Όργια καθηγήτριας με μαθητές της

ἅλς

New member

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2,074 μηνύματα.
Όργια καθηγήτριας με μαθητές της...............:P:P:P:P:P:P

09 Ιανουάριος 2010


Σάλο έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ακριτικής πόλης της Ελλάδας τα ερωτικά καμώματα μιας νεαρής καθηγήτριας με μεταπτυχιακό στο... σεξ, η οποία μαθαίνει σε επτά «άτακτους» μαθητές της όλες τις στάσεις του εγχειριδίου του έρωτα! Η απίστευτη ερωτική ιστορία που έχει κάνει το γύρο της πόλης και του Διαδικτύου μέσω ενός καυτού ροζ βίντεο λαμβάνει χώρα -σύμφωνα πάντα με τα πλάνα από το κινητό τηλέφωνο του ενός εκ των μαθητών- στην τάξη ενός σχολικού κτιρίου στην πόλη σε ώρες κενού!

Η καθηγήτρια που διδάσκει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε νυχτερινό σχολείο της περιοχής, δείχνει να αφήνεται στις σεξουαλικές της παρορμήσεις με τους μαθητές της και να απολαμβάνει εναλλάξ, σε διαφορετικές κάθε φορά ερωτικές στάσεις, την παρέα των επτά. Το σκηνικό, έτσι όπως αποδίδεται μέσα από τα ερασιτεχνικά πλάνα του κινητού τηλεφώνου, είναι ξεκάθαρο. Μια απλή σχολική διακόσμηση, με το μαυροπίνακα, τη βιβλιοθήκη και κάποια παραδοσιακά κάδρα (ξέρετε, Παπαφλέσσας, Καραϊσκάκης, Κολοκοτρώνης) να αποκαλύπτονται κάποιες στιγμές στα πλάνα και την καθηγήτρια ξαπλωμένη πάνω σε δύο ενωμένα θρανία να απολαμβάνει το μαθητικό ερωτικό γαϊτανάκι.

Δίπλα της, δεξιά και αριστερά, από πάνω και κάτω, βρίσκονται οι ερωτικοί σύντροφοι -επτά τον αριθμό-, όλοι τους μαθητές, που μεταξύ της μιας ερωτικής στάσης και της άλλης χαριεντίζονται σχολιάζοντας τις επιδόσεις των συμμαθητών τους και φυσικά της καθηγήτριας. Σε κανένα από τα πλάνα δεν φαίνεται ίχνος δυσαρέσκειας. Αντιθέτως, η καθηγήτρια του νυχτερινού σχολείου έχει πάρει πολύ ζεστά το ρόλο της και προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να ευχαριστήσει τους γεμάτους ερωτικές ορμές μαθητές της. Από την άλλη, οι μαθητές της δείχνουν μέσα στο βιντεάκι πως, τουλάχιστον, έχουν βάλει τα δυνατά τους έτσι ώστε να μην αφήσουν ούτε για μια στιγμή ανικανοποίητη τη «στοργική» ερωτική τους σύντροφο.

Στο ερωτικό βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών, δηλαδή και των επτά μαθητών που εναλλάσσονται στις ερωτικές στάσεις, και της καθηγήτριας που δεν διστάζει να ρίχνει κλεφτές ματιές στην κάμερα. Οπως ήταν φυσικό, το ερωτικό βιντεάκι έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο και έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία της ακριτικής πόλης. Φαίνεται πως οι μαθητές μετά το ερωτικό... πάρτι ξεκίνησαν να διανέμουν, μέσω μηνυμάτων, την ερωτική τους περιπέτεια με την καθηγήτρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι ανέβασαν το συγκεκριμένο βιντεάκι με τις ερωτικές περιπτύξεις κοινοβιακού χαρακτήρα των επτά μαθητών και της καθηγήτριας σε γνωστή ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό.

Μάλιστα, έχουν κοσμήσει το εν λόγω βιντεάκι με διάφορα «μπιπ», για να καλύψουν επιμελώς τα όποια ονόματα και αν ακούγονται, ενώ έχουν μοντάρει τα πλάνα με ραπ μουσική που συνοδεύει ρυθμικά τις ερωτικές κινήσεις της καθηγήτριας. Σύμφωνα με τα όσα βλέπει κάνεις κατά τη διάρκεια της προβολής του ερωτικού αποσπάσματος, καταλαβαίνει πως οι μαθητές διασκέδασαν αρκετά με τη συγκεκριμένη ερωτική περιπέτεια και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ενώ με την κίνησή τους να «διανείμουν» το ερωτικό πάρτι σε δεκάδες άλλα κινητά συμμαθητών τους και σε γνωστή πορνογραφική ιστοσελίδα φαίνεται να το διασκεδάζουν ακόμη..

:P
 

Shadowfax

New member

Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 3,014 μηνύματα.
Χμμ, πηγή;

Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, εκτός από το γεγονός αυτό καθαυτό εξίσου σημαντική (και απαράδεκτη) νομίζω πως είναι η δημοσιοποίηση στο ίντερνετ.
 

Avicii

Well-known member

Ο Υπόλυττος Βρεττός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 1,463 μηνύματα.
Πηγή ??


Η καθηγήτρια που διδάσκει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε νυχτερινό σχολείο της περιοχής, δείχνει να αφήνεται στις σεξουαλικές της παρορμήσεις με τους μαθητές της και να απολαμβάνει εναλλάξ, σε διαφορετικές κάθε φορά ερωτικές στάσεις, την παρέα των επτά.
(και μπόρεσε να τους ικανοποιεί και τους 7 ταυτόχρονά ?:!:)
 

Dias

Well-known member

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα) . Έχει γράψει 7,577 μηνύματα.

epsilon

New member

Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 549 μηνύματα.
Τυχερά παιδιά:P:D
Εμείς στο σχολείο όλο κάτι "θείες" είχαμε:(
 

exc

New member

Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,805 μηνύματα.
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι απέχθεια και για την καθηγήτρια και για τους μαθητές. Απέχθεια και λύπη για το ήθος της κοινωνίας γενικώς (και από το γεγονός, αλλά και από τις απαντήσεις που δίνετε φαίνεται ότι τείνει στο 0).

Και επιπλέον αναρωτιέμαι, αν συνεβαινε το αντίστροφο, δηλαδή ένας καθηγητής και εφτά μαθήτριες, θα ήσασταν ακόμη τόσο χαλαροί; Μάλλον όχι...
 

miv

New member

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Π.Γ.Δ.Μ. (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,074 μηνύματα.
Βασικά στο νυχτερινό Λύκειο δεν πάνε παιδάκια 10 χρονών οπότε δε μπορώ να πω ότι μου πέφτει και πολύς λόγος για τις φαντασιώσεις του καθενός, εκτιμώ τουλάχιστον ότι το κάνουν στα κενά...Το ήθος του ο καθένας ας το κρατήσει για τον εαυτό του, αυτό που με ξενίζει ελαφρώς είναι το γεγονός οτι το κάνουν μες την τάξη...εντάξει κι ο παπάς θεμιτό είναι να πάει με τις γυναίκες απ'το ψαλτήρι αλλα όχι και μες το ιερό...Απ'την άλλη, προσωπικά, θα ειχα την ίδια στάση ακόμη και αν ήταν άντρας ο καθηγητής και κοπέλες οι μαθήτριες, θεωρώ ότι ένας άνθρωπος 16-17 χρονών κάνει σεξ μονο επειδή πραγματικά το θέλει.
 

exc

New member

Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,805 μηνύματα.
Ναι, το ότι 7 έφηβα αγόρια (δεν διευκρινίζεται αν ήταν νυχτερινό γυμνάσιο ή λύκειο) είχαν ταυτόχρονα σεξουαλική επαφή με την καθηγήτριά τους, τράβηξαν video και το δημοσιοποίησαν σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, αν μη τι άλλο δείχνει ωριμότητα...:sick:

Αν μία νεαρή καθηγήτρια είχε σχέση με έναν μαθητή 16-18 χρονών δε θα το θεωρούσα κατακριτέο, αλλά αυτό θα ήταν πολύ διαφορετικό: θα υπήρχε συναίσθημα.
Συναίσθημα... Θα μου πείτε ότι είμαι πολύ πίσω, ε; Χέστηκα!:)
 

Λουκρητία

New member

Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών , Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 768 μηνύματα.
Αν ακουστει ξανα κατι παρομοιο με Γυμνασιο στο Ηρακλειο, η Αγγλικου μας θα ειναι. :p
 

Conceicao

New member

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 88 μηνύματα.
Γιατι δεν συμβαινουν και σε εμενα αυτα...?? :lol:
 

Orestes

New member

Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 663 μηνύματα.
Τουλάχιστον "η πράξη" γίνεται σε ώρες κενού και άνευ χρηματικής αμοιβής... Πάνω απ'όλα είναι εκπαιδευτικός η γυναίκα... :P
 

Χαρά.

New member

Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,510 μηνύματα.
Ελεος.Απ'τη μια μου φαινεται απαραδεκτο,απ'την αλλη αστειο.Εμας η φυσικος μας ειχε πει για εναν καθηγητη στην Ροδο που την επεφτε στις μαθητριες του που 'ταν λυκειο.
 

D.Gray-man

New member

Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 306 μηνύματα.
Έχουμε μια κενή θέση στο σχολείο. :P Τι ειδικότητας είναι;
 

roseberry

New member

Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 484 μηνύματα.

chronis_25

New member

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,116 μηνύματα.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=_gNu4ahkmI4[/ame]

Ανέστησε 7 πεθαμένους.
 

sakaros

New member

Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Ελα ρε φίλε σοβαρά έγινε αυτό?Δε μπορο΄θσε να γίνει πριν κάτι χρόνια που είχα μια καθηγήτρια στο λύκειο μονο για πάρτι με ούζα.............
 

chronis_25

New member

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,116 μηνύματα.
Γι' αυτό παιδιά η Ελληνική Παιδεία είναι καλύτερη και η αποτελεσματικότερη!
Ποιοι Μπαμπινιώτηδες;
Μια χαρά είμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεε.

:lol::lol:
 

tebelis13

New member

Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος . Έχει γράψει 1,244 μηνύματα.
Σε ποιο νυχτερινό είπαμε θα πάω?:P
 

ToMakriAggouri

New member

Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 186 μηνύματα.
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι απέχθεια και για την καθηγήτρια και για τους μαθητές. Απέχθεια και λύπη για το ήθος της κοινωνίας γενικώς (και από το γεγονός, αλλά και από τις απαντήσεις που δίνετε φαίνεται ότι τείνει στο 0).

Και επιπλέον αναρωτιέμαι, αν συνεβαινε το αντίστροφο, δηλαδή ένας καθηγητής και εφτά μαθήτριες, θα ήσασταν ακόμη τόσο χαλαροί; Μάλλον όχι...
Αν αντεχε να ικανοποιησει 7(!) μαθητριες μαλλον μπραβο θα του ελεγε ολη η κοινωνια :P
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top