Pomegranate phone, an all-in-one smartphone.
Και όταν λέμε ''όλα σε ένα'' μιλάμε κυριολεκτικά φίλοι μου καθώς εκτός των άλλων το pomegranate γίνεται εκπληκτική καφετιέρα, προτζέκτορας, παγκόσμιος μεταφραστής, φυσαρμόνικα και φυσικά ξυριστική μηχανή.
Αν δεν πιστεύετε εμένα πιστέψτε το website με φωτογραφίες και footage της συσκευής εν δράσει καθώς και την διαφημιστική καμπάνια αξίας 300.000 ?!
Pomegranate concept
Όχι δεν είναι πλάκα. Ωστόσο το κινητό δεν υπάρχει. Η αλήθεια είναι πως την όλη ιδέα είχε η κυβέρνηση της Nova Scotia μίας επαρχίας του Καναδά. Η διαφήμιση εντάχθηκε στο ευρύτερο διαφημιστικό concept της επαρχίας ''Come to Life'' που σκοπό έχει να προωθήσει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
''Reaching where no other mobile phone has ever reached'' το βασικό μήνυμα που περνά το διαφημιστικό εγχείρημα. Για την ακρίβεια, το φανταστικό προϊόν προσπαθεί να εισάγει τις έννοιες της απλότητας συνδυασμένης με όλες τις ανέσεις, αυτό δηλαδή που, υποθετικά πάντα, θα βρει κάποιος αφού επισκευτεί τη Nova Scotia. Πολλοί ωστόσο διαφωνούν με την κίνηση λόγω του τεράστιου κόστους της. Όπως και να 'χει, δεν παύει να είναι μία έξυπνη ιδέα υποβολής μηνυμάτων υποσυνείδητα.
Επισκεφτείτε το website, έχει πλάκα. Αν επιλέξετε τα ''Release date'' ή το ''cancel visit'' or something θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστοχώρο της Nova Scotia. Καλή διασκέδαση.