1. Δεν ξερω πως το κανεις, αλλα εχεις μια ικανοτητα να κανεις τα παντα να μιaζουν με love story :p
2. Εχω το μειλ της και μιλαμε, για το μαθημα φυσικα (δεν εχει φυγει ακομα). Αλλα ειναι αυτο που ειπα και πριν, το οτι ενας καθηγητης σημαινει πολλα για εσενα δεν σημαινει οτι ισχυει και το αντιστροφο. Συνηθως μαλιστα γινεται και το αντιθετο. Ξες προσπαθω να βλεπω πολλες φορες τα πραγματα μεσα απο την ματια των καθηγητων, και ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικα απο οτι εμεις φανταζομαστε. Σκεψου οτι μια μερα βρισκεσαι μπροστα σε 300 τελειως αγνωστα παιδια που δεν εχεις (αρχικα) καμια σχεση μαζι τους. Ασχολεισαι και φερεσαι το ιδιο σε ολα. Ξαφνικα ενα παιδακι (το οποιο εισαι εσυ, εγω η γενικα το παιδακι που συμπαθησε την καθηγρτια) σου γινεται κολλητσιδα. Τι κανεις? Ότι κανεις εσυ με ενα 5χρονο. Δειχνεις επιφανειακο ενδιαφερον και προσπαθεις πολύ διακριτικα να το αποφυγεις, σου δημιουργει δηλαδη μια αποστροφη. Γιαυτο λεω οτι συνηθως συμβαινει το αντιθετο. Εσυ σημαινεις παρα πολλά για το παιδακι, για εσενα ομως ειναι απλα αλλο ενα αναμεσα σε τοσα αλλα ιδια! Αυτο θα στεναχωρεθει πολύ, μπορει και να πεσει να αυτοκτονησει αν φυγεις, εσυ ομως θα συνχισεις την ζωη σου κανονικα και ουτε θα σου ξαναπερασει απο το μυαλο το ονομα του. Ας πουμε, με το που διαβασα το ποστ που ελεγε οτι στο δημοτικο της εδωσε η δασκαλα την διευθυνση να της γραψει, το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ήταν οτι αυτος ηταν ο πιο ευκολςο τροπος να την ξεφορτωθει, το εκανε για να ''της κανει το χατιρι''. Οσο κι αν δεν θελεις να το πιστεψεις, όσο και αν δεν ΜΠΟΡΕΙΣ νατο πιστεψεις, αυτο συναιβει και με την καθηγητρια σου, και με την δικη μου, και με ολους. Γιαυτο λεω, δεν ξερουνε, και δεν προκειται να καταλαβουνε ποτε, ΠΟΣΟ εχουν επηρεασσει καθε παιδι!