BioChemical
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
εχει οριστει η υλη για το ετος 2020-2021Γεια σας μήπως έχει βγει η ύλη για όσους θέλουν να ξαναδώσουν και δε το έχω πάρει χαμπάρι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BioChemical
Νεοφερμένο μέλος
Το ξέρω αλλά μου λένε ότι δεν είναι αυτή η ύλη για όσους ξαναδινουνεχει οριστει η υλη για το ετος 2020-2021
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
η ιδια θα ειναι δεν θα υπαρχει παλαιο και νεο συστημα αυτη την φοραΤο ξέρω αλλά μου λένε ότι δεν είναι αυτή η ύλη για όσους ξαναδινουν
εχει οριστει αυτο εδω και καιρο
BioChemical
Νεοφερμένο μέλος
άρα όντως δεν είχα πάρει χαμπάρι... ευχαριστωη ιδια θα ειναι δεν θα υπαρχει παλαιο και νεο συστημα αυτη την φορα
εχει οριστει αυτο εδω και καιρο
katiasalonica
Νεοφερμένο μέλος
efi25
Δραστήριο μέλος
Δίνω Πανελλήνιες ως απόφοιτη και θα ήθελα να ρωτήσω αν η ύλη για τη Θεωρητική έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή. Αναφέρομαι στην αρχική περσινή με το ΝΕΟ σύστημα, όχι την περικομμένη λόγω κορονοιού. Ξέρω ότι από την Ιστορία έχει βγει ένα πολύ μικρό υποκεφάλαιο. Κατά τα άλλα τα βιβλία και η ύλη είναι ίδια σωστά? Δηλαδή δε βγήκε νέο βιβλίο? Υπάρχει επίσης κάποια δομική αλλαγή στην Έκθεση ή είναι όπως πέρυσι δηλαδή ίδιοι τύποι ασκήσεων, και μία ερώτηση Λογοτεχνίας? Ευχαριστώ πολύΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Manolo165
Νεοφερμένο μέλος
Giii
Δραστήριο μέλος
Πιστεύω στα περσινά δεδομένα καπως αυξημένη...εγώ πχ που είμαι 4ο πεδίο πιστεύω αοθ θα βγάλουν τα τελευταία δύο κάτι λίγα από το αεππ και και μαθηματικά κάτι από ολοκληρώματαΠαιδια τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την ύλη;
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
στη χημεια βλεπω βγαλανε οργανικη οποτε παλι τυχεροι ειστε.παρατηρω οτι κανετε ουσιαστικα την υλη της παλαιας β λυκειου + αυτα που δινανε παλια στη γ λυκειου χημεια.απο περιεργεια χημεια στη β λυκειου δεν κανετε καθολου?
μαθηματικα συνεχιζουν να τα ξεφτιλιζουν χωρις μιγαδικους και χωρις ολοκληρωματα.πληρης απαξιωση.
Eustace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η οργανικη κριμα που βγηκε γιατι ειναι το πιο ωραιο κεφαλαιο
aceon
Νεοφερμένο μέλος
Btw το αστείο είναι ότι, για κάποιον που δεν παρακολουθούσε καθόλου χημεία β' λυκείου (full οργανική) έχει σχεδόν εκμηδενιστεί η ζημιά του.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
κοιταξε να δεις επειδη ειχα κανει στο πανεπιστημιο περι ρευστων ισως μπορει να μπει κανα πρακτικο που φοβιζει.τα κυματα ηταν πιο παπαγαλε,ενω τα ρευστα ειναι λιγο πιο φυσικο κεφαλαιο.αλλα νομιζω το κεφαλαιο που διαχρονικα γινονται κηδειες στη φυσικη ειναι το στερεο και βλεπω οτι το μισο του αφαιρεθηκεΑπ ο,τι εχω καταλαβει παντως πολλοι τα βρισκουν μπαστουνια στα ρευστα και τρεμουν μην μπει Δ θεμα ρευστο
Η οργανικη κριμα που βγηκε γιατι ειναι το πιο ωραιο κεφαλαιο
Eustace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχωςαλλα νομιζω το κεφαλαιο που διαχρονικα γινονται κηδειες στη φυσικη ειναι το στερεο και βλεπω οτι το μισο του αφαιρεθηκε
Που θες να περασεις και θα χρειαστεις ολο το φασμα της χημειας πλην της οργανικης;Κόπηκε οξειδωαναγωγή και οργανική, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. Να'ναι καλά γιατί δεν πρόκειται να τα χρειαζόμουν ποτέ εκεί που θέλω να περάσω. Τώρα ολοκληρώματα... κλαίμε, τόσο hype και τελικά τίποτα. Αντε να βρω τρόπο να τα μάθω εκτός του πρίσματος των πανελλήνιων τώρα.
Btw το αστείο είναι ότι, για κάποιον που δεν παρακολουθούσε καθόλου χημεία β' λυκείου (full οργανική) έχει σχεδόν εκμηδενιστεί η ζημιά του.
igeorgeoikonomo
Νεοφερμένο μέλος
Ας μην βγάζουμε γρήγορα κι απόλυτα συμπεράσματα. Η μείωση της ύλης δεν ταυτίζεται πάντα με την επιείκεια στα θέματα. Επίσης, η αφαίρεση του 3ου κεφαλαίου στα μαθηματικά δεν είναι απαξίωση του μαθήματος.. είναι αναγκαστικό κακό γιατί οι συνθήκες το επιβάλλουν. Σχετικά με τα ρευστά.. τα τρέμω!!Πραγματικά, είναι το χειρότερο μου.. και η καημένη η οργανική -που τόσο αγαπώ- μας χαιρέτησε... rip
Κατά λάθος, έβαλα " quotes " .. δεν πειράζει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- aceon
- _Aggelos123
- BioChemical
- sweater weather
- Papachrist
- Stroka
- Marifei
- calliope
- TheUnknown
- Tsiri_tree
- Marios2020
- marian
- Λαμπρινηη
- Dimitris_P
- το κοριτσι του μαη
- kyrisari
- panagiotis G
- Sokratis Mitropoulos
- Steffie88
- tsiobieman
- Pharmacist01
- katiasalonica
- Marin22
- chochoru
- igeorgeoikonomo
- TonyMontanaEse
- Lathy
- Xristosdimitra
- Manolo165
- SlimShady
- Giii
- Unboxholics
- thecrazycretan
- Μαρία Λι
- EiriniS20
- jj!
- Alexandros973
- efi25
- athinoula
- diamag
- Makis7
- theodoraooo
- Κορώνα
- No name
- leo41
- giorgosp97
- Scandal
- Αριάνα123
- Κλημεντίνη
- Viedo
- nick 3484
- europe
- Nina42
- luisnazariodelima
- charmander
- B747
- roud
- Medjnik
- ΘανάσοςG4
- annamaria12
- eukleidhs1821
- eri548
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki