Genga
Νεοφερμένο μέλος
Ο Genga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

18-06-25

12:58
Μακάρι φίλε και σε ευχαριστώ πολύΠραγματικα, ευχομαι να περασεις τοτε! Και να μην την κλεψει την θεση καποιος που δεν ξερει καν τι θελει να κανει στην ζωη του... Πραγματικα ειναι κριμα, σε αυτες τις σχολες, πολλες θεσεις χανονται απο ατομα που απλως θελουν να χουν ενα μισθο κατευθειαν... και δεν τους νοιαζει να κανουν την δουλεια τους...
Ξέρουμε ότι η αδικία υπάρχει παντού και σε όλα τα επαγγέλματα
Ακόμη και στα σώματα ασφαλείας που εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας
Όλοι εδώ μέσα ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν μπει στα σώματα με βισμα , είτε αφορούν προκηρύξεις είτε να καπελωσουν κάποιο παιδί στην βαθμολογία επειδή αυτό που θα μπει θα έχει έναν βουλευτή ή υπουργό για μέσο
Δυστυχώς αυτό είναι το καθεστώς και δύσκολα να αλλάξει
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να εξαφανιστεί
Maria235
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.

Βάζεις Λιμενοφυλακων πρώτη επιλογή δεύτερη αστυφυλάκων.1 σενάριο είναι να περάσεις λιμενικό και όλα καλά.Δευτερο σενάριο περνάς αστυφυλάκων. Βλέπεις την σειρά σ ως επιλαχών στο λιμενικό αν σε πάρουν καλώς.Μετα μπορείς να δοκιμάσεις με 6 κ 4%Μακάρι φίλε και σε ευχαριστώ πολύ
Ξέρουμε ότι η αδικία υπάρχει παντού και σε όλα τα επαγγέλματα
Ακόμη και στα σώματα ασφαλείας που εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας
Όλοι εδώ μέσα ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν μπει στα σώματα με βισμα , είτε αφορούν προκηρύξεις είτε να καπελωσουν κάποιο παιδί στην βαθμολογία επειδή αυτό που θα μπει θα έχει έναν βουλευτή ή υπουργό για μέσο
Δυστυχώς αυτό είναι το καθεστώς και δύσκολα να αλλάξει
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να εξαφανιστεί
Genga
Νεοφερμένο μέλος
Ο Genga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειαΒάζεις Λιμενοφυλακων πρώτη επιλογή δεύτερη αστυφυλάκων.1 σενάριο είναι να περάσεις λιμενικό και όλα καλά.Δευτερο σενάριο περνάς αστυφυλάκων. Βλέπεις την σειρά σ ως επιλαχών στο λιμενικό αν σε πάρουν καλώς.Μετα μπορείς να δοκιμάσεις με 6 κ 4%
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
Εγώ έπιασα φέτος 12860 μόρια και κατά πάσα πιθανότητα θα μπω στην αστυφυλακων
Πιστεύεις ότι έχω πιθανότητες να μπω ως επιλαχων στο Λιμενικό ;
Maria235
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.

Είσαι πολύτεκνος ή τρίτεκνος ; Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όχι είναι πολύ χαμηλά για λιμενικό…Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
Genga
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι πως δεν υπαγομαι σε κάποια ειδική κατηγορία..Είσαι πολύτεκνος ή τρίτεκνος ; Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όχι είναι πολύ χαμηλά για λιμενικό…
Μια άλλη εκδοχή είναι μήπως μπω με το 10% την επόμενη χρονιά διότι είδα στις προκηρύξεις για το ακαδημαϊκό έτος 23/24 οτι το Λιμενικό πήρε μια κοπέλα με 13170 μόρια αλλα και αρκετούς με πιο πολλά μόρια που είχαν κάνει το 10%
Maria235
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχεις να χάσεις κάτιΗ αλήθεια είναι πως δεν υπαγομαι σε κάποια ειδική κατηγορία..
Μια άλλη εκδοχή είναι μήπως μπω με το 10% την επόμενη χρονιά διότι είδα στις προκηρύξεις για το ακαδημαϊκό έτος 23/24 οτι το Λιμενικό πήρε μια κοπέλα με 13170 μόρια αλλα και αρκετούς με πιο πολλά μόρια που είχαν κάνει το 10%
Genga
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχεις να χάσεις κάτ
Θα δω τι μπορώ να κάνω. Απλά θέλω να με βοηθήσεις σε κάτι απορίες που εχω αν μπορείς βέβαιαΔεν έχεις να χάσεις κάτι
1) Πότε μπορώ να δηλώσω το μηχανογραφικό του 10% και
2) Αν ισχύει για το ακαδημαϊκό έτος που έρχεται, δηλαδή 25/26, ή το επόμενο ( 26/27 )
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 263 μηνύματα.

Ολα ειναι πιθανα!Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
Εγω θελω πυροσβσετικη αλλα θα το παω μεχρι τελους ! (15050)
Maria235
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχεις να χάσεις κάτι
Αν θες να κάνεις 10% θα κάνεις πάλι αιτήσεις και θα περάσεις πκε ξανά.μετα όταν ανοίξουν τα μηχανογραφικά θα πας να πάρεις κωδικό όπως έκανες κ φέτος και θα υποβάλλεις μηχανογραφικό.Αυτο.Του χρόνου διεκδικείς το 6% των θέσεων και του παραχρονου το 4%.Ελπίζω να σε κάλυψαΘα δω τι μπορώ να κάνω. Απλά θέλω να με βοηθήσεις σε κάτι απορίες που εχω αν μπορείς βέβαια
1) Πότε μπορώ να δηλώσω το μηχανογραφικό του 10% και
2) Αν ισχύει για το ακαδημαϊκό έτος που έρχεται, δηλαδή 25/26, ή το επόμενο ( 26/27 )
Genga
Νεοφερμένο μέλος

Μακάρι και στο εύχομαι , αρκεί να πας καλά στα μαθήματα και να περάσεις τις εξετάσεις τις πυροσβεστικήςΟλα ειναι πιθανα!
Εγω θελω πυροσβσετικη αλλα θα το παω μεχρι τελους ! (15050)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οκ σε ευχαριστώΑν θες να κάνεις 10% θα κάνεις πάλι αιτήσεις και θα περάσεις πκε ξανά.μετα όταν ανοίξουν τα μηχανογραφικά θα πας να πάρεις κωδικό όπως έκανες κ φέτος και θα υποβάλλεις μηχανογραφικό.Αυτο.Του χρόνου διεκδικείς το 6% των θέσεων και του παραχρονου το 4%.Ελπίζω να σε κάλυψα
Ελπίζω να είμαι απ'τους λίγους τυχερούς και να μπω ως επιλαχων μέχρι τέλους του 25. Αλλιώς θα δοκιμάσω το 10%
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 263 μηνύματα.

Ευχαριστω!!! Ευχομαι να περασεις και εσυ!!!Μακάρι και στο εύχομαι , αρκεί να πας καλά στα μαθήματα και να περάσεις τις εξετάσεις τις πυροσβεστικής
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οκ σε ευχαριστώ
Ελπίζω να είμαι απ'τους λίγους τυχερούς και να μπω ως επιλαχων μέχρι τέλους του 25. Αλλιώς θα δοκιμάσω το 10%
Για τα αθληματα, ειναι γελοια πραγματικα! Ευχομαι τελη ιουλιου να δω οτι εχω περασει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- panaman
- AggelikiGr
- constansn
- k8nb
- Huener
- charmander
- Atrlef
- Pyotr_Krasnov
- bibliofagos
- Genga
- jYanniss
- Maria235
- Scandal
- sakplat
- ang12_012
- Anna1974
- angies
- Startx0
- donpablo
- IRONWOMAN
- Mixalis!
- SlimShady
- Mapz
- hihat1
- Natsuko
- SKG
- FNC_Sophia
- nearos
- Φινεύς
- EFAKIT
- Wonderkid
- Mammy Nun
- woasibe
- Vera
- XRY
- jellojina
- Helen06
- shuuu
- redpointer
- E.Z
- Giannis_19
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Γιώργος Ζ
- Giorgosvr
- Mitsoss
- stam23
- Aggel0sss
- Unboxholics
- dmav
- iiTzArismaltor_
- ένας τυχαίος
- BatGuin
- Νικολινα
- Maynard
- Leo komm
- ilias_21
- Nala
- Lefter
- mvas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.