Genga
Νεοφερμένο μέλος
Ο Genga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
18-06-25
12:58
Μακάρι φίλε και σε ευχαριστώ πολύΠραγματικα, ευχομαι να περασεις τοτε! Και να μην την κλεψει την θεση καποιος που δεν ξερει καν τι θελει να κανει στην ζωη του... Πραγματικα ειναι κριμα, σε αυτες τις σχολες, πολλες θεσεις χανονται απο ατομα που απλως θελουν να χουν ενα μισθο κατευθειαν... και δεν τους νοιαζει να κανουν την δουλεια τους...
Ξέρουμε ότι η αδικία υπάρχει παντού και σε όλα τα επαγγέλματα
Ακόμη και στα σώματα ασφαλείας που εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας
Όλοι εδώ μέσα ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν μπει στα σώματα με βισμα , είτε αφορούν προκηρύξεις είτε να καπελωσουν κάποιο παιδί στην βαθμολογία επειδή αυτό που θα μπει θα έχει έναν βουλευτή ή υπουργό για μέσο
Δυστυχώς αυτό είναι το καθεστώς και δύσκολα να αλλάξει
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να εξαφανιστεί
Maria235
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
28-06-25
15:04
Βάζεις Λιμενοφυλακων πρώτη επιλογή δεύτερη αστυφυλάκων.1 σενάριο είναι να περάσεις λιμενικό και όλα καλά.Δευτερο σενάριο περνάς αστυφυλάκων. Βλέπεις την σειρά σ ως επιλαχών στο λιμενικό αν σε πάρουν καλώς.Μετα μπορείς να δοκιμάσεις με 6 κ 4%Μακάρι φίλε και σε ευχαριστώ πολύ
Ξέρουμε ότι η αδικία υπάρχει παντού και σε όλα τα επαγγέλματα
Ακόμη και στα σώματα ασφαλείας που εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας
Όλοι εδώ μέσα ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν μπει στα σώματα με βισμα , είτε αφορούν προκηρύξεις είτε να καπελωσουν κάποιο παιδί στην βαθμολογία επειδή αυτό που θα μπει θα έχει έναν βουλευτή ή υπουργό για μέσο
Δυστυχώς αυτό είναι το καθεστώς και δύσκολα να αλλάξει
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να εξαφανιστεί
Genga
Νεοφερμένο μέλος
Ο Genga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
02-07-25
16:47
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειαΒάζεις Λιμενοφυλακων πρώτη επιλογή δεύτερη αστυφυλάκων.1 σενάριο είναι να περάσεις λιμενικό και όλα καλά.Δευτερο σενάριο περνάς αστυφυλάκων. Βλέπεις την σειρά σ ως επιλαχών στο λιμενικό αν σε πάρουν καλώς.Μετα μπορείς να δοκιμάσεις με 6 κ 4%
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
Εγώ έπιασα φέτος 12860 μόρια και κατά πάσα πιθανότητα θα μπω στην αστυφυλακων
Πιστεύεις ότι έχω πιθανότητες να μπω ως επιλαχων στο Λιμενικό ;
Maria235
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
02-07-25
17:13
Είσαι πολύτεκνος ή τρίτεκνος ; Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όχι είναι πολύ χαμηλά για λιμενικό…Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
Genga
Νεοφερμένο μέλος
02-07-25
17:34
Η αλήθεια είναι πως δεν υπαγομαι σε κάποια ειδική κατηγορία..Είσαι πολύτεκνος ή τρίτεκνος ; Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όχι είναι πολύ χαμηλά για λιμενικό…
Μια άλλη εκδοχή είναι μήπως μπω με το 10% την επόμενη χρονιά διότι είδα στις προκηρύξεις για το ακαδημαϊκό έτος 23/24 οτι το Λιμενικό πήρε μια κοπέλα με 13170 μόρια αλλα και αρκετούς με πιο πολλά μόρια που είχαν κάνει το 10%
Maria235
Νεοφερμένο μέλος
02-07-25
17:35
Δεν έχεις να χάσεις κάτιΗ αλήθεια είναι πως δεν υπαγομαι σε κάποια ειδική κατηγορία..
Μια άλλη εκδοχή είναι μήπως μπω με το 10% την επόμενη χρονιά διότι είδα στις προκηρύξεις για το ακαδημαϊκό έτος 23/24 οτι το Λιμενικό πήρε μια κοπέλα με 13170 μόρια αλλα και αρκετούς με πιο πολλά μόρια που είχαν κάνει το 10%
Genga
Νεοφερμένο μέλος
02-07-25
17:42
Δεν έχεις να χάσεις κάτ
Θα δω τι μπορώ να κάνω. Απλά θέλω να με βοηθήσεις σε κάτι απορίες που εχω αν μπορείς βέβαιαΔεν έχεις να χάσεις κάτι
1) Πότε μπορώ να δηλώσω το μηχανογραφικό του 10% και
2) Αν ισχύει για το ακαδημαϊκό έτος που έρχεται, δηλαδή 25/26, ή το επόμενο ( 26/27 )
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 888 μηνύματα.
02-07-25
17:43
Ολα ειναι πιθανα!Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
Εγω θελω πυροσβσετικη αλλα θα το παω μεχρι τελους ! (15050)
Maria235
Νεοφερμένο μέλος
02-07-25
17:45
Δεν έχεις να χάσεις κάτι
Αν θες να κάνεις 10% θα κάνεις πάλι αιτήσεις και θα περάσεις πκε ξανά.μετα όταν ανοίξουν τα μηχανογραφικά θα πας να πάρεις κωδικό όπως έκανες κ φέτος και θα υποβάλλεις μηχανογραφικό.Αυτο.Του χρόνου διεκδικείς το 6% των θέσεων και του παραχρονου το 4%.Ελπίζω να σε κάλυψαΘα δω τι μπορώ να κάνω. Απλά θέλω να με βοηθήσεις σε κάτι απορίες που εχω αν μπορείς βέβαια
1) Πότε μπορώ να δηλώσω το μηχανογραφικό του 10% και
2) Αν ισχύει για το ακαδημαϊκό έτος που έρχεται, δηλαδή 25/26, ή το επόμενο ( 26/27 )
Genga
Νεοφερμένο μέλος
02-07-25
17:47
Μακάρι και στο εύχομαι , αρκεί να πας καλά στα μαθήματα και να περάσεις τις εξετάσεις τις πυροσβεστικήςΟλα ειναι πιθανα!
Εγω θελω πυροσβσετικη αλλα θα το παω μεχρι τελους ! (15050)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οκ σε ευχαριστώΑν θες να κάνεις 10% θα κάνεις πάλι αιτήσεις και θα περάσεις πκε ξανά.μετα όταν ανοίξουν τα μηχανογραφικά θα πας να πάρεις κωδικό όπως έκανες κ φέτος και θα υποβάλλεις μηχανογραφικό.Αυτο.Του χρόνου διεκδικείς το 6% των θέσεων και του παραχρονου το 4%.Ελπίζω να σε κάλυψα
Ελπίζω να είμαι απ'τους λίγους τυχερούς και να μπω ως επιλαχων μέχρι τέλους του 25. Αλλιώς θα δοκιμάσω το 10%
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 888 μηνύματα.
02-07-25
17:53
Ευχαριστω!!! Ευχομαι να περασεις και εσυ!!!Μακάρι και στο εύχομαι , αρκεί να πας καλά στα μαθήματα και να περάσεις τις εξετάσεις τις πυροσβεστικής
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οκ σε ευχαριστώ
Ελπίζω να είμαι απ'τους λίγους τυχερούς και να μπω ως επιλαχων μέχρι τέλους του 25. Αλλιώς θα δοκιμάσω το 10%
Για τα αθληματα, ειναι γελοια πραγματικα! Ευχομαι τελη ιουλιου να δω οτι εχω περασει!
Genga
Νεοφερμένο μέλος
29-09-25
23:36
Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με την ΑΕΝ. Έχω περάσει στην σχολή αστυφυλακων με 12.860 μόρια αλλά έχω δηλώσει ως 1η επιλογή τη σχολή δοκίμων λιμενοφυλακων. Πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να μπω στην σχολή με το 10% την επόμενη χρονιά;Παλιοτερα υπηρχε μια κατηγορια εισοδου στις ΑΕΝ με απολυτηριο λυκειου (Γελ ή Επαλ).
Το απολυτηριο πολαπλασιαζοταν με το 1000 και το λοουερ αγγλικων εδινε 2000 μοναδες. Το συστημα αυτο σταματησε επισημως το 2018 ,αλλα του δωσανε παραταση μεχρι το 2019..τωρα δεν υπαρχει.
Οι ιατρικες εξετασεις στις ΑΕΝ ειναι επιφανειακες.Μια ακτινογραφια θωρακα. Οπτικη εξεταση αρτημελιας μια επιφανειακη νευρολογικη και μια οφθαλμολογικη οπτικης οξυτητας.. Οποτε η ασθενεια που λες δεν ειναι ορατη...εκτος και δηλωθει και εφοσον ενδιαφερει την επιτροπη. Η εγκυκλιος δεν την αποκλείει.
Τωρα η εισοδος ΑΕΝ ειναι αποκλειστικα απο το 2ο και 4ο πεδιο γραφοντας ενα μεσο ορο περιπου 8,3 ή απο επαλ με μεσο ορο 6,2
Δεν υπαρχει διαγωνισμος με αλλους ...εγραψες τον ΜΟ μπηκες.
Τωρα χωρις πανελλήνιες ειναι μεσω φοιτητησης 2 χρονια σε επαλ ναυτικων επαγγελματων και μετα στην πραξη και με μεσον στα πλοια εχοντας τελικως την ιδια εξελιξη με τις ΑΕΝ.
Υπαρχει μετα και η ιδιωτικη του Μετροπολιταν σε συνεργασια με μια αγγλικη αλλα μονο με ξενη σημαια πλοια .
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.332 μηνύματα.
30-09-25
12:31
Κανονικα δεν θα ειχες ...αλλα μετα τον καταποντισμο που εφαγαν τα σωματα ασφαλειας ( καλα μονο αυτο δεν ειστε) εχεις πολλες πολλες πιθανοτητες.Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με την ΑΕΝ. Έχω περάσει στην σχολή αστυφυλακων με 12.860 μόρια αλλά έχω δηλώσει ως 1η επιλογή τη σχολή δοκίμων λιμενοφυλακων. Πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να μπω στην σχολή με το 10% την επόμενη χρονιά;
Δεν ξερω ομως τι μορια εχεις για τους λιμενοφυλακες..?των αστυφυλακων ισως ειναι διαφορετικα με αλλους συντελεστες.
Να πας ...τα παιδια κοριστια αγορια που συναντω στα λιμανια του πειραια ειναι ζαχαρη ευγενικα...με εξαιρεσεις
Δεν και συ με τα ματια σου
Genga
Νεοφερμένο μέλος
30-09-25
12:43
Οι Λιμενοφυλακες έχουν 13.970 μόρια (Εγω έχω 1.100 μόρια διαφορά). Εγώ έχω σκοπό να μπω στην αστυφυλακων και από κει μετά θα κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες για να δω μήπως μπορέσω να μπω με το 10%Κανονικα δεν θα ειχες ...αλλα μετα τον καταποντισμο που εφαγαν τα σωματα ασφαλειας ( καλα μονο αυτο δεν ειστε) εχεις πολλες πολλες πιθανοτητες.
Δεν ξερω ομως τι μορια εχεις για τους λιμενοφυλακες..?των αστυφυλακων ισως ειναι διαφορετικα με αλλους συντελεστες.
Να πας ...τα παιδια κοριστια αγορια που συναντω στα λιμανια του πειραια ειναι ζαχαρη ευγενικα...με εξαιρεσεις
Δεν και συ με τα ματια σου
View attachment 153325
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.332 μηνύματα.
30-09-25
13:07
Κατσε να καταλαβω...εδωσες πανελληνιες φετος και τα μορια που συγκεντωσες με συντελεστες λιμενοφυλακων εναι 13970-1100 = 12870?Οι Λιμενοφυλακες έχουν 13.970 μόρια (Εγω έχω 1.100 μόρια διαφορά). Εγώ έχω σκοπό να μπω στην αστυφυλακων και από κει μετά θα κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες για να δω μήπως μπορέσω να μπω με το 10%
Οκ μπες αστυφυλακων που περασες ..και τον απριλιο θα δωσεις πκε και τον ιουλιο θα κανεις 6% να μπεις Λινενικο.
Μετα θα διαγραφεις απο αστυνομια και θα γραφεις λινενικο.
Πιστεω οτι θα σου δωσει αδεια η αστυφυλακων να πας να δωσεις πκε.
Genga
Νεοφερμένο μέλος
30-09-25
13:12
Έδωσα φέτος και τα μόρια που είχα συγκεντρώσει ήταν 12.860. Αφού έπεσαν οι βάσεις του Λιμενικού η διαφορά πλεον ήταν στα 1.100 μόρια. Γι'αυτό λέω να δηλώσω με το 10% γιατί είμαι πολύ κοντά και έχω κάποιες πιθανότητες. Όσον αφορά την αστυφυλακων νομίζω ότι θα μου δώσουν άδεια ώστε να περάσω από γιατρούς επιτροπές και τα αθλήματα του Λιμενικού. Από κει και πέρα αν τα περάσω αυτά περιμένω να δω τι θα γίνει και μήπως μπω τον Σεπτέμβριο του '26 στο ΛιμενικόΚατσε να καταλαβω...εδωσες πανελληνιες φετος και τα μορια που συγκεντωσες με συντελεστες λιμενοφυλακων εναι 13970-1100 = 12870?
Οκ μπες αστυφυλακων που περασες ..και τον απριλιο θα δωσεις πκε και τον ιουλιο θα κανεις 6% να μπεις Λινενικο.
Μετα θα διαγραφεις απο αστυνομια και θα γραφεις λινενικο.
Πιστεω οτι θα σου δωσει αδεια η αστυφυλακων να πας να δωσεις πκε.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
30-09-25
13:27
Οκ κατανοητο..Έδωσα φέτος και τα μόρια που είχα συγκεντρώσει ήταν 12.860. Αφού έπεσαν οι βάσεις του Λιμενικού η διαφορά πλεον ήταν στα 1.100 μόρια. Γι'αυτό λέω να δηλώσω με το 10% γιατί είμαι πολύ κοντά και έχω κάποιες πιθανότητες. Όσον αφορά την αστυφυλακων νομίζω ότι θα μου δώσουν άδεια ώστε να περάσω από γιατρούς επιτροπές και τα αθλήματα του Λιμενικού. Από κει και πέρα αν τα περάσω αυτά περιμένω να δω τι θα γίνει και μήπως μπω τον Σεπτέμβριο του '26 στο Λιμενικό
Η αποψη μου ειναι οτι εισαι μεσα στο λιμενικο με το 6%.
Ευχομαι η σχολη αστυφυλακων να ειναι κοντα θεσσαλονικη να πας στην σσας να δωσεις πκε
Genga
Νεοφερμένο μέλος
30-09-25
13:31
Σε ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά! Πάντως μου εχουν πει ότι σχολές αστυφυλακων έχει στο Ρέθυμνο, στην Κομοτηνή, στα Γρεβενά, στο Διδυμότειχο και στην Καρδίτσα. Αυτό που λες για το Λιμενικό με το 6% αφορά την επόμενη χρονιά έτσι;Οκ κατανοητο..
Η αποψη μου ειναι οτι εισαι μεσα στο λιμενικο με το 6%.
Ευχομαι η σχολη αστυφυλακων να ειναι κοντα θεσσαλονικη να πας στην σσας να δωσεις πκε
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
30-09-25
13:40
Ναι σωστα ..η επομενη χρονια ειναι το 6% και η μεθεπομενη το 4%.Σε ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά! Πάντως μου εχουν πει ότι σχολές αστυφυλακων έχει στο Ρέθυμνο, στην Κομοτηνή, στα Γρεβενά, στο Διδυμότειχο και στην Καρδίτσα. Αυτό που λες για το Λιμενικό με το 6% αφορά την επόμενη χρονιά έτσι;
Ε οκ ..και η καρδιτσα ειναι 2 Ω δρομος .και η κομοτηνη και γρεβενα ειναι 3Ω δρομος για θεσσαλονικη... το Διδυμότειχο ειναι μακρια και το Ρεθυμνο για σχολη ναυτικων δοκιμων πειραια αστα.
Ωχ για να τα κανεις τις καλες πκε στο στρατο πρεπει να δηλωσεις και εγκυκλιο στρατου ..εστι για ξεκαρφωμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mimis
- katia.m
- Lennie
- Martheos
- Panoulis25
- Monsieur
- MariaApo
- E.Z
- charmander
- Vera
- someone123
- Χρήστος2006
- Mixalis!
- katerina1980
- Corfu kitty
- Scandal
- Anna1974.
- Arvacon
- Kafkinos
- fortheloveofshizaya
- gianikit
- AggelikiGr
- engineer?
- Genga
- FNC_Sophia
- Hased Babis
- andreouk
- redpointer
- nicole1982
- waakaq
- smaden
- BillyTheKid
- Eleni123-
- StauroulaSAK
- nikfis
- AGGELINA
- Maria235
- panaman
- constansn
- k8nb
- Atrlef
- bibliofagos
- jYanniss
- sakplat
- ang12_012
- angies
- Startx0
- donpablo
- IRONWOMAN
- SlimShady
- Mapz
- Natsuko
- SKG
- Φινεύς
- EFAKIT
- Wonderkid
- Mammy Nun
- woasibe
- jellojina
- Helen06
- shuuu
- Giannis_19
- GeorgePap2003
- Γιώργος Ζ
- Giorgosvr
- Mitsoss
- stam23
- Aggel0sss
- Unboxholics
- dmav
- iiTzArismaltor_
- ένας τυχαίος
- BatGuin
- Νικολινα
- Maynard
- Leo komm
- ilias_21
- Nala
- Lefter
- mvas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki