Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:40 Ο Vik25 έγραψε: #41 01-09-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Vik25Εχεις απόλυτο δίκιο πιστεύω δυστυχώς το 90% των γυναικων θα θέλανε γραφείο. Η αδερφή μου όμως όχι. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ιδιοι. Οπως εσυ είσαι ξεχωριστός έτσι είμαι και εγώ και η αδερφή μου κ.τ.λ Click για ανάπτυξη... Το βλεπεις και μονη σου οτι θα προκυψει τεραστιο ενδουπηρεσιακο προβλημα που σε βαθος χρονου δε θα μαζευεται ουτε με 10.000 ειδικους φρουρους που λεει ο λογος. Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Αγαπημένοι μου νέοι φίλοι , αν έχετε να γράψετε κάτι που μπορεί να ενημερώσει για αυτά που ζητάω τέλεια, με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας . Ειδάλλως υπάρχουν πολλές άλλες σελίδες μην σκοτωνόμαστε χωρίς λόγο σαν να είμαστε στο δημοτικό. Νομίζω δεν αξίζει σε κάνέναν μας. Ευχαριστω πάντως για όλα μέχρι στιγμής . Από κάθε κουβέντα πάντα κάτι κρατας. Click για ανάπτυξη... Θεωρω οτι το νημα πηρε τετοια καταληξη επειδη ξεκινησες απο το πουθενα να υπερασπιζεσαι την αδερφη σου. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:41 Η Marinakiiiiiii: #42 01-09-21 16:41 Πράγματα που θα βοηθήσουν πολλά παιδιά που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα τρια σώματα και ας μην πετύχουν δεν πειράζει. Όπως πχ πόσα χρόνια είναι η κεντρική εκπαίδευσή τους, αν έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν μετά από καποια χρόνια όχι γραφεία αλλά δράση, αν μετάλλια μετράνε όπως παλιά και αν ναι πιά και τόσα - τόσα άλλα που χιλιάδες παιδιά δεν γνωρίζουν/γνωρίζουμε.... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:53 Ο giannhs2001: #43 01-09-21 16:53 Στο μεταξύ είδα άτομα αριστερών πεποιθήσεων να γράφουν μακάρι να γίνει η μείωση του ύψους για να διαλυθεί η αστυνομία εκ των έσω. Το είδαμε και αυτό. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:37 Ο SlimShady: #44 01-09-21 18:37 Κάτι που δεν ειπώθηκε εν τω μεταξύ, εφόσον η κοπέλα είναι πρωταθλήτρια στίβου, γιατί θέλει να μπει στην αστυνομία; Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:48 Η Marinakiiiiiii: #45 01-09-21 18:48 Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο Guest 831328: #46 01-09-21 20:11 Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο SlimShady: #47 01-09-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Click για ανάπτυξη... Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:19 Ο Vik25 έγραψε: #48 01-09-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ai man: Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα Click για ανάπτυξη... Δες την φετινή προκήρυξη στρατιωτικών σχολών. Τα έχει όλα μέσα. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:48 Η Marinakiiiiiii: #49 01-09-21 22:48 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Vik25Εχεις απόλυτο δίκιο πιστεύω δυστυχώς το 90% των γυναικων θα θέλανε γραφείο. Η αδερφή μου όμως όχι. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ιδιοι. Οπως εσυ είσαι ξεχωριστός έτσι είμαι και εγώ και η αδερφή μου κ.τ.λ Click για ανάπτυξη... Το βλεπεις και μονη σου οτι θα προκυψει τεραστιο ενδουπηρεσιακο προβλημα που σε βαθος χρονου δε θα μαζευεται ουτε με 10.000 ειδικους φρουρους που λεει ο λογος. Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Αγαπημένοι μου νέοι φίλοι , αν έχετε να γράψετε κάτι που μπορεί να ενημερώσει για αυτά που ζητάω τέλεια, με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας . Ειδάλλως υπάρχουν πολλές άλλες σελίδες μην σκοτωνόμαστε χωρίς λόγο σαν να είμαστε στο δημοτικό. Νομίζω δεν αξίζει σε κάνέναν μας. Ευχαριστω πάντως για όλα μέχρι στιγμής . Από κάθε κουβέντα πάντα κάτι κρατας. Click για ανάπτυξη... Θεωρω οτι το νημα πηρε τετοια καταληξη επειδη ξεκινησες απο το πουθενα να υπερασπιζεσαι την αδερφη σου.
Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:41 Η Marinakiiiiiii: #42 01-09-21 16:41 Πράγματα που θα βοηθήσουν πολλά παιδιά που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα τρια σώματα και ας μην πετύχουν δεν πειράζει. Όπως πχ πόσα χρόνια είναι η κεντρική εκπαίδευσή τους, αν έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν μετά από καποια χρόνια όχι γραφεία αλλά δράση, αν μετάλλια μετράνε όπως παλιά και αν ναι πιά και τόσα - τόσα άλλα που χιλιάδες παιδιά δεν γνωρίζουν/γνωρίζουμε.... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:53 Ο giannhs2001: #43 01-09-21 16:53 Στο μεταξύ είδα άτομα αριστερών πεποιθήσεων να γράφουν μακάρι να γίνει η μείωση του ύψους για να διαλυθεί η αστυνομία εκ των έσω. Το είδαμε και αυτό. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:37 Ο SlimShady: #44 01-09-21 18:37 Κάτι που δεν ειπώθηκε εν τω μεταξύ, εφόσον η κοπέλα είναι πρωταθλήτρια στίβου, γιατί θέλει να μπει στην αστυνομία; Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:48 Η Marinakiiiiiii: #45 01-09-21 18:48 Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο Guest 831328: #46 01-09-21 20:11 Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο SlimShady: #47 01-09-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Click για ανάπτυξη... Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:19 Ο Vik25 έγραψε: #48 01-09-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ai man: Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα Click για ανάπτυξη... Δες την φετινή προκήρυξη στρατιωτικών σχολών. Τα έχει όλα μέσα. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:48 Η Marinakiiiiiii: #49 01-09-21 22:48 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πράγματα που θα βοηθήσουν πολλά παιδιά που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα τρια σώματα και ας μην πετύχουν δεν πειράζει. Όπως πχ πόσα χρόνια είναι η κεντρική εκπαίδευσή τους, αν έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν μετά από καποια χρόνια όχι γραφεία αλλά δράση, αν μετάλλια μετράνε όπως παλιά και αν ναι πιά και τόσα - τόσα άλλα που χιλιάδες παιδιά δεν γνωρίζουν/γνωρίζουμε....
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:53 Ο giannhs2001: #43 01-09-21 16:53 Στο μεταξύ είδα άτομα αριστερών πεποιθήσεων να γράφουν μακάρι να γίνει η μείωση του ύψους για να διαλυθεί η αστυνομία εκ των έσω. Το είδαμε και αυτό. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:37 Ο SlimShady: #44 01-09-21 18:37 Κάτι που δεν ειπώθηκε εν τω μεταξύ, εφόσον η κοπέλα είναι πρωταθλήτρια στίβου, γιατί θέλει να μπει στην αστυνομία; Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:48 Η Marinakiiiiiii: #45 01-09-21 18:48 Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο Guest 831328: #46 01-09-21 20:11 Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο SlimShady: #47 01-09-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Click για ανάπτυξη... Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:19 Ο Vik25 έγραψε: #48 01-09-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ai man: Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα Click για ανάπτυξη... Δες την φετινή προκήρυξη στρατιωτικών σχολών. Τα έχει όλα μέσα. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:48 Η Marinakiiiiiii: #49 01-09-21 22:48 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο μεταξύ είδα άτομα αριστερών πεποιθήσεων να γράφουν μακάρι να γίνει η μείωση του ύψους για να διαλυθεί η αστυνομία εκ των έσω. Το είδαμε και αυτό.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:37 Ο SlimShady: #44 01-09-21 18:37 Κάτι που δεν ειπώθηκε εν τω μεταξύ, εφόσον η κοπέλα είναι πρωταθλήτρια στίβου, γιατί θέλει να μπει στην αστυνομία; Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:48 Η Marinakiiiiiii: #45 01-09-21 18:48 Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο Guest 831328: #46 01-09-21 20:11 Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο SlimShady: #47 01-09-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Click για ανάπτυξη... Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:19 Ο Vik25 έγραψε: #48 01-09-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ai man: Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα Click για ανάπτυξη... Δες την φετινή προκήρυξη στρατιωτικών σχολών. Τα έχει όλα μέσα. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:48 Η Marinakiiiiiii: #49 01-09-21 22:48 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι που δεν ειπώθηκε εν τω μεταξύ, εφόσον η κοπέλα είναι πρωταθλήτρια στίβου, γιατί θέλει να μπει στην αστυνομία;
Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:48 Η Marinakiiiiiii: #45 01-09-21 18:48 Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο Guest 831328: #46 01-09-21 20:11 Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο SlimShady: #47 01-09-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Click για ανάπτυξη... Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:19 Ο Vik25 έγραψε: #48 01-09-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ai man: Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα Click για ανάπτυξη... Δες την φετινή προκήρυξη στρατιωτικών σχολών. Τα έχει όλα μέσα. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:48 Η Marinakiiiiiii: #49 01-09-21 22:48 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40.
Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο Guest 831328: #46 01-09-21 20:11 Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο SlimShady: #47 01-09-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Click για ανάπτυξη... Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:19 Ο Vik25 έγραψε: #48 01-09-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ai man: Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα Click για ανάπτυξη... Δες την φετινή προκήρυξη στρατιωτικών σχολών. Τα έχει όλα μέσα. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:48 Η Marinakiiiiiii: #49 01-09-21 22:48 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο SlimShady: #47 01-09-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Click για ανάπτυξη... Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:19 Ο Vik25 έγραψε: #48 01-09-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ai man: Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα Click για ανάπτυξη... Δες την φετινή προκήρυξη στρατιωτικών σχολών. Τα έχει όλα μέσα. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:48 Η Marinakiiiiiii: #49 01-09-21 22:48 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Τι εννοείς? Θα συνεχίσει κανονικά των πρωταθλητισμό.Αλλά θα δώσει και πανελλήνιες. Τι εννοείς? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2021 Από μικρή ήθελε αστυνομία η πυροσβεστική .Μετά ανακαλύψανε το ταλέντο της στο Ολυμπιακό στάδιο. Οπως λέει και ο προπονητής της αθλητισμός και μόρφωση μαζί. Εξάλλου και η δική του κόρη ήταν πρωταθλήτρια στα 1500 και σπουδασε γιατρος. Τωρα βέβαια ειναι ολοκληρη γυναικα με παιδια. Αλλά ακόμα τρέχει, βέβαια τώρα πιο πολύ από αγαπη όχι σε αγώνες σημαντικούς καθως πλησιαζει τα 40. Click για ανάπτυξη... Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει.
Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:19 Ο Vik25 έγραψε: #48 01-09-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ai man: Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα Click για ανάπτυξη... Δες την φετινή προκήρυξη στρατιωτικών σχολών. Τα έχει όλα μέσα. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:48 Η Marinakiiiiiii: #49 01-09-21 22:48 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ai man: Να ρωτήσω κάτι στην σχολή Ικάρων μηχανικών ποιες είναι οι προϋποθέσεις και ποια τα αθλήματα Click για ανάπτυξη... Δες την φετινή προκήρυξη στρατιωτικών σχολών. Τα έχει όλα μέσα.
Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:48 Η Marinakiiiiiii: #49 01-09-21 22:48 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αυτό που εννοώ είναι πως μολονότι έχει μια τόσο μεγάλη έλξη προς τον αθλητισμό, επιλέγει μια γραφειακή θέση δημοσίου και όχι κάποιο ΤΕΦΑΑ, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει. Click για ανάπτυξη... Οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μιλήσαμε με τα κεντρικά και μας είπαν ότι μετά από δύο χρόνια ,ζητάς να μην πας γραφειο και να έχεις δυναμική αξία στο σώμα. Βέβαια για όλα ακόμα διασταυρώνουμε και ρωτάμε. Εχουμε πολλά ακόμα να μαθουμε. Αλλά δεν θέλει ΤΕΦΑ γιατι το 95% -των αθλητών-αυτο κανουν . Θέλει αθλήατρος. Οπότε καταλαβαινεις οτι και πάλι ειναι μέσα στα αθλήματα και νομίζω με ένα πολύ "καλό τρόπο"
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:55 Ο giannhs2001: #50 01-09-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: Θέλει αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Και πως κολλάει αυτό με την αστυνομία; Υπάρχει το Μητροπολιτικό Κολέγιο πάντως που έχει τέτοια ειδίκευση. Αν είναι και τόσο καλή αθλήτρια ίσως πάρει και υποτροφία.
Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:58 Η Marinakiiiiiii: #51 01-09-21 22:58 θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι?
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:01 Ο giannhs2001: #52 01-09-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Οσο για το Μητροπολιτικό κολέγιο τι είναι? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό thread εδώ: https://www.ischool.gr/threads/Γνώμη-για-σπουδές-στο-Μητροπολιτικό-Κολλέγιο.115682/ Είναι ιδιωτικό κολέγιο ουσιαστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να το ψάξει αφού το θέλει τόσο. Το να ελπίζει στο να μειωθεί το όριο ύψους της αστυνομίας είναι κρίμα γιατί μπορεί και να μη συμβεί στο τέλος. Ο στρατός ας πούμε που έχει χαμηλότερο όριο ύψους κάνει παράπονα που η πλειοψηφία των εισακτέων σε μερικές στρατιωτικές σχολές είναι γυναίκες.
Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:03 Η Marinakiiiiiii: #53 01-09-21 23:03 Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταλάβα τώρα τι λές!!! Το στρατό πού έχει όριο 1,60 δεν τον θέλει ( είναι το μόνο σώμα πού δεν θέλει) λόγο των συνεχών μεταθέσεων και σε απίστευτα μακριά περιοχές. Δεν θέλει να αφήσει την μητέρα μας κυριώς (για προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω)
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο giannhs2001: #54 01-09-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: "Ανοιξα" τώρα να δω για Μητροπολιτικό Κολέγιο.Αυτό είναι ιδιωτικό!!!!! Εγώ μόλις πέρασα πανεπιστήμιο =έξοδα , οι αδερφές μου έχουν τα κόσμου τα έξοδα γιατί να μπούν οι γονείς μας σε διαδικασία ιδιωτικού αφού μπορούμε να περάσουν και οι αδερφές μου μέσο παννεληνίων? Ειναι κάτι πού δεν ξέρω ? Click για ανάπτυξη... Καλά μη βγούμε τώρα off topic εδώ. Απλά αφού είναι και πρωταθλήτρια αν δεν κάνω λάθος είπες θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει υποτροφία σε ιδιωτικό. Ας μη συνεχίσουμε τη κουβέντα όμως.
Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:08 Ο Vik25 έγραψε: #55 01-09-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: θέλει οποιδήποτε σώμα ασφαλείας και αν δεν μπορέσει μετά "αναγκαστηκα" αθλήατρος. Click για ανάπτυξη... Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες.
Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:12 Η Marinakiiiiiii: #56 01-09-21 23:12 Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεέ μου !!!! Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι!!! Αν δεν συμφωνείτε ή έχετε μια συγκεκριμένη γνώμη για το τι γράφω , δεκτό αλλά σας παρακαλώ, ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σας μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται άλλο να με βοηθάτε. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά δεν είμαι σε φάση να πρέπει να σας πείσω για τίποτα!!! Πραγματικά έχω πολλά στο μυαλό μου!! Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα παντως . Καλό βράδυ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:13 Ο giannhs2001: #57 01-09-21 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Άρα μέσα στις άκρες θέλει σώματα ασφαλείας για την εξασφάλιση. Δεν θέλει τον "δρόμο" της αστυνομίας όπως λες. Click για ανάπτυξη... Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα.
Vik25 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Vik25 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:27 Ο Vik25 έγραψε: #58 01-09-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias psychoticwaltz soudos Eleni123- ranger13 Vagelis30 KonstantinosGr nick34 giorgis18 nikfis NickTen Jojo24 Γιώργος Ζ Dim_99 BillyTheKid marry.pp giannhs2001 vbvbvbv Ness iiTzArismaltor_ kostas1233 Subutai J.Cameron thenutritionist thema vagg88 Vasaki One simple guy m.kannavia3 eleniiib Απροσάρμοστη spiroskrokidis5@gmai Μικρή πεταλούδα angies Giii Nick11 Jimmy20 Scandal SlimShady constansn Citylights Unboxholics xrisamikol Nala globglogabgalab tsiobieman abc1234 ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Manolo165 Φινεύς Angelosap Libertus Ryuzaki Bgpanos Atarax Nikkkpat Ανώνυμη Dunedain Γιωργος15773 Eri0611 Nick2325 2Pac charmander valantis21 Georgekk antonis97 El_ azula An_uknown_world kiyoshi snowy Σωτηρία Petros.21 Arvacon Memetchi anastasis06 Jimmis18 Αλκης Κ. Dionyshs1 ale notis_19 Αναστασία197 alpha.kappa T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτή και το 80% των εισακτέων δυστυχώς. Για αυτό δεν είμαι κατά του να μειωθεί το όριο ύψους εφόσον πράγματι το 1.70 για τις γυναίκες της Φυλής μας είναι πολύ, αρκεί να υπάρχει γενικότερη οικονομική πρόοδος και να μην είναι τα σώματα ασφαλείας ο σίγουρος δρόμος για το δημόσιο. Μία γυναίκα 1.60 που όμως γουστάρει αστυνομία θα είναι πιστεύω πιο παραγωγική από μία 1.70 που μπήκε για τη μονιμότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια.
Marinakiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η Marinakiiiiiii δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:36 Η Marinakiiiiiii: #59 01-09-21 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Vik25: Συμφωνώ! Απλά εδώ λέει πως θέλει οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το είδα και μέσα στη σχολή αυτό. Οι πιο πολλοί κατέληξαν στην αστυφυλάκων από σποντα. Ξέρω ότι τα σώματα προσφέρουν αποκατάσταση. Δεν είναι ντροπή να κυνηγήσει αυτές τις σχολές για αυτό το λόγο. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα του σήμερα. Απλά προτιμώ να το παραδεχτεί κάποιος κατευθείαν από το να προσπαθεί να το κρύψει πίσω από τέτοια λόγια. Click για ανάπτυξη... Για να τελειώνουμε σε παρακαλώ δεν θέλω να σου κάνω αναφορά στο ischool βγες από το φάκελο μου .Σε παρακαλώ .Το άνοιξα για να βοηθηθούν εγώ και πολλά παιδιά όχι για να εκφράζεις τις απόψεις σου για το τι γράφω λες και ενδιαφέρει κανέναν. Ευχαριστώ.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.577 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:39 Ο giannhs2001: #60 01-09-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Marinakiiiiiii: βγες από το φάκελο μου. Click για ανάπτυξη...