνάει ευχάριστα η ώρα -Supernatural -Dollhouse -CSI NY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:29 Ο aero έγραψε: #662 09-08-09 20:29 LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:32 Ο ξαροπ έγραψε: #663 09-08-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:57 Η Λουκρητία: #664 09-08-09 20:57 Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #665 09-08-09 20:59 Supernatural βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η Λουκρητία: #666 09-08-09 21:00 Οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Ο who έγραψε: #667 09-08-09 21:00 Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο Gaspar έγραψε: #668 09-08-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Click για ανάπτυξη... γούστα είναι αυτά, αλλα άν δέν δείς και λίγο φαντασία, πώς θα ξεφύγεις απο την μίζερη καθημερινότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Χριστιάννα ^^: #669 09-08-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:32 Ο ξαροπ έγραψε: #663 09-08-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:57 Η Λουκρητία: #664 09-08-09 20:57 Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #665 09-08-09 20:59 Supernatural βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η Λουκρητία: #666 09-08-09 21:00 Οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Ο who έγραψε: #667 09-08-09 21:00 Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο Gaspar έγραψε: #668 09-08-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Click για ανάπτυξη... γούστα είναι αυτά, αλλα άν δέν δείς και λίγο φαντασία, πώς θα ξεφύγεις απο την μίζερη καθημερινότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Χριστιάννα ^^: #669 09-08-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:57 Η Λουκρητία: #664 09-08-09 20:57 Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #665 09-08-09 20:59 Supernatural βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η Λουκρητία: #666 09-08-09 21:00 Οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Ο who έγραψε: #667 09-08-09 21:00 Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο Gaspar έγραψε: #668 09-08-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Click για ανάπτυξη... γούστα είναι αυτά, αλλα άν δέν δείς και λίγο φαντασία, πώς θα ξεφύγεις απο την μίζερη καθημερινότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Χριστιάννα ^^: #669 09-08-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #665 09-08-09 20:59 Supernatural βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η Λουκρητία: #666 09-08-09 21:00 Οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Ο who έγραψε: #667 09-08-09 21:00 Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο Gaspar έγραψε: #668 09-08-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Click για ανάπτυξη... γούστα είναι αυτά, αλλα άν δέν δείς και λίγο φαντασία, πώς θα ξεφύγεις απο την μίζερη καθημερινότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Χριστιάννα ^^: #669 09-08-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Supernatural βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η Λουκρητία: #666 09-08-09 21:00 Οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Ο who έγραψε: #667 09-08-09 21:00 Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο Gaspar έγραψε: #668 09-08-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Click για ανάπτυξη... γούστα είναι αυτά, αλλα άν δέν δείς και λίγο φαντασία, πώς θα ξεφύγεις απο την μίζερη καθημερινότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Χριστιάννα ^^: #669 09-08-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Ο who έγραψε: #667 09-08-09 21:00 Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο Gaspar έγραψε: #668 09-08-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Click για ανάπτυξη... γούστα είναι αυτά, αλλα άν δέν δείς και λίγο φαντασία, πώς θα ξεφύγεις απο την μίζερη καθημερινότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Χριστιάννα ^^: #669 09-08-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο Gaspar έγραψε: #668 09-08-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Click για ανάπτυξη... γούστα είναι αυτά, αλλα άν δέν δείς και λίγο φαντασία, πώς θα ξεφύγεις απο την μίζερη καθημερινότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Χριστιάννα ^^: #669 09-08-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Αμα λεω εγω οτι σιχαινομαι λοστ, πριζον μπρεηκ και λοιπα επειδη ειναι πολυ φανταστικοτετοια με βριζουνε..-.-' Click για ανάπτυξη... γούστα είναι αυτά, αλλα άν δέν δείς και λίγο φαντασία, πώς θα ξεφύγεις απο την μίζερη καθημερινότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Χριστιάννα ^^: #669 09-08-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από who: +++ Στο Supernatural. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από who: Καλά κάνεις. Ούτε κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Ψεύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Ο Φιλιον_Τερας: #670 09-08-09 23:25 gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
gilmore girls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Ο Guest 292010: #671 09-08-09 23:26 Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α το έβλεπα κι εγώ αυτό.Ωραίο ήταν.Το ξανάβαλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Ο Φιλιον_Τερας: #672 09-08-09 23:28 μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η Krou έγραψε: #673 09-08-09 23:29 προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προτεινω ανεπιφυλαχτα στους λατρεις του διαστηματος/χωροχρονου/scifi γενικοτερα να δουν το Doctor Who, μια βρετανικη cult σειρα. Μπορει να σας ξενισει στην αρχη η εμφανιση των περισσοτερων εξωγηινων (ειναι λιγο αστειοι αλλα υποθετω τους κανουν ετσι γιατι η σειρα ηταν απο παλια κ δε θελου να αλλαξουν το πως τα ειχαν φτιαξει στις παλιες σεζον) αλλα πραγματικα αξιζει πολυ σαν σειρα. Εχει και πολυ συναισθημα, αλλα οχι με την χαζορομαντικη εννοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Proudqueen: #674 09-08-09 23:30 Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παντως το gilmore girls εχει φοβερους διαλογους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexander_r Νεοφερμένο μέλος Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο alexander_r: #675 09-08-09 23:54 One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
One tree hill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Ο aero έγραψε: #676 10-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Α είναι τόσο ρεαλιστικό? Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν ένα από τα ακραία της σειράς, αλλά γενικώς ποιο πολύ τη σειρα τη χαρακτηρίζει η αγωνία και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του σεναρίου καθώς και οι ερμηνίες των ηθοποιών ,λόγους για τους οποίους η σείρα είναι πολυβραβευμένη. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 00:53 Η Kansas Rocks!: #677 10-08-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aero: LOST φυσικά!!! Άντε να ξεκινήσει και η 6 σεζόν να δούμε και πως θα τέλειώσει! (αλλά γιατί να τελειώσει?:!::! Αν και ξέρω τι θα γίνει! : Mε την έκρηξη της ατομικής βόμβας Η Juliet (και οι αλλοι) θα μεταφερθούν στον χρόνο και θα ενωθούν με τους υπόλοιπους (έτσι η Juliet δεν πέθανε ) Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο aero έγραψε: #678 10-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Πλάκα κάνεις... Αλήθεια? Πού θα ενωθούν με τους υπόλοιπους? Click για ανάπτυξη... Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Η Kansas Rocks!: #679 10-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aero: Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:17 Ο aero έγραψε: #680 10-08-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός που πήρε τη θέση του John... Στη Lostpedia, ελεγε ότι ήταν η Νέμεσις του Jacob, αλλά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει η ισότητα: Αυτός με τη μαύρη μπλούζα στην αρχή του προτελευταίου επεισοδίου (που έλεγε στον Jacob ότι ήθελε να τον σκοτώσει) = αυτός που πήρε τη θέση του John = το τέρας (μαύρος καπνός)! :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.