aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.

30-12-19

12:29
Καλημερα παιδια θελω να σας κανω μια ερωτηση..οι πινακες με τις πραξεις στα πεπερασμενα ορια θα δινονται σε ενα τεστ ας πουμε η πρεπει να τους μαθω απεξω;γιατι βλεπω ειναι τεραστιοι πινακες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

30-12-19

14:17
Απέξω; Μαθηματικά και απέξω;
Προσπάθησε να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, γιατί το μυαλό θα γίνει γιαούρτι από την πολλή αποστήθιση. Για καλύτερη αποστήθιση φτιάξε ένα δικό σου μικρό παράδειγμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.

30-12-19

14:22
Απέξω; Μαθηματικά και απέξω;![]()
Προσπάθησε να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, γιατί το μυαλό θα γίνει γιαούρτι από την πολλή αποστήθιση. Για καλύτερη αποστήθιση φτιάξε ένα δικό σου μικρό παράδειγμα.
Ναι απλα επειδη δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει να γινουν απλουστεροι οι πινακες για να τους μαθω ευκολοτερα θα μπορουσες να μου στειλεις πως θα τους εκανες εσυ;??????
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.939 μηνύματα.

30-12-19

15:48
Καλημερα παιδια θελω να σας κανω μια ερωτηση..οι πινακες με τις πραξεις στα πεπερασμενα ορια θα δινονται σε ενα τεστ ας πουμε η πρεπει να τους μαθω απεξω;γιατι βλεπω ειναι τεραστιοι πινακες
Το να μαθαίνεις μαθηματικά απεξω είναι μεθοδολογίες είναι χάσιμο χρόνου
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 828 μηνύματα.

31-12-19

15:50
Χαίρετε , τυπολόγιο δεν δίνεται ποτέ στο Λύκειο στα Μαθηματικά. Κάνε συνεχώς ασκήσεις για να εξοικειωθείς με τις πράξεις , και μετά δεν θα τους χρειάζεσαι τους πίνακες.
Γατέχων
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 29 μηνύματα.

31-12-19

17:23
Επειδή έχω χρόνια να διδάξω μαθηματικά μια και είμαι φυσικός αναρωτιέμαι αν εννοούμε κάτι τέτοιο
https://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C105/492/3197,12975/
επειδή κι εγώ υπήρξα υποψήφιος πανελλαδικών με ανάλογη ύλη το θεωρώ αδιανόητο να παπαγαλίζει κανείς σε ύλη όπως εδώ χωρίς να καταλαβαίνει τη μαθηματική λογική ,αδιανόητο .
https://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C105/492/3197,12975/
επειδή κι εγώ υπήρξα υποψήφιος πανελλαδικών με ανάλογη ύλη το θεωρώ αδιανόητο να παπαγαλίζει κανείς σε ύλη όπως εδώ χωρίς να καταλαβαίνει τη μαθηματική λογική ,αδιανόητο .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...