Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι ειναι κατα τα αλλα ο ωριμος και επιπεδου AντωνηςΦίλε είσαι σοβαρός???Μα τι λέω...
Το Topic αναφέρεται σε μαθητές Λυκείου και μόνο...
Εσύ ακόμα είσαι μικρός και έχεις άλλες ανησυχίες,όπως είπες το αν θα φας πίτσα στο 1ο διάλειμμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Να φανταστεις στην αρχη της χρονια που γινοταν ενα χαος με το προγραμμα μου ειχα αγχωθει και νομιζα οτι εδινα πανελληνιες.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mafiozos_16
Νεοφερμένο μέλος

Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται άγχος...
Αυτό που νιώθω δεν είναι ακριβώς φόβος...Θα το έλεγα ανασφάλεια-ανησυχία...
Bolet36
Νεοφερμένο μέλος

alexiou92
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ τον ίδιο φόβο με την SoZi έχω.Εγω θελω να περασω τοοοοσο στην Νομικη που φοβαμαι απο τωρα μηπως δεν μπορεσω....α
Μήπως δεν καταφέρω να περάσω νομική, Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση.

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

βιβή
Νεοφερμένο μέλος

Mafiozos_16
Νεοφερμένο μέλος

Προσπάθησε ωστόσο να οργανώσεις τον χρόνο σου όσο καλύτερα γίνεται...
Αλλά πάνω από όλα στήριξε την οικογένεια σου...Σε έχει ανάγκη...
Εύχομαι η μητέρα σου να αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν...
Morphinr
Νεοφερμένο μέλος

efiskyros16
Νεοφερμένο μέλος

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω θελω πολυ να περασω στρατιωτικες σχολες!!! τρελαινομαι για την ΣΣΑΣ. εχω ακουσει διαφορες αποψεις ομως... αλλες θετικες και αλλες αρνητικες... κ επισης εχει πολυ υψηλες βασεις και φοβαμαι.... βγαζω καλους βαθμους αλλα δεν διαβαζω πολυ... ισως επειδη ειμαι σε νησι και βαζουν πιο ευκολα βαθμους... ετσι πιστευω τουλαχιστον! σκεφτομαι να παρω θεωρητικη.... θα τα καταφερω???
Κοίτα, από θεωρητική μπορείς σίγουρα να δώσεις για ΣΣΑΣ της Νομικής. Τώρα για το Οικονομικό της ΣΣΑΣ ή την Ιατρική της, πιστεύω πως η θεωρητική δεν προσφέρεται....

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

μην το γενικεύεις!Μπορεί αυτός να μην σκέφτηκε καλά αυτό π είπε αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι μαθητές γυμνασίου είμαστε δνε μπορούμε να εκφράσουμε σωστά μια γνώμη:thanks:Φίλε είσαι σοβαρός???Μα τι λέω...
Το Topic αναφέρεται σε μαθητές Λυκείου και μόνο...
Εσύ ακόμα είσαι μικρός και έχεις άλλες ανησυχίες,όπως είπες το αν θα φας πίτσα στο 1ο διάλειμμα...
Mafiozos_16
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ θέλω να περάσω δασκάλα μάλλον ή ηλεκτρολόγος μηχανικός στην θεσ/νίκη!Δεν φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω όσο προσπαθώ για αυτό!
μην το γενικεύεις!Μπορεί αυτός να μην σκέφτηκε καλά αυτό π είπε αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι μαθητές γυμνασίου είμαστε δνε μπορούμε να εκφράσουμε σωστά μια γνώμη:thanks:
Αγαπητή Βάλια δεν είπα ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε σωστά μια γνώμη...
Απλά η ηλικία σας είναι τέτοια και είναι απόλυτα λογικό γιατί δεν σας απασχολούν από τώρα εσάς αυτά...Φτάστε Λύκειο και βλέπουμε...
Τώρα ότι υπάρχουν εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστες...
tanoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

Εγω θελω να περασω τοοοοσο στην Νομικη που φοβαμαι απο τωρα μηπως δεν μπορεσω....ασε ασε φιλε...
Να φανταστεις στην αρχη της χρονια που γινοταν ενα χαος με το προγραμμα μου ειχα αγχωθει και νομιζα οτι εδινα πανελληνιες.....
Λοιπον ημουν εντελως τρελη για την νομικη αλλα φετος με τα μαθηματα της θεωριτικης ξενερωσα τελιως βαρετα! Για αυτο σκευτικα τη δευτερηαγαπημενη μου σχολη το οικονομικο! Αλλα δεν αγχωνομαι απο τωρα για τις πανελληνιες το μονο που φοβαμαι ειναι μην κανω λαθος επιλογες γιατι εκανα το τεστ δεξιοτητων μου εβγαλε 97% επιτυχια στις νομικες επιστημες! Δεν ξερω!

georgekoutsakis
Νεοφερμένο μέλος

Αν μπορείς σε παρακαλώ δώσε με πληροφορίες

Mafiozos_16
Νεοφερμένο μέλος

tanoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

djfotis
Νεοφερμένο μέλος

Και αυτό συμβαίνει διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα καθορίσουν το τί θα ακολουθήσουμε και πού ταιριάζουμε
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος

supermonstar13
Νεοφερμένο μέλος

καλησπέρα
είμαι καθηγητής φυσικός (ευνόητο ε?)και θέλω να πω το εξής:
στην Α ΛΥΚΕΙΟΥ είναι λογικό να αφιερώνεις καθημερινά τέσσερις με πέντε ώρες μελέτης
αυτο ίσχυε και από τη δικη μου εποχη μέχρι σήμερα
δεν εχουν αυξηθεί ιδιαιτέρως οι απαιτήσεις
στο πανεπιστήμιο περνάς πιο ανετα σε σχεση με την εποχή των δεσμών και τα βιβλια φυσικής κλπ εχουν γινει πιο στρωτά
καμιά σχεση η φυσικη της τάξης με τη δική μου
εκεινο το φρικτο βιβλίο δε συγκρίνεται με το δικό σας ΅και οπωσδήποτε οι εκπαιδευτικοί δεν αυθαιρετούν οπωσ παλιά
ΝΑ προσέχετε πολύ το βάρος που μεταφέρετε στην τσάντα σας πάση θυσία να μην υπερβαίνει το ένα δέκατο του σωματικού βάρους σας και να το τοποθετείτε σωστά στην πλάτη η στον ώμο
να μην φορτώνεστε πολύ με εξωσχολικές δραστηριότητες
και το λοουερ η το προφισιενσυ μπορει να περιμένει
και οπως έλεγε ο Παπαδιαμάντης :
"μορφωμένους θέλουμε και οχι εγγράμματους" !
Εγω παντως δινω πιο πολυ βαση στα αγγλικα και τις ξενες γλωσσες γιατι οταν θα παω να πιασω δουλεια δε θα με ρωτησει κανεις ποσο ειχα στη φυσικη 1ου τετραμηνου, ετσι? Εδωσα προφισενσι την κυριακη, ελπιζω να περασα οσο δεν εχω ακομα πανελληνιες
Οσο για το βαρος της τσαντας, ας μην εφτιαχναν τοσα πολλα και αχρηστα βιβλια (δηλαδη οχι τοσα πολλα παραδειγματα που μας μπερδευουν, οπως πχ στη φυσικη) γιατι εχω ηδη σκολιωση απο τα 100 κιλα που κουβαλαω καθε μερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.