Αίτημα σχολείου για χρήματα για εγγραφή από Γυμνάσιο στο Λύκειο

Papastergiou

Νεοφερμένο μέλος

Ο Papastergiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Γρεβενά (Γρεβενά). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο;

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Σας λέω υποθετικά δυο άλλες περιοχές, δεν ισχύει για αυτές αλλά το θέμα ισχύει. Το γυμνάσιο ‘Θεσσαλονίκης’ μου ζήτησε χρήματα (13€) για να στείλουν το απολυτήριο μου στην ‘Λάρισα’ για εγγραφή στο λυκειο εφόσον μετακομίζω (τέλος πάντων άλλη πόλη). Και τα σχολεία είναι δημόσια, προβλέπεται κάτι τέτοιο;
Γιατί δεν ρωτάς το λύκειο της Λάρισας για το πια διαδικασία προβλέπεται ακριβώς;

Ακόμα δεν επιτρέπεται να παραλαβής εσύ το απολυτήριο και να το παραδώσεις στην Λάρισα;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.352 μηνύματα.
Παλιοτερα απογορευοταν κατι τετοιο.
Αλλα για να το ζητησουν αυτο -που ειναι το κοστος φτηνου κουριερ- τους το εχουν επιβαλει καποιοι κυβερνοντες ή δημαρχαιοι ... γιατι δεν τους δινουν λευτα...νεο φρουτο ντροπης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια