alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Η alessia #8: #521 10-06-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Προφανως.........Πως ξεφυγες εσυ ετσι απο την ''δινη'' του Prison Break? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από andriana_: Friends, One Tree Hill, Gossip Girl (ολο το προγραμμα του Σαββατου στο star δηλαδη). Click για ανάπτυξη... +φωνω.........:no1::no1::no1: Τωρα τελευταια εχω παθει μια ψιλοπορωση με αυτες τις σειρες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Η Angelique.: #522 10-06-09 20:32 Eχω ψηφισει CSI (ιδιαιτερη αδυναμια στο CSI: NY :heart Πρoσθετω House () και Lost. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jewish Boy Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθρωπος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Ο Jewish Boy: #523 11-06-09 12:46 Lost και Prison Break Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο papaki94 έγραψε: #524 11-06-09 14:18 Αυτή τη στιγμή NCSI!!!!! Aπλώς γαμάτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Ο .:aLeX:. έγραψε: #525 11-06-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alessia #8: Προφανως.........Πως ξεφυγες εσυ ετσι απο την ''δινη'' του Prison Break? Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατα θα κατσω να το κατεβασω σε καποια ακυρη στιγμη μετα απο χρονια οταν δεν θα το θυμαται κανεις και να το δω..... Τα κανω κατι τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:29 Η Angelica έγραψε: #526 11-06-09 21:29 Λοιπόν . . Lost (νομίζω το έχω ξανα-αναφέρει) House (απλά κορυφαίο ) The Big Bang Theory (όποιος θέλει ας το κατεβάσει .Είναι κομμωδία . .μιλάμε πέφτει το τρελό γέλιο ) F.R.I.E.N.D.S. (Κλασσικό πλέον) Heroes (πλέον παραμελημένο) Ατάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Η Cogito ergo sum: #527 11-06-09 21:33 Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Heroes (πλέον παραμελημένο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Angelica έγραψε: #528 11-06-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Τί να κάνω η καημένη ??Συγνώμη κυρία Βασιλική ,θα το κατεβάσω και θα έχω τελειώσει όλα τα επεσόδια μέχρι αύριο τέτοια ώρα Επίσης ξανατονίζω πως μία πολύ καλή σειρά είναι και το "The Big Bang Theory " όποοιος αρχίσει να το βλέπει ας μου πει .Θα με θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η anna_md έγραψε: #529 11-06-09 22:04 ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Προφανως.........Πως ξεφυγες εσυ ετσι απο την ''δινη'' του Prison Break? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από andriana_: Friends, One Tree Hill, Gossip Girl (ολο το προγραμμα του Σαββατου στο star δηλαδη). Click για ανάπτυξη... +φωνω.........:no1::no1::no1: Τωρα τελευταια εχω παθει μια ψιλοπορωση με αυτες τις σειρες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Η Angelique.: #522 10-06-09 20:32 Eχω ψηφισει CSI (ιδιαιτερη αδυναμια στο CSI: NY :heart Πρoσθετω House () και Lost. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jewish Boy Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθρωπος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Ο Jewish Boy: #523 11-06-09 12:46 Lost και Prison Break Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο papaki94 έγραψε: #524 11-06-09 14:18 Αυτή τη στιγμή NCSI!!!!! Aπλώς γαμάτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Ο .:aLeX:. έγραψε: #525 11-06-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alessia #8: Προφανως.........Πως ξεφυγες εσυ ετσι απο την ''δινη'' του Prison Break? Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατα θα κατσω να το κατεβασω σε καποια ακυρη στιγμη μετα απο χρονια οταν δεν θα το θυμαται κανεις και να το δω..... Τα κανω κατι τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:29 Η Angelica έγραψε: #526 11-06-09 21:29 Λοιπόν . . Lost (νομίζω το έχω ξανα-αναφέρει) House (απλά κορυφαίο ) The Big Bang Theory (όποιος θέλει ας το κατεβάσει .Είναι κομμωδία . .μιλάμε πέφτει το τρελό γέλιο ) F.R.I.E.N.D.S. (Κλασσικό πλέον) Heroes (πλέον παραμελημένο) Ατάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Η Cogito ergo sum: #527 11-06-09 21:33 Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Heroes (πλέον παραμελημένο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Angelica έγραψε: #528 11-06-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Τί να κάνω η καημένη ??Συγνώμη κυρία Βασιλική ,θα το κατεβάσω και θα έχω τελειώσει όλα τα επεσόδια μέχρι αύριο τέτοια ώρα Επίσης ξανατονίζω πως μία πολύ καλή σειρά είναι και το "The Big Bang Theory " όποοιος αρχίσει να το βλέπει ας μου πει .Θα με θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η anna_md έγραψε: #529 11-06-09 22:04 ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eχω ψηφισει CSI (ιδιαιτερη αδυναμια στο CSI: NY :heart Πρoσθετω House () και Lost. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jewish Boy Νεοφερμένο μέλος Ο Ανθρωπος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Ο Jewish Boy: #523 11-06-09 12:46 Lost και Prison Break Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο papaki94 έγραψε: #524 11-06-09 14:18 Αυτή τη στιγμή NCSI!!!!! Aπλώς γαμάτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Ο .:aLeX:. έγραψε: #525 11-06-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alessia #8: Προφανως.........Πως ξεφυγες εσυ ετσι απο την ''δινη'' του Prison Break? Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατα θα κατσω να το κατεβασω σε καποια ακυρη στιγμη μετα απο χρονια οταν δεν θα το θυμαται κανεις και να το δω..... Τα κανω κατι τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:29 Η Angelica έγραψε: #526 11-06-09 21:29 Λοιπόν . . Lost (νομίζω το έχω ξανα-αναφέρει) House (απλά κορυφαίο ) The Big Bang Theory (όποιος θέλει ας το κατεβάσει .Είναι κομμωδία . .μιλάμε πέφτει το τρελό γέλιο ) F.R.I.E.N.D.S. (Κλασσικό πλέον) Heroes (πλέον παραμελημένο) Ατάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Η Cogito ergo sum: #527 11-06-09 21:33 Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Heroes (πλέον παραμελημένο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Angelica έγραψε: #528 11-06-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Τί να κάνω η καημένη ??Συγνώμη κυρία Βασιλική ,θα το κατεβάσω και θα έχω τελειώσει όλα τα επεσόδια μέχρι αύριο τέτοια ώρα Επίσης ξανατονίζω πως μία πολύ καλή σειρά είναι και το "The Big Bang Theory " όποοιος αρχίσει να το βλέπει ας μου πει .Θα με θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η anna_md έγραψε: #529 11-06-09 22:04 ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lost και Prison Break Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Ο papaki94 έγραψε: #524 11-06-09 14:18 Αυτή τη στιγμή NCSI!!!!! Aπλώς γαμάτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Ο .:aLeX:. έγραψε: #525 11-06-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alessia #8: Προφανως.........Πως ξεφυγες εσυ ετσι απο την ''δινη'' του Prison Break? Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατα θα κατσω να το κατεβασω σε καποια ακυρη στιγμη μετα απο χρονια οταν δεν θα το θυμαται κανεις και να το δω..... Τα κανω κατι τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:29 Η Angelica έγραψε: #526 11-06-09 21:29 Λοιπόν . . Lost (νομίζω το έχω ξανα-αναφέρει) House (απλά κορυφαίο ) The Big Bang Theory (όποιος θέλει ας το κατεβάσει .Είναι κομμωδία . .μιλάμε πέφτει το τρελό γέλιο ) F.R.I.E.N.D.S. (Κλασσικό πλέον) Heroes (πλέον παραμελημένο) Ατάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Η Cogito ergo sum: #527 11-06-09 21:33 Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Heroes (πλέον παραμελημένο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Angelica έγραψε: #528 11-06-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Τί να κάνω η καημένη ??Συγνώμη κυρία Βασιλική ,θα το κατεβάσω και θα έχω τελειώσει όλα τα επεσόδια μέχρι αύριο τέτοια ώρα Επίσης ξανατονίζω πως μία πολύ καλή σειρά είναι και το "The Big Bang Theory " όποοιος αρχίσει να το βλέπει ας μου πει .Θα με θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η anna_md έγραψε: #529 11-06-09 22:04 ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή τη στιγμή NCSI!!!!! Aπλώς γαμάτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Ο .:aLeX:. έγραψε: #525 11-06-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alessia #8: Προφανως.........Πως ξεφυγες εσυ ετσι απο την ''δινη'' του Prison Break? Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατα θα κατσω να το κατεβασω σε καποια ακυρη στιγμη μετα απο χρονια οταν δεν θα το θυμαται κανεις και να το δω..... Τα κανω κατι τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:29 Η Angelica έγραψε: #526 11-06-09 21:29 Λοιπόν . . Lost (νομίζω το έχω ξανα-αναφέρει) House (απλά κορυφαίο ) The Big Bang Theory (όποιος θέλει ας το κατεβάσει .Είναι κομμωδία . .μιλάμε πέφτει το τρελό γέλιο ) F.R.I.E.N.D.S. (Κλασσικό πλέον) Heroes (πλέον παραμελημένο) Ατάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Η Cogito ergo sum: #527 11-06-09 21:33 Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Heroes (πλέον παραμελημένο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Angelica έγραψε: #528 11-06-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Τί να κάνω η καημένη ??Συγνώμη κυρία Βασιλική ,θα το κατεβάσω και θα έχω τελειώσει όλα τα επεσόδια μέχρι αύριο τέτοια ώρα Επίσης ξανατονίζω πως μία πολύ καλή σειρά είναι και το "The Big Bang Theory " όποοιος αρχίσει να το βλέπει ας μου πει .Θα με θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η anna_md έγραψε: #529 11-06-09 22:04 ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alessia #8: Προφανως.........Πως ξεφυγες εσυ ετσι απο την ''δινη'' του Prison Break? Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατα θα κατσω να το κατεβασω σε καποια ακυρη στιγμη μετα απο χρονια οταν δεν θα το θυμαται κανεις και να το δω..... Τα κανω κατι τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:29 Η Angelica έγραψε: #526 11-06-09 21:29 Λοιπόν . . Lost (νομίζω το έχω ξανα-αναφέρει) House (απλά κορυφαίο ) The Big Bang Theory (όποιος θέλει ας το κατεβάσει .Είναι κομμωδία . .μιλάμε πέφτει το τρελό γέλιο ) F.R.I.E.N.D.S. (Κλασσικό πλέον) Heroes (πλέον παραμελημένο) Ατάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Η Cogito ergo sum: #527 11-06-09 21:33 Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Heroes (πλέον παραμελημένο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Angelica έγραψε: #528 11-06-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Τί να κάνω η καημένη ??Συγνώμη κυρία Βασιλική ,θα το κατεβάσω και θα έχω τελειώσει όλα τα επεσόδια μέχρι αύριο τέτοια ώρα Επίσης ξανατονίζω πως μία πολύ καλή σειρά είναι και το "The Big Bang Theory " όποοιος αρχίσει να το βλέπει ας μου πει .Θα με θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η anna_md έγραψε: #529 11-06-09 22:04 ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν . . Lost (νομίζω το έχω ξανα-αναφέρει) House (απλά κορυφαίο ) The Big Bang Theory (όποιος θέλει ας το κατεβάσει .Είναι κομμωδία . .μιλάμε πέφτει το τρελό γέλιο ) F.R.I.E.N.D.S. (Κλασσικό πλέον) Heroes (πλέον παραμελημένο) Ατάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Η Cogito ergo sum: #527 11-06-09 21:33 Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Heroes (πλέον παραμελημένο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Angelica έγραψε: #528 11-06-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Τί να κάνω η καημένη ??Συγνώμη κυρία Βασιλική ,θα το κατεβάσω και θα έχω τελειώσει όλα τα επεσόδια μέχρι αύριο τέτοια ώρα Επίσης ξανατονίζω πως μία πολύ καλή σειρά είναι και το "The Big Bang Theory " όποοιος αρχίσει να το βλέπει ας μου πει .Θα με θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η anna_md έγραψε: #529 11-06-09 22:04 ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Prison Break δεν το εχω δει πολυ... Μαλλον πρεπει να ειμαι ο μονος σε ακτινα 100 χιλιομετρων Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Heroes (πλέον παραμελημένο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Angelica έγραψε: #528 11-06-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Τί να κάνω η καημένη ??Συγνώμη κυρία Βασιλική ,θα το κατεβάσω και θα έχω τελειώσει όλα τα επεσόδια μέχρι αύριο τέτοια ώρα Επίσης ξανατονίζω πως μία πολύ καλή σειρά είναι και το "The Big Bang Theory " όποοιος αρχίσει να το βλέπει ας μου πει .Θα με θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η anna_md έγραψε: #529 11-06-09 22:04 ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Τί να κάνω η καημένη ??Συγνώμη κυρία Βασιλική ,θα το κατεβάσω και θα έχω τελειώσει όλα τα επεσόδια μέχρι αύριο τέτοια ώρα Επίσης ξανατονίζω πως μία πολύ καλή σειρά είναι και το "The Big Bang Theory " όποοιος αρχίσει να το βλέπει ας μου πει .Θα με θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η anna_md έγραψε: #529 11-06-09 22:04 ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειχα ψηφισει πριν απο κατι μηνες το prison break αλλα αλλαξα γνωμη βλεποντας το ολοκληρο... Η σειρα μεχρι το 3ο ειναι ωραια μετα ομως χαλαει πολλες συμπτωσεις... Τωρα ψηφηζω grey's anatomy Η σειρα γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα η 5η σαιζον :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #530 15-06-09 17:38 το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το the aviator ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο ξαροπ έγραψε: #531 16-06-09 17:07 One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
One Flew Over the Cuckoo's Nest. Ειδικά το τέλος ήταν η αποθέωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Ο Vaggos_93: #532 16-06-09 18:33 Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το"The departed" ειναι πολυ ωραια ταινια επισης..... Δραση και πολλες ανατροπες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Ο giannis4ever: #533 20-06-09 11:22 Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο ο μονκ αξίζει. Μόνο τα φιλαράκια κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα άσχετα εκτός από grey's anatomy. Στην αμερική 9/8 θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος 16 επεισοδίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η persi έγραψε: #534 20-06-09 14:34 Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η Kansas Rocks!: #535 20-06-09 15:33 Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπημένη σειρά... Από κωμωδία Friends Επίσης το Cold Case και το Supernatural... Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη όταν το βγάλανε το Cold Case στα μέσα του χειμώνα και βάλανε αυτή την αηδία το Nip/Tuck... Τώρα το ξαναβάλανε όμως, μαζί με το Supernatural! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η efoula18 έγραψε: #536 20-06-09 15:38 house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
house md!!!!!!ο ορισμος της τελειοτητας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η Cogito ergo sum: #537 20-06-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Τον Μάικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο Crookshanks: #538 20-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching ioanna2007 Tsos Freddys Johnman97 rafaela11 den antexw allh apotyxia Κλημεντίνη hirasawayui Slytherin Galina Viedo T C tslef8 blanc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Εγώ δεν το έχω δει καθόλου! :p Αυτό είναι βλασφημία! We :heart: heroes! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά τα καινούρια επεισόδια ξεκινούν το φθινόπωρο, οπότε δεν έχει νόημα να της το λες. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Friends + Monk... τα υπόλοιπα που τη σπάνε λίγο... αφήστε για το heroes, ο crook με είχε πει "τάδε", το παιδί πίσω αριστερά στην εικόνα... μου είπε ότι του μοιάζω...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... Γιατί; Μόνο σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία αναφερόμουν. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Τον Μάικα; Click για ανάπτυξη... Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Αλλά πρέπει να πω ότι έχω κολλήσει. Ελπίζω να έχω το χρόνο να βλέπω τα καινούρια επεισόδια το φθινόπωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Η Cogito ergo sum: #539 20-06-09 21:02 Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Mάικα; Σου έχω πει να μη βλέπεις τα ονόματα από τους ελληνικούς υπότιτλους... Σιγά μην είναι και η Λάικα... Click για ανάπτυξη... Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Η Angelica έγραψε: #540 20-06-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έτσι τον φώναζε η μητέρα του... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.