3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αηδία είναι.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά τι σας αρέσει από αυτό το γαμημένο το Sex and the City;
Αηδία είναι.
Εμ....... όταν τα λέμε εμείς......

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Supernatural και prison break που τελειωσε...
Καλα supernatural...................!!!!! Πορωμενος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραίος!Καλα supernatural...................!!!!! Πορωμενος![]()

Συμφωνώ...Ρε παιδιά τι σας αρέσει από αυτό το γαμημένο το Sex and the City;
Αηδία είναι.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Mc Dreamy-Alex-Sloan

.Ναι είμαι ερωτευμένη

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ότι έχω δει πολλές, αλλά αυτή την στιγμή είμαι κολλημένη με grey's anatomy.
Mc Dreamy-Alex-Sloan.
Ναι είμαι ερωτευμένη![]()
To Greys Anatomy τελειωσε......

Και δεν ειχε και ωραιο τελος.Αλλα για τους "ΦΑΝ" δλδ εμας,θα υπαρξει και 6ος κυκλος 
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα supernatural...................!!!!! Πορωμενος![]()
Σωστοτατος!!!!
Όλα τα καμένα με το Supernatural, εδώ, μαζευτήκαμε!

-----------------------------------------
Όχι ότι έχω δει πολλές, αλλά αυτή την στιγμή είμαι κολλημένη με grey's anatomy.
Mc Dreamy-Alex-Sloan.
Ναι είμαι ερωτευμένη![]()
Ρε, ο Dempsey, είναι πολύ ωραίος. Πιο ωραίος απ'όλους εκεί μέσα. Πού να τον έβλεπες και σε εφηβικές ταινίες της δεκαετίας του '80, που έκανε και το pizza boy, και το έξαλλο νιάτο-μαθητούδι. Είχα λιώσει.

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------Σωστοτατος!!!!
Όλα τα καμένα με το Supernatural, εδώ, μαζευτήκαμε!![]()
Καλα αυτο ειναι σιγουρο

Να σου πω την αληθεια χαιρομαι γιατι νομιζ πραγματικα οτι μονο εγω το κοιτουσα :xixi:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spring_mx
Νεοφερμένο μέλος
-----------------------------------------Σωστοτατος!!!!
Καλα αυτο ειναι σιγουροΝα σου πω την αληθεια χαιρομαι γιατι νομιζ πραγματικα οτι μονο εγω το κοιτουσα :xixi:
πραγματικα το supernatural ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
πραγματικα το supernatural ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!
Οχι τελειο....,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ

Orestes
Δραστήριο μέλος

Αμαξάρα το Impala...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ορισμένες καλές ατάκες...
Πω... Μη μου το θυμίζεις. Απίστευτο αυτοκίνητο. :heart:
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω και Impala πάμε μια βόλτα?Πω... Μη μου το θυμίζεις. Απίστευτο αυτοκίνητο. :heart:

Guest 045911
Επισκέπτης
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Καλα supernatural...................!!!!! Πορωμενος![]()
Eτσι ρε. :heart:Σωστοτατος!!!!
Το Supernatural ειναι θρησκεια.End Of Story.-
Πεθαινω μ'αυτο το video πραγματικα ομως.

Deannn.:heart:
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYVilmnMFpY&feature=related[/ame]
+Γι'αυτο. xD
Σωτηρη, Dean ειναι μονο ενας αγορι μου.Έχω και Impala πάμε μια βόλτα?
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=8yRCQxmhVaA[/ame]
:heart:

Και 200 Ιmpala να εχει καποιος,Dean δεν γινεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki