Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.820 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:27 Ο Dias έγραψε: #141 22-09-13 18:27 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: Η αδερφή μου είχε δει ότι είχαμε ένα οικογενειακό πρόβλημα και για να το λύσει έπρεπε να εφαρμόσει bolzano! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:37 Ο Ασυμβιβαστος119: #142 22-09-13 18:37 Εγω ειχα δει οτι ειχε πεσει το πιο δυσκολο γνωστο των αρχαιων ολων των εποχων,οτι εφαγα το τριωρο σε αυτο και οταν μας ειπαν ''τελος χρονου'' γυρισα κοιταξα το αγνωστο που δεν ειχα ξεκινησει ακομη και λιποθυμησα μεσα στην ταξη.Ξυπνησα και ευχαριστουσα το συμπαν που ηταν ολα ψευτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:27 Ο Effort έγραψε: #143 22-09-13 20:27 ;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:05 Ο Bemanos έγραψε: #144 22-09-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... yeaaah! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimX Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:08 Ο DimX έγραψε: #145 22-09-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Johny4Life: ;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Click για ανάπτυξη... Επεσες πολύ κοντά πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:11 Ο Raiseonce: #146 22-09-13 21:11 Εγώ που δε θυμάμαι το Bolzano κόβομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:18 Η Georgia394: #147 22-09-13 21:18 Λοιπον, εγω ειδα περιπου ενα μηνα πριν ξεκινησουμε οτι επρεπε μεσα σε τρεις ωρες να γραψω ολα τα μαθηματα. Και ειχα κολλησει στο πρωτο μαθημα (εκθεση) και δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα. (Αγχος ηταν... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 018946: #148 22-09-13 21:50 εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:06 Ο Χαράλαμπος Χ.: #149 22-09-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: Η αδερφή μου είχε δει ότι είχαμε ένα οικογενειακό πρόβλημα και για να το λύσει έπρεπε να εφαρμόσει bolzano! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:37 Ο Ασυμβιβαστος119: #142 22-09-13 18:37 Εγω ειχα δει οτι ειχε πεσει το πιο δυσκολο γνωστο των αρχαιων ολων των εποχων,οτι εφαγα το τριωρο σε αυτο και οταν μας ειπαν ''τελος χρονου'' γυρισα κοιταξα το αγνωστο που δεν ειχα ξεκινησει ακομη και λιποθυμησα μεσα στην ταξη.Ξυπνησα και ευχαριστουσα το συμπαν που ηταν ολα ψευτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:27 Ο Effort έγραψε: #143 22-09-13 20:27 ;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:05 Ο Bemanos έγραψε: #144 22-09-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... yeaaah! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimX Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:08 Ο DimX έγραψε: #145 22-09-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Johny4Life: ;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Click για ανάπτυξη... Επεσες πολύ κοντά πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:11 Ο Raiseonce: #146 22-09-13 21:11 Εγώ που δε θυμάμαι το Bolzano κόβομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:18 Η Georgia394: #147 22-09-13 21:18 Λοιπον, εγω ειδα περιπου ενα μηνα πριν ξεκινησουμε οτι επρεπε μεσα σε τρεις ωρες να γραψω ολα τα μαθηματα. Και ειχα κολλησει στο πρωτο μαθημα (εκθεση) και δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα. (Αγχος ηταν... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 018946: #148 22-09-13 21:50 εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:06 Ο Χαράλαμπος Χ.: #149 22-09-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ειχα δει οτι ειχε πεσει το πιο δυσκολο γνωστο των αρχαιων ολων των εποχων,οτι εφαγα το τριωρο σε αυτο και οταν μας ειπαν ''τελος χρονου'' γυρισα κοιταξα το αγνωστο που δεν ειχα ξεκινησει ακομη και λιποθυμησα μεσα στην ταξη.Ξυπνησα και ευχαριστουσα το συμπαν που ηταν ολα ψευτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:27 Ο Effort έγραψε: #143 22-09-13 20:27 ;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:05 Ο Bemanos έγραψε: #144 22-09-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... yeaaah! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimX Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:08 Ο DimX έγραψε: #145 22-09-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Johny4Life: ;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Click για ανάπτυξη... Επεσες πολύ κοντά πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:11 Ο Raiseonce: #146 22-09-13 21:11 Εγώ που δε θυμάμαι το Bolzano κόβομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:18 Η Georgia394: #147 22-09-13 21:18 Λοιπον, εγω ειδα περιπου ενα μηνα πριν ξεκινησουμε οτι επρεπε μεσα σε τρεις ωρες να γραψω ολα τα μαθηματα. Και ειχα κολλησει στο πρωτο μαθημα (εκθεση) και δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα. (Αγχος ηταν... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 018946: #148 22-09-13 21:50 εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:06 Ο Χαράλαμπος Χ.: #149 22-09-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:05 Ο Bemanos έγραψε: #144 22-09-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... yeaaah! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimX Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:08 Ο DimX έγραψε: #145 22-09-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Johny4Life: ;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Click για ανάπτυξη... Επεσες πολύ κοντά πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:11 Ο Raiseonce: #146 22-09-13 21:11 Εγώ που δε θυμάμαι το Bolzano κόβομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:18 Η Georgia394: #147 22-09-13 21:18 Λοιπον, εγω ειδα περιπου ενα μηνα πριν ξεκινησουμε οτι επρεπε μεσα σε τρεις ωρες να γραψω ολα τα μαθηματα. Και ειχα κολλησει στο πρωτο μαθημα (εκθεση) και δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα. (Αγχος ηταν... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 018946: #148 22-09-13 21:50 εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:06 Ο Χαράλαμπος Χ.: #149 22-09-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... yeaaah! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimX Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:08 Ο DimX έγραψε: #145 22-09-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Johny4Life: ;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Click για ανάπτυξη... Επεσες πολύ κοντά πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:11 Ο Raiseonce: #146 22-09-13 21:11 Εγώ που δε θυμάμαι το Bolzano κόβομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:18 Η Georgia394: #147 22-09-13 21:18 Λοιπον, εγω ειδα περιπου ενα μηνα πριν ξεκινησουμε οτι επρεπε μεσα σε τρεις ωρες να γραψω ολα τα μαθηματα. Και ειχα κολλησει στο πρωτο μαθημα (εκθεση) και δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα. (Αγχος ηταν... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 018946: #148 22-09-13 21:50 εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:06 Ο Χαράλαμπος Χ.: #149 22-09-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johny4Life: ;Ειχα δει οτι μας ζητηθηκε στα μαθηματικα κατ. να υπολογισουμε το αοριστο ολοκληρωμα της συναρτησης e^x^2. Ηταν το μοναδικο θεμα. (δεν μας ζητουσαν τπτ αλλο) Click για ανάπτυξη... Επεσες πολύ κοντά πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:11 Ο Raiseonce: #146 22-09-13 21:11 Εγώ που δε θυμάμαι το Bolzano κόβομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:18 Η Georgia394: #147 22-09-13 21:18 Λοιπον, εγω ειδα περιπου ενα μηνα πριν ξεκινησουμε οτι επρεπε μεσα σε τρεις ωρες να γραψω ολα τα μαθηματα. Και ειχα κολλησει στο πρωτο μαθημα (εκθεση) και δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα. (Αγχος ηταν... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 018946: #148 22-09-13 21:50 εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:06 Ο Χαράλαμπος Χ.: #149 22-09-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ που δε θυμάμαι το Bolzano κόβομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:18 Η Georgia394: #147 22-09-13 21:18 Λοιπον, εγω ειδα περιπου ενα μηνα πριν ξεκινησουμε οτι επρεπε μεσα σε τρεις ωρες να γραψω ολα τα μαθηματα. Και ειχα κολλησει στο πρωτο μαθημα (εκθεση) και δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα. (Αγχος ηταν... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 018946: #148 22-09-13 21:50 εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:06 Ο Χαράλαμπος Χ.: #149 22-09-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον, εγω ειδα περιπου ενα μηνα πριν ξεκινησουμε οτι επρεπε μεσα σε τρεις ωρες να γραψω ολα τα μαθηματα. Και ειχα κολλησει στο πρωτο μαθημα (εκθεση) και δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα. (Αγχος ηταν... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Ο Guest 018946: #148 22-09-13 21:50 εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:06 Ο Χαράλαμπος Χ.: #149 22-09-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:06 Ο Χαράλαμπος Χ.: #149 22-09-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalia2212: εχω λυσει ασκηση με συναρτησεις στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Αχ, και να ήσουν η μόνη! Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Το πιο κουλό όνειρο το είδα εγώ!Ένα σάββατο,αρκετό καιρό πριν δώσω πανελλήνιες είχα δει έναν κύλινδρο(επιρροή στερεού) ο οποίος κυλούσε σε τραχύ κεκλιμένο επίπεδο και όταν έφτανε στη βάση του επιπέδου έπαιρνε μέρος στην αλογονοφορμική αντίδραση,έβλεπα έναν κύλινδρο στα αντιδρώντα!Ξύπνησα έντρομη!Ευτυχώς που οι κύλινδροι της φυσικής δεν δίνουν την αντίδραση! Click για ανάπτυξη... Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του πιο κουλού ονείρου! Πραγματικά, θα ήθελα να το έχω δει κι ο ίδιος! Εγώ, πάντως, την αλογονοφορμική τη διάβαζα πηγαίνοντας να δώσω... Υ.γ.: Σε ποιο Λύκειο ήσουν εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Vasool: Ειχα δει το χειμωνα ενα ονειρο τυπου (youtubιστικο) slideshow video με διαφορες ακυρες εικονες απο το google και απο πισω επαιζε η μουσικη απο τον ερωτοκριτο (εκτελεση χαρουλη) αλλα οι στιχοι ηταν του Κρητικου. Χαρακτηριστικα θυμαμαι το σημειο που λεει "εσσειονταν το ολοστρογγυλο και λαγαρο φεγγαρι." :p Click για ανάπτυξη... Αφού ήταν Χαρούλης... Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον θα είδε ότι είχατε τουλάχιστον ένα οικογενειακό πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον απέδειξε πως το οικογενειακό πρόβλημα είχε 1 τουλάχιστον λύση... Υ.γ.: Προσκυνώ την οπτικοποίηση στα μηνύματά σου! Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: εγω ειχα δει που λετε ρε παιδια οτι στο τεταρτο της φυσικης μας εδωσαν δηλαδη και ενα μπουκαλι λιπαντικο για να κανουμε εφαρμογη του φαινομενου πανω μας και αν δε βρισκαμε τον τροπο κοβομασταν Click για ανάπτυξη... Εμμμ, μικρός κύλινδρος τοποθετημένος εντός μεγαλύτερου κυλίνδρου και λιπαντικό, εύκολοι οι συνειρμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:45 Ο nikoslarissa: #150 22-09-13 23:45 Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πριν απο κανα μηνα ειχα δει οτι εγραφα πανελληνιες σε ολα τα μαθηματα την ιδια μερα.Με το που τελειωνες τα θεματα του ενος μαθηματος πηγαινες στο επομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59 Η meloveyoudo: #151 22-09-13 23:59 ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ονειρο στο κυμα με γελοιες ερωτησεις μα κολλησα στη πρωτη χωρις να ξερω γιατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Ο Guest 018946: #152 24-09-13 00:30 βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βλεπω ονειρα με τις πανελληνιες δενν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Depon Νεοφερμένο μέλος Η Depon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 86 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:32 Η Depon έγραψε: #153 24-09-13 02:32 Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:40 Η mairou έγραψε: #154 24-09-13 02:40 Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχα δει πως στο μάθημα των μαθηματικών κάναμε κάτι ασκήσεις προγραμματισμού που τις ήξεραν όλοι εκτός απο εμένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:30 Ο Χαράλαμπος Χ.: #155 24-09-13 14:30 Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αντιγονούλι γιο: Χαράλαμπε στο 8ο?εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο 1ο! Στείλε μου π.μ. πώς σε λένε! (Θα καταλήξουμε και γνωστοί τελικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:07 Η skatoula14: #156 24-09-13 15:07 αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχχ τι με κανατε να θυμηθω...λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι πανελληνιες ειχα δει οτι ειχα παει σχολειο για να δωσω εκθεση αλλα ειχα ξεχασει να φερω κατι σημειωσεις και ρολοι και σε ολο το ονειρο ετρεχα πανω κατω σε μια πολη για να παω σπτι να τα παρω και τελικα μαλλον δν προλαβα...τι αγχος ηταν κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:37 Η artemis1996: #157 24-12-13 14:37 Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια κατι ασχετο... τι ονειρο είδα χθες: ειδα οτι εδινα πανελληνιες και συγκεκριμενα εκθεση και ποιο ηταν το θεμα? Μητρικος Θηλασμος (και ηταν λεει τοσο δυσκολο που ο χρονος δεν μου εφτασε)! Το απιστευτο ειναι οτι δεν το ξερα οτι ηταν θεμα της γ λυκειου και τυχαια το βρηκα σημερα! Τρελο αλλα εγω την προηγουμενη μερα των πανελληνιων αυτο θα διαβασω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 018946: #158 24-12-13 19:44 ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lia 2006 _baddie__ astroskoni kalhkardia floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελα μουνι στον τοπο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:50 Η edweimaste: #159 24-12-13 22:50 Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είχα δει το κλασικό που νομίζω λίγο πολύ το έχουμε δει όλοι και στον ύπνο και στο ξύπνιο...Να δίνω και να πατώνω ...να παραδίδω λευκή κόλλα μη ξέροντας τι να γράψω! Μετά ξύπναγα ή κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα..''Ωραία έχω καιρό ακόμα...ουφ...'' και άλλαζα πλευρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:05 Η Gate4 έγραψε: #160 26-12-13 23:05 Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πρόσφατα είδα ότι έγραφα σε μια μέρα έκθεση και δεν είχα κάνει τίποτα όλη τη χρονιά (ούτε ασκήσεις, ούτε θεωρία, ότι δεν έγραψα καμία έκθεση) και ότι προσπαθούσα να τα κάνω όλα σε μια μέρα. Ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είναι Δεκέμβριος και ηρέμησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.