Papastergiou Νεοφερμένο μέλος Ο Papastergiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Γρεβενά (Γρεβενά). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2025 στις 09:42 Ο Papastergiou: #1 26-06-25 09:42 Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο; Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Ο Drscientist: #2 26-06-25 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Papastergiou: Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν ρωτάς το λύκειο της Λάρισας για το πια διαδικασία προβλέπεται ακριβώς; Ακόμα δεν επιτρέπεται να παραλαβής εσύ το απολυτήριο και να το παραδώσεις στην Λάρισα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2025 στις 13:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 26-06-25 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Papastergiou: Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Παλιοτερα απογορευοταν κατι τετοιο. Αλλα για να το ζητησουν αυτο -που ειναι το κοστος φτηνου κουριερ- τους το εχουν επιβαλει καποιοι κυβερνοντες ή δημαρχαιοι ... γιατι δεν τους δινουν λευτα...νεο φρουτο ντροπης. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 Giannis_19 Mapz Martheos fortheloveofshizaya blissele mpimpika eleanna4 Highlander bibliofagos Μήτσος10 Atrlef globglogabgalab korydallos Drscientist pannnos1992 Angelikaaa Papastergiou EFAKIT Corfu kitty Scandal E.Z Wonderkid SlimShady SKG jYanniss ειδήμων Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο;
Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Ο Drscientist: #2 26-06-25 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Papastergiou: Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν ρωτάς το λύκειο της Λάρισας για το πια διαδικασία προβλέπεται ακριβώς; Ακόμα δεν επιτρέπεται να παραλαβής εσύ το απολυτήριο και να το παραδώσεις στην Λάρισα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2025 στις 13:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 26-06-25 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Papastergiou: Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Παλιοτερα απογορευοταν κατι τετοιο. Αλλα για να το ζητησουν αυτο -που ειναι το κοστος φτηνου κουριερ- τους το εχουν επιβαλει καποιοι κυβερνοντες ή δημαρχαιοι ... γιατι δεν τους δινουν λευτα...νεο φρουτο ντροπης. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Papastergiou: Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν ρωτάς το λύκειο της Λάρισας για το πια διαδικασία προβλέπεται ακριβώς; Ακόμα δεν επιτρέπεται να παραλαβής εσύ το απολυτήριο και να το παραδώσεις στην Λάρισα;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2025 στις 13:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 26-06-25 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Papastergiou: Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Παλιοτερα απογορευοταν κατι τετοιο. Αλλα για να το ζητησουν αυτο -που ειναι το κοστος φτηνου κουριερ- τους το εχουν επιβαλει καποιοι κυβερνοντες ή δημαρχαιοι ... γιατι δεν τους δινουν λευτα...νεο φρουτο ντροπης.
Αρχική Δημοσίευση από Papastergiou: Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Παλιοτερα απογορευοταν κατι τετοιο. Αλλα για να το ζητησουν αυτο -που ειναι το κοστος φτηνου κουριερ- τους το εχουν επιβαλει καποιοι κυβερνοντες ή δημαρχαιοι ... γιατι δεν τους δινουν λευτα...νεο φρουτο ντροπης.