Αίτημα σχολείου για χρήματα για εγγραφή από Γυμνάσιο στο Λύκειο

Papastergiou

Νεοφερμένο μέλος

Ο Papastergiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Γρεβενά (Γρεβενά). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο;

Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο;
Γιατί δεν ρωτάς το λύκειο της Λάρισας για το πια διαδικασία προβλέπεται ακριβώς;

Ακόμα δεν επιτρέπεται να παραλαβής εσύ το απολυτήριο και να το παραδώσεις στην Λάρισα;

Παλιοτερα απογορευοταν κατι τετοιο.
Αλλα για να το ζητησουν αυτο -που ειναι το κοστος φτηνου κουριερ- τους το εχουν επιβαλει καποιοι κυβερνοντες ή δημαρχαιοι ... γιατι δεν τους δινουν λευτα...νεο φρουτο ντροπης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back