Nikoleta05
Νεοφερμένο μέλος
Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα.

15-10-22

14:22
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου στείλει τις ασκήσεις (σ-λ, πολλαπλής και ερωτήσεις θεωρίας ) που έχει το βοηθημα του σαββαλα; δεν το χω πάρει επειδή θεωρία κλπ μαθαίνω από το βιβλίο και το θεώρησα περιττό να το αγοράσω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει το εκτιμώ
Nic Papalitsas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Nic Papalitsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

15-10-22

14:45
Προσωπικά εγώ πήρα το βοήθημα του σαββαλα κοντά στο Πάσχα και ήταν η πιο άχρηστη αγορά που έχω κάνειΥπάρχει κάποιος που μπορεί να μου στείλει τις ασκήσεις (σ-λ, πολλαπλής και ερωτήσεις θεωρίας ) που έχει το βοηθημα του σαββαλα; δεν το χω πάρει επειδή θεωρία κλπ μαθαίνω από το βιβλίο και το θεώρησα περιττό να το αγοράσω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει το εκτιμώ

Υ.Γ το βοήθημα αυτό είναι και κάπως παλιό, δηλαδή έχει και τύπους εκτός ύλης οπότε δεν είναι να το εμπιστεύεσαι απόλυτα.
Oikonomologistis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιώργος Ζαφειρίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.

16-10-22

09:03
Το βιβλίο του Σαββάλα (των Χατζηανδρέου Ανδρέας, Τέντες Παντελής, Τζήρος Γεώργιος Χ., Λαζάνης Γιώργος, Γιαλέρης Παναγιώτης) είναι πολύ καλό βοήθημα. Δεν το έχω πλέον, το δάνεισα σε κάποιον μαθητή μου και δε μου το επέστρεψε. Υπάρχουν και τα πνευματικά δικαιώματα και δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να το μοιραστεί δημόσια.
Εντούτοις, αν θέλεις έχω στην ιστοσελίδα μου αρκετές ερωτήσεις Σωστό / Λάθος και πολλαπλής επιλογής και τις βλέπεις ελεύθερα. Μάλιστα, τα 2 πρώτα κεφάλαια τα έχω και σε μορφή διαδραστικών ερωτήσεων και μπορείς να έχεις και τη σωστή απάντηση. Σύντομα, θα δημοσιεύσω και τα υπόλοιπα κεφάλαια τμηματικά.
Αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά:
Εδώ θα βρεις εκπαιδευτικό υλικό:
economialogistiki.wordpress.com
Πατάς το κεφάλαιο που σε ενδιαφέρει και διαβάζεις ότι θέλεις. Έχω δημοσιεύσει τα πρώτα 3 κεφάλαια προς το παρόν και από διαδραστικές ερωτήσεις τα 2 πρώτα κεφάλαια, αλλά λογικά δεν πρέπει να έχεις ακόμη τελειώσει την ύλη στα επόμενα κεφάλαια.
Εντούτοις, αν θέλεις έχω στην ιστοσελίδα μου αρκετές ερωτήσεις Σωστό / Λάθος και πολλαπλής επιλογής και τις βλέπεις ελεύθερα. Μάλιστα, τα 2 πρώτα κεφάλαια τα έχω και σε μορφή διαδραστικών ερωτήσεων και μπορείς να έχεις και τη σωστή απάντηση. Σύντομα, θα δημοσιεύσω και τα υπόλοιπα κεφάλαια τμηματικά.
Αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά:
Εδώ θα βρεις εκπαιδευτικό υλικό:

Εκπαιδευτικό Υλικό
Επιλέξτε κεφάλαιο: Κεφάλαιο 1ο Κεφάλαιο 2ο Κεφάλαιο 3ο Κεφάλαιο 4ο Κεφάλαιο 5ο Κεφάλαιο 7ο Κεφάλαιο 8ο (Υπό επεξεργασία) Κεφάλαιο 9ο Κεφάλαιο 10ο…
Πατάς το κεφάλαιο που σε ενδιαφέρει και διαβάζεις ότι θέλεις. Έχω δημοσιεύσει τα πρώτα 3 κεφάλαια προς το παρόν και από διαδραστικές ερωτήσεις τα 2 πρώτα κεφάλαια, αλλά λογικά δεν πρέπει να έχεις ακόμη τελειώσει την ύλη στα επόμενα κεφάλαια.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

16-10-22

10:49
Ναι παιδιά, τα βοηθήματα αυτά υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα, δεν είναι υλικό που μοιράζεται δωρεάν και δημόσια. Μπορείτε να προτείνετε free υλικό ερωτήσεων Σ/Λ σε αυτό το thread.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...