Nelly
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
san_zoulapi
Νεοφερμένος
Θα πρότεινα να δείτε την ταινία Lost in translation της Sofia Copolla. Ίσως σε κάποιους να φανεί βαρετή και να θεωρούν πως δεν γίνεται σχεδον τιποτα σε όλη την ταινία, εγώ πάντως τη θεωρώ αριστούργημα
Ρε συ εχω ακουσει πολυ κοσμο να το λεει αυτο και δε μπορω να καταλαβω τι βρηκατε σε αυτη την ταινια...Ειναι απο τις λιγες που δεν αντεξα να δω ολοκληρες και το εκλεισα...Μπορει να μ πει κανεις ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε συ εχω ακουσει πολυ κοσμο να το λεει αυτο και δε μπορω να καταλαβω τι βρηκατε σε αυτη την ταινια...Ειναι απο τις λιγες που δεν αντεξα να δω ολοκληρες και το εκλεισα...Μπορει να μ πει κανεις ?
Αλήθεια; Εγώ δεν έχασα καθόλου το ενδιαφέρον μου και μου άφησε υπέροχη αίσθηση.
Δε θα την έλεγα μα τίποτα βαρετή
Aggelos!
Νεοφερμένος
Φοβερή σειρά .. είδα όλους τους κύκλους .. ξενέρωσα με τον θάνατο της mischa barton αλλά ο 1ος κ ο 3ος κύκλος άξιζαν μπορώ να πώ όσο τπτ !
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά και τα 2 είναι επικά σίριαλ!!!!!!!!!!!!!!!
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Δε φαίνετε????
Παιδιά η ταινία ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Ο Heath Ledger σαν Joker ήταν απλά ΦΟΒΕΡΟΣ! Δεν είχα σκοπό να δω την ταινία! Βαριόμασταν με τη φίλη μου και αποφασίσαμε να πάμε σινεμά! Ήταν η μοναδική ταινία που είχε εκείνη την ώρα... Δεν ήθελα να τη δω βασικά γιατί φοβόμουν ότι θα στεναχωρηθώ επειδή ο Heath δεν βρίσκεται πια στη ζωή... Αλλά τελικά ήμουν λάθος! Η ταινία ήταν όλα τα λεφτά!!!!
Αν και δεν βλέπω τέτοιες ταίνιες! Είμαι πιο πολύ της κωμοδίας!
Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τη δείτε!!
nicole
Νεοφερμένος
Tέλεια ταινία και φυσικά με πρωταγωνιστές τον ΘΕΟ ZACHARY DAVID ALEXANDER EFRON (ZAC EFRON) και τη ΘΕΑ ASHLEY MICHELLE TISDALE (ASHLEY TISDALE)!!!
Jimacos
Νεοφερμένος
Nikolakis
Νεοφερμένος
Και περιμένουμε εναγωνιωδώς να δούμε την Dr. Sara Tancredi στην 4η Season!!!
selene1
Νεοφερμένος
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια άλλη φοβερή ταινία ειναι Ο πιανίστας!!
θα συμφωνησω...επισης θα συμφωνησω με τν χαλβα στην ταινια : Les choristes ...τα σπανε !!και να προσθεσω :
-- το εξπρες του μεσονυχτιου (υπεροχο και το soundtrack του giorgio moroder...κλασικο !!! )
--ο ναυαγος,
--i am sam
--i am david
--αγγιζοντας το κενο(σε μορφη ντοκιμαντερ αλλα αξιζει τν προσοχη σας)
--οι ωρες (οταν την ειδα πρωτη φορα την θεωρησα τρελη μαπα..μετα αναθεωρησα)
--Hotel Rwada
αυτες μπορω να θυμηθω τωρα :no1:
timteam
Νεοφερμένος
V for vendetta
American history X
Τρεις ταινιες που πραγματικα εχουν κατι να σου μαθουν...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
i4
what happens in vegas
Guest 292010
Επισκέπτης
misu7
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! Χθες έδωσα 10$ για να τη δω στο Village Cool! 3 βαρετές ώρες... Δεν θέλω να ξαναδώ Batman! Ούτε κασετίνα Batman δεν θα πάρω!! Ρε παιδιά καλή υπόθεση και πλοκή, αλλά κάπως βαρετό! Όχι και πάλι όχι! Τι βρήκες το καλό!? (Εγώ τα κόλπα του Batman!) χεχεχε
Ου ου ου ου.......
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Πιστεύω ότι άμα δεν έπαιζε ο Χιθ Λέτζερ δε θα μου άρεσε και τόσο...
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Η ταινία ήταν φοβερή!!!! Δεν έχω δει τις άλλες ταινίες γιατί ποτέ δε μου άρεσε ο Μπάτμαν! Αυτή η ταινία όμως ήταν :no1:!!!
Πιστεύω ότι άμα δεν έπαιζε ο Χιθ Λέτζερ δε θα μου άρεσε και τόσο...
Και εγώ συμφωνώ!! Ο Χιθ Λέτζερ έπαιξε πραγματικά καταπληκτικά... Μόνο για εκείνον θα ξαναέβλεπα ευχαρίστως την ταινία...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.