artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 18:05 Η artemaki έγραψε: #21 13-11-10 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Για να γινει,θα πρεπει να το αξιζεις Click για ανάπτυξη... To συγκεκριμενο, το αξιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 18:59 Η Iliaki έγραψε: #22 13-11-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Για να γινει,θα πρεπει να το αξιζεις Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αξίζει καλέ η κοπέλα?!? ον: Με ένα κλικ να έρθουν όλα στην θέση τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 19:04 Η Cherie έγραψε: #23 13-11-10 19:04 Ένα όνειρο. Να φύγει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 19:14 Ο Chemwizard: #24 13-11-10 19:14 Να πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:25 Ο Pure_Seduction: #25 02-12-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Γιατί να μην το αξίζει καλέ η κοπέλα?!? ον: Με ένα κλικ να έρθουν όλα στην θέση τους... Click για ανάπτυξη... γιατι πολλες φορες νομιζουμε πως αξιζουμε κατι,τα κριτηρια πανω μας ειναι υποκειμενικα οσο και αν πιστευουμε το αντιθετο(συμπεριλαμβανοντας και τον εαυτο μου μεσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Diana Fire: #26 04-12-10 20:51 Ενα ονειρο στο κυμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:57 Η grotesque_mask: #27 04-12-10 20:57 ...να εκδώσω αυτά που έχω γράψει. ...να παίξω στο θέατρο. ...να βγάλω μια φωτογραφία που να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:14 Η Elpi-da έγραψε: #28 19-12-10 16:14 Ποια ειναι τα ονειρα σας...?? Εμενα ενα ονειρο μου ειναι να γινω τραγουδιστρια...κατι σαν την ~Beyonce~...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η grotesque_mask: #29 19-12-10 16:18 να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Για να γινει,θα πρεπει να το αξιζεις Click για ανάπτυξη... To συγκεκριμενο, το αξιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 18:59 Η Iliaki έγραψε: #22 13-11-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Για να γινει,θα πρεπει να το αξιζεις Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αξίζει καλέ η κοπέλα?!? ον: Με ένα κλικ να έρθουν όλα στην θέση τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 19:04 Η Cherie έγραψε: #23 13-11-10 19:04 Ένα όνειρο. Να φύγει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 19:14 Ο Chemwizard: #24 13-11-10 19:14 Να πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:25 Ο Pure_Seduction: #25 02-12-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Γιατί να μην το αξίζει καλέ η κοπέλα?!? ον: Με ένα κλικ να έρθουν όλα στην θέση τους... Click για ανάπτυξη... γιατι πολλες φορες νομιζουμε πως αξιζουμε κατι,τα κριτηρια πανω μας ειναι υποκειμενικα οσο και αν πιστευουμε το αντιθετο(συμπεριλαμβανοντας και τον εαυτο μου μεσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Diana Fire: #26 04-12-10 20:51 Ενα ονειρο στο κυμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:57 Η grotesque_mask: #27 04-12-10 20:57 ...να εκδώσω αυτά που έχω γράψει. ...να παίξω στο θέατρο. ...να βγάλω μια φωτογραφία που να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:14 Η Elpi-da έγραψε: #28 19-12-10 16:14 Ποια ειναι τα ονειρα σας...?? Εμενα ενα ονειρο μου ειναι να γινω τραγουδιστρια...κατι σαν την ~Beyonce~...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η grotesque_mask: #29 19-12-10 16:18 να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Για να γινει,θα πρεπει να το αξιζεις Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αξίζει καλέ η κοπέλα?!? ον: Με ένα κλικ να έρθουν όλα στην θέση τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 19:04 Η Cherie έγραψε: #23 13-11-10 19:04 Ένα όνειρο. Να φύγει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 19:14 Ο Chemwizard: #24 13-11-10 19:14 Να πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:25 Ο Pure_Seduction: #25 02-12-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Γιατί να μην το αξίζει καλέ η κοπέλα?!? ον: Με ένα κλικ να έρθουν όλα στην θέση τους... Click για ανάπτυξη... γιατι πολλες φορες νομιζουμε πως αξιζουμε κατι,τα κριτηρια πανω μας ειναι υποκειμενικα οσο και αν πιστευουμε το αντιθετο(συμπεριλαμβανοντας και τον εαυτο μου μεσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Diana Fire: #26 04-12-10 20:51 Ενα ονειρο στο κυμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:57 Η grotesque_mask: #27 04-12-10 20:57 ...να εκδώσω αυτά που έχω γράψει. ...να παίξω στο θέατρο. ...να βγάλω μια φωτογραφία που να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:14 Η Elpi-da έγραψε: #28 19-12-10 16:14 Ποια ειναι τα ονειρα σας...?? Εμενα ενα ονειρο μου ειναι να γινω τραγουδιστρια...κατι σαν την ~Beyonce~...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η grotesque_mask: #29 19-12-10 16:18 να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα όνειρο. Να φύγει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 19:14 Ο Chemwizard: #24 13-11-10 19:14 Να πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:25 Ο Pure_Seduction: #25 02-12-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Γιατί να μην το αξίζει καλέ η κοπέλα?!? ον: Με ένα κλικ να έρθουν όλα στην θέση τους... Click για ανάπτυξη... γιατι πολλες φορες νομιζουμε πως αξιζουμε κατι,τα κριτηρια πανω μας ειναι υποκειμενικα οσο και αν πιστευουμε το αντιθετο(συμπεριλαμβανοντας και τον εαυτο μου μεσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Diana Fire: #26 04-12-10 20:51 Ενα ονειρο στο κυμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:57 Η grotesque_mask: #27 04-12-10 20:57 ...να εκδώσω αυτά που έχω γράψει. ...να παίξω στο θέατρο. ...να βγάλω μια φωτογραφία που να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:14 Η Elpi-da έγραψε: #28 19-12-10 16:14 Ποια ειναι τα ονειρα σας...?? Εμενα ενα ονειρο μου ειναι να γινω τραγουδιστρια...κατι σαν την ~Beyonce~...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η grotesque_mask: #29 19-12-10 16:18 να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:25 Ο Pure_Seduction: #25 02-12-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Γιατί να μην το αξίζει καλέ η κοπέλα?!? ον: Με ένα κλικ να έρθουν όλα στην θέση τους... Click για ανάπτυξη... γιατι πολλες φορες νομιζουμε πως αξιζουμε κατι,τα κριτηρια πανω μας ειναι υποκειμενικα οσο και αν πιστευουμε το αντιθετο(συμπεριλαμβανοντας και τον εαυτο μου μεσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Diana Fire: #26 04-12-10 20:51 Ενα ονειρο στο κυμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:57 Η grotesque_mask: #27 04-12-10 20:57 ...να εκδώσω αυτά που έχω γράψει. ...να παίξω στο θέατρο. ...να βγάλω μια φωτογραφία που να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:14 Η Elpi-da έγραψε: #28 19-12-10 16:14 Ποια ειναι τα ονειρα σας...?? Εμενα ενα ονειρο μου ειναι να γινω τραγουδιστρια...κατι σαν την ~Beyonce~...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η grotesque_mask: #29 19-12-10 16:18 να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Γιατί να μην το αξίζει καλέ η κοπέλα?!? ον: Με ένα κλικ να έρθουν όλα στην θέση τους... Click για ανάπτυξη... γιατι πολλες φορες νομιζουμε πως αξιζουμε κατι,τα κριτηρια πανω μας ειναι υποκειμενικα οσο και αν πιστευουμε το αντιθετο(συμπεριλαμβανοντας και τον εαυτο μου μεσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Diana Fire: #26 04-12-10 20:51 Ενα ονειρο στο κυμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:57 Η grotesque_mask: #27 04-12-10 20:57 ...να εκδώσω αυτά που έχω γράψει. ...να παίξω στο θέατρο. ...να βγάλω μια φωτογραφία που να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:14 Η Elpi-da έγραψε: #28 19-12-10 16:14 Ποια ειναι τα ονειρα σας...?? Εμενα ενα ονειρο μου ειναι να γινω τραγουδιστρια...κατι σαν την ~Beyonce~...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η grotesque_mask: #29 19-12-10 16:18 να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα ονειρο στο κυμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:57 Η grotesque_mask: #27 04-12-10 20:57 ...να εκδώσω αυτά που έχω γράψει. ...να παίξω στο θέατρο. ...να βγάλω μια φωτογραφία που να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:14 Η Elpi-da έγραψε: #28 19-12-10 16:14 Ποια ειναι τα ονειρα σας...?? Εμενα ενα ονειρο μου ειναι να γινω τραγουδιστρια...κατι σαν την ~Beyonce~...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η grotesque_mask: #29 19-12-10 16:18 να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...να εκδώσω αυτά που έχω γράψει. ...να παίξω στο θέατρο. ...να βγάλω μια φωτογραφία που να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:14 Η Elpi-da έγραψε: #28 19-12-10 16:14 Ποια ειναι τα ονειρα σας...?? Εμενα ενα ονειρο μου ειναι να γινω τραγουδιστρια...κατι σαν την ~Beyonce~...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η grotesque_mask: #29 19-12-10 16:18 να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποια ειναι τα ονειρα σας...?? Εμενα ενα ονειρο μου ειναι να γινω τραγουδιστρια...κατι σαν την ~Beyonce~...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η grotesque_mask: #29 19-12-10 16:18 να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να παίξω σε μιούζικαλ στο θέατρο να εκδώσω αυτά που έχω γράψει και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο IronBringer: #30 19-12-10 16:24 εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:25 Η grotesque_mask: #31 19-12-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από IronBringer: εμενα το ονειρο μου ειναι να φτασει ψιλα η μπαντα μου τιποτα αλλο Click για ανάπτυξη... να υποθεσω μεταλ μπαντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 Η aggi92 έγραψε: #32 20-12-10 20:30 Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:02 Η fanouria έγραψε: #33 20-12-10 21:02 εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω σπανια ονειρευομαι...προτιμω να ειμαι ρεαλιστρια να θετω τους στοχους μου και να προσπαθω να τους επιτυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:04 Ο Morelo έγραψε: #34 20-12-10 21:04 οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οι στοχοι αντικατοπριζουν πολλες φορες τα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:15 Η Mariw έγραψε: #35 20-12-10 21:15 Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όνειρο μου είναι κάποια μέρα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης και να δουλέψω σε ένα μεγάλο μουσείο ή του εσωτερικού ή του εξωτερικού και φυσικά να κάνω οικογένεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Mr. Crowley: #36 20-12-10 21:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:36 Η Elpi-da έγραψε: #37 21-12-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aggi92: Ονειρο μου ειναι να μην μετανιωσω.Ονειρο μου ειναι αγγιξω την ευτυχια.Ονειρο μου ειναι να πραγματοποιησω τα ονειρα μου.Ονειρο μου ειναι να κοιταξω μια μερα πισω μου κ να χαμογελασω.Ονειρο μου ειναι να μαθω ολα μου τα ονειρα...για να μπορω να παλεψω για αυτα. Click για ανάπτυξη... Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Η aggi92 έγραψε: #38 21-12-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elpi-da: Το ειδες απο καπου αυτο,το διαβασες η το σκεφτηκες μονη σου...?? Click για ανάπτυξη... μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 17:38 Ο Pure_Seduction: #39 21-12-10 17:38 Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elpi-da Νεοφερμένο μέλος Η Eλπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:47 Η Elpi-da έγραψε: #40 21-12-10 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2010
Αρχική Δημοσίευση από aggi92: μονη μου το σκεφτηκα χαχαχα γιατι?σου θυμιζει κατι? Click για ανάπτυξη... Noμιζω πως ναι αλλα οκ αμα ειναι δικο σου... Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να παρω το πτυχιο μου και να ορκιστω να ειναι ο μπαμπας μου (μαζι με τους υπολοιπους) απο κατω και να βλεπω τα ματια του,δυστηχως δεν ειχε χρονο να ερθει σε καμια σχολικη γιορτουλα ουτε να με παρακολουθησει σε καποιο χριστουγεννιατικο σχολικο σκετς. Click για ανάπτυξη... Χαχα 2 ερωτησουλες εχω για σενα...1)Τι σπουδαζεις? 2) Τι δουλεια κανει ο μπαμπας σου καλε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.