ειρηνη_
Νεοφερμένο μέλος

κι εμενα μου αρεσει πολυ ο καθηγητης μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εδω και 2 χρονια εχω κολλησει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω ενα μονο δεν καταλαβα.Γιατι επειδη ενας ανθρωπος ειναι μικρος σε ηλικια απορριπτουμε το ενδεχομενο οτι μπορει να ειναι ερωτευμενος;Ενταξει μπορει στην περιπτωση της κοπελας αυτης να μην ειναι ερωτας.Μπορει ομως και να ειναι.Απλα το 'χω ξαναδει να λενε οτι επειδη ο/η ταδε ειναι 12-13 σημαινει οτι δεν μπορει και να ερωτευτει.Ειδαμε και τους ''ερωτες'' των μεγαλων...
Δεν ισχύει αυτό.Τουλάχιστον εγώ,δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο η ηλικία στον έρωτα.Απλά,όταν είμαστε 12-13 ίσως να παρασυρόμαστε πιο εύκολα,να παρερμηνεύουμε συναισθήματα και -από την ανάγκη μας να ερωτευτούμε- να τα μετονομάζουμε σε Έρωτα.(Χωρίς να λέω ότι συμβαίνει ΜΟΝΟ σε αυτές τις ηλικίες αυτό...)
Εγώ ,σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που δίνει η κοπέλα,και έχοντας περάσει την ηλικία και την φάση,καταλαβαίνω ότι δεν είναι έρωτας.Μια δικιά μου αξιολόγηση της κατάστασης,που μπορεί να είναι εντελώς λάθος ή διαφορετική από κάποιου άλλου,και εν τέλει να μην λέει και τίποτα...

That's all...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Bρε παιδιά μια απορία έχω...Τα παιδιά όταν είναι στην εφηβεία(όπως είπατε)γιατί τους αρέσουν οι καθηγητές τους?Τι τους ελκύει πάνω τους?
Δε συμβαίνει στον ίδιο βαθμό καθόλη τη διάρκεια της εφηβείας,αλλα κυριως στην αρχη.Θα μπορούσα να σου μιλήσω σχετικά με πράγματα που έχει πει ο Freud,αλλά συγχώρεσε με,είναι τραβηγμένα,και δεν μπορώ,εισαι ανήλικη και δεν έχω το δικαίωμα.Δέξου απλά πως ο δάσκαλος σου,είναι ο πρωτος άνθρωπος που βλέπεις καθημερινά μετά απο το πρωτο διαστημα που ζεις υπο την σκέπη των γονιων σου,και πως το σχολείο είναι μια ενδιάμεση κατάσταση απο τη θαλπωρή της οικογένειας και πριν την έναρξη της ενήλικης ερωτικής σου ζωής,οπότε και υπάρχει καποιο-οταν είναι σε λογικά πλαίσια-ευχάριστο μπέρδεμα συναισθημάτων.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Ναι,αλλά δεν έχετε ακουσει οτι καθηγητες μερικες φορες εχουν καποιο ενδιαφερον?Αυτο παλι γιατι συμβαινει?
Εννοεις ο καθηγητης να ενδιαφερεται για τη μαθήτρια?Δυο ερμηνειες υπαρχουν.Ειτε παρεξηγει η μαθητρια την ευγένεια και την τρυφεροτητα του εκπαιδευτικού,είτε εκεινος(αυτο συμβαινει σε μεγαλυτερες τάξεις που η παιδικη αθωοτητα χανεται)όταν βλέπει εφηβες κοπέλες γυρω του να ντυνονται προκλητικα,λαμβάνοντας υπ'οψην και τη σεξουαλικη του ζωη ως μεσήλικας...καταλαβαινεις.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Nαι,αλλα οπως ετσι η μαθητρια οπως λετε βρισκει κατι στον καθηγητη της,ετσι και ο καθηγητης δεν μπορει να βρει κατι στην μαθητρια του που να του αρεσει?Και αυτη μια εξηγηση δεν ειναι?Εννοεις ο καθηγητης να ενδιαφερεται για τη μαθήτρια?Δυο ερμηνειες υπαρχουν.Ειτε παρεξηγει η μαθητρια την ευγένεια και την τρυφεροτητα του εκπαιδευτικού,είτε εκεινος(αυτο συμβαινει σε μεγαλυτερες τάξεις που η παιδικη αθωοτητα χανεται)όταν βλέπει εφηβες κοπέλες γυρω του να ντυνονται προκλητικα,λαμβάνοντας και τη σεξουαλικη του ζωη ως μεσήλικας...καταλαβαινεις.
Joaquín
Διάσημο μέλος

Aκριβώς αυτό σου είπε και ο Γιάννης.Nαι,αλλα οπως ετσι η μαθητρια οπως λετε βρισκει κατι στον καθηγητη της,ετσι και ο καθηγητης δεν μπορει να βρει κατι στην μαθητρια του που να του αρεσει?Και αυτη μια εξηγηση δεν ειναι?
Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις με πραγματικούς έρωτες αλλά σε λογικά πλαίσια.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Nαι,αλλα οπως ετσι η μαθητρια οπως λετε βρισκει κατι στον καθηγητη της,ετσι και ο καθηγητης δεν μπορει να βρει κατι στην μαθητρια του που να του αρεσει?Και αυτη μια εξηγηση δεν ειναι?
Μπορεί ίσως ο καθηγητής να "γοητευτεί" από κάποια χαρακτηριστικά της μαθήτριας όπως χαρακτήρας, γλυκήτητα, αθωότητα, χιούμορ κλπ, μπορεί να του θυμίζει κάποιες στιγμές από τη δική του εφηβική ηλικία, αλλά ΔΕΝ είναι φυσιολογικό ο καθηγητής να αισθανθεί ερωτευμένος με μία μαθήτρια.
SOFIA19
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως δικαιολογώ το γεγονός πως οι έφηβες συχνά γοητεύονται από κάποιο καθηγητή τους,ιδιαίτερα όταν αυτός εκπέμπει καποιο κύρος,αλλά δε νομίζω να είναι ερωτευμένες διότι το μόνο που γνωρίζουν γι'αυτόν είναι ο τρόπος που παραδίδει το μάθημα

Μπορεί ίσως ο καθηγητής να "γοητευτεί" από κάποια χαρακτηριστικά της μαθήτριας όπως χαρακτήρας, γλυκήτητα, αθωότητα, χιούμορ κλπ, μπορεί να του θυμίζει κάποιες στιγμές από τη δική του εφηβική ηλικία, αλλά ΔΕΝ είναι φυσιολογικό ο καθηγητής να αισθανθεί ερωτευμένος με μία μαθήτρια.
Why;

Φυσικά δε μιλάω για μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά για νεοδιόριστο.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

[/color] Why;
Φυσικά δε μιλάω για μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά για νεοδιόριστο.
,λαμβάνοντας υπ'οψην και τη σεξουαλικη του ζωη ως μεσήλικας ενήλικας...καταλαβαινεις.

Υπάρχουν και 25 χρονοι λόγου χάρη.
Το λέω επειδή γνωρίζω ότι έγινε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Nαι,αλλα οπως ετσι η μαθητρια οπως λετε βρισκει κατι στον καθηγητη της,ετσι και ο καθηγητης δεν μπορει να βρει κατι στην μαθητρια του που να του αρεσει?Και αυτη μια εξηγηση δεν ειναι?
Eνας ενήλικας εχει διαφορετικες ανάγκες απο ενα κοριτσι σε αυτη την ηλικια.Και σωματικης,και ψυχολογικής φύσεως.Οτιδήποτε ερωτικό προς τη μερια του μαθητη απο τη μερια του δσκαλου δεν ειναι φυσιολογικό.Ουτε καν νόμιμο.Μην μπερδεύετε όμως την ερωτική συμπεριφορά απο την τρυφερότητα,η οποία είναι θεμιτή.Γιαί τοτε παιρνάμε στο άλλο άκρο.

Εγκρίνεις τον έρωτα μεταξύ 17χρονης και 25 χρονου και δεν τον εγκρίνεις όταν ο 25χρονος είναι καθηγητής;
Ξανά λέω καθηγητές δεν είναι μόνο 40 ετών.
Νόμιμο;
Υπογράφουν τίποτα; Οι γιατροί πως τα φτιάχνουν με ασθενοίς;
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

By the way, καθηγητής δεν είναι μόνο κάποιος που βρίσκεται σε ηλικία 40-50 ετών.
Υπάρχουν και 25 χρονοι λόγου χάρη.
Το λέω επειδή γνωρίζω ότι έγινε.
Mε τριτη Λυκειου,ή φοιτητρια ισως.Διαφορετικα εξακολουθει να ειναι παρανομο.

Yπογράφουν κάποιο νόμο;Mε τριτη Λυκειου,ή φοιτητρια ισως.Διαφορετικα εξακολουθει να ειναι παρανομο.

Τόσα πράγματα είναι παράνομα για τους ανήλικους, τσιγάρα, ποτά. Είχαν επίπτωση;
Αν το νιώθουν και οι δύο why not;
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oh come on.
Εγκρίνεις τον έρωτα μεταξύ 17χρονης και 25 χρονου και δεν τον εγκρίνεις όταν ο 25χρονος είναι καθηγητής;
Ξανά λέω καθηγητές δεν είναι μόνο 40 ετών.
Νόμιμο;
Υπογράφουν τίποτα; Οι γιατροί πως τα φτιάχνουν με ασθενοίς;
παράνομο μπορεί αν μην είναι αλλα είναι μη ηθικό.η σχέση καθηγητή-μαθήτριας δεν πρέπει να είναι ερωτική οσο μεγάλη ή μικρή ειναι η διαφορά ηλικίας αλλά προσπάθεια εκπαίδευσης του μαθητή/μαθήτριας.κατά την γνώμη μου είναι ηθικό το πρόβλημα.........μια έφηβη θέλει να ερωτευτεί,να έχει μια αθώα σχέση(θέλω να πιστεύω) κι όχι σε αυτά που θέλει ένας εργαζόμενος ενήλικας...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.