Maria.Nik
Νεοφερμένο μέλος

nPb, νιωθω το ιδιο που θα ενιωθα και με εναν της ηλικιας μου! Περισσοτερο εντονα το ενιωθα ομως στην Α´ Γυμνασιου, φετος νομιζω οτι εχει ξεκινησει να εξασθενει αυτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.γ και εμεις τα αγορια θα θελαμε να μας ξελογιασει μια καθηγητρια αλλα που.. μονο ξερετε που γινονται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria.Nik
Νεοφερμένο μέλος

Io_Hack
Νεοφερμένο μέλος

Έχω έναν καθηγητή που μας κάνει Τεχνολογία και συνεχώς με εκνευρίζει με κάθε τρόπο!Μου λέει ότι είμαι καλό κορίτσι και διάφορα άλλα!Με κοιτάζει και καρφώνετε μονίμως!Οι συμμαθητές μου λένε ότι κάτι τρέχει αλλά δεν ξέρω!Βρίσκει τρόπο να με απομονώνει και να λέει διάφορα!Πείτε μου τι να κάνω είναι παντρεμένος με ένα παιδί μικρό και έχω απελπιστεί!Επιτρέπεται κάτι τέτοιο;
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Totally normal. Κοίτα μάλιστα τι έχουν σε σχολεία του εξωτερικού. https://el.urbandictionary.com/define.php?term=Penis InspectionΠαιδιά βοηθήστε με λίγο!
Έχω έναν καθηγητή που μας κάνει Τεχνολογία και συνεχώς με εκνευρίζει με κάθε τρόπο!Μου λέει ότι είμαι καλό κορίτσι και διάφορα άλλα!Με κοιτάζει και καρφώνετε μονίμως!Οι συμμαθητές μου λένε ότι κάτι τρέχει αλλά δεν ξέρω!Βρίσκει τρόπο να με απομονώνει και να λέει διάφορα!Πείτε μου τι να κάνω είναι παντρεμένος με ένα παιδί μικρό και έχω απελπιστεί!Επιτρέπεται κάτι τέτοιο;
Io_Hack
Νεοφερμένο μέλος

Τι λες να κάνω?
Dias
Επιφανές μέλος

Μήπως τα θέλει κι εσένα λιγάκι ο κω____κος σου;Μου λέει ότι είμαι καλό κορίτσι και διάφορα άλλα!Με κοιτάζει και καρφώνετε μονίμως!Οι συμμαθητές μου λένε ότι κάτι τρέχει αλλά δεν ξέρω!Βρίσκει τρόπο να με απομονώνει και να λέει διάφορα!
Πώς γίνεται να είναι παντρεμένος με ένα μικρό παιδί και όχι με γυναίκα;είναι παντρεμένος με ένα παιδί μικρό
Να αυτοκτονήσεις πηδώντας από το παράθυρο του ισογείου.έχω απελπιστεί!
Κανονικά όχι και ο καθηγητής που θα τα φτιάξει με ανήλικη απολύεται και πάει και φυλακή. Όμως τώρα που ο Λοβέρδος ψάχνει καθηγητές, μπορεί να προσλάβει παιδεραστές δίνοντάς τους επίδομα 300€.Επιτρέπεται κάτι τέτοιο;
Να μεγαλώσεις.Τι λες να κάνω; Τι λες να κάνω?
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ πάντως προτείνω αν γίνει σοβαρό το πρόβλημα, που ήδη είναι περίεργο, να μιλήσεις σε κάποιον.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Τι λες να κάνω;
Τι λες να κάνω?
Αν πραγματικα εχεις θεμα, να το αναφερεις. Οχι ομως να ειναι η ιδεα σου και να φαει το κεφαλι του ο αλλος
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν πραγματικα εχεις θεμα, να το αναφερεις. Οχι ομως να ειναι η ιδεα σου και να φαει το κεφαλι του ο αλλος
Ακριβώς, δεν παίζουμε με αυτά, μπορεί λόγω βλακείας να υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Στη τελική πιάστον μια μέρα και ψάρεψέ τον. Άν έχει λερωμένη τη φωλιά του θα καρφωθεί.

Maria.Nik
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.