ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #61 29-09-20 10:30 Μπραβο πολυ ευχαριστο ,καλη επιτυχια.Λογαριασε καλα το μηχανογραφικο για την περιπτωση μετεγγραφης ή μετακινησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:12 Ο Guest 699855: #62 29-09-20 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Μόλις με πήραν,μου έστειλε υπεύθυνη δήλωση και μηχανογραφικο να τα στείλω σήμερα,τα συμπληρώνω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ΣΟΒΑΡΑ;;; ΤΕΛΕΙΑ!!! Είδες που σε είχε πάρει από κάτω και ήθελες να μην τα στείλεις; ΄Ανθρωπέ μου με είχες σκάσει εκείνη την ημέρα! Μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα! ΄Αρα το ίδιο θα γίνει και με τα άλλα παιδιά που είχαν το ίδιο θέμα με σένα! Χαίρομαι πολύ! Μπράβο, μπράβο! Καλές σπουδές και να σου γίνει μάθημα αυτό! Πάντα παλεύουμε γι΄αυτό που θέλουμε μέχρι τέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:15 Η Grand Duchess: #63 29-09-20 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Μόλις με πήραν,μου έστειλε υπεύθυνη δήλωση και μηχανογραφικο να τα στείλω σήμερα,τα συμπληρώνω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;! Μπράβο ρε παιδιά, χάρηκα πολύ, άντε με το καλό να σας δώσουν και κωδικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2020 Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:27 Ο Scott έγραψε: #64 29-09-20 11:27 Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:33 Η Grand Duchess: #65 29-09-20 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Click για ανάπτυξη... Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Αν θα σε δεχτούν ο κωδικός που έχει πάνω το μηχανογραφικό δελτίο που συμπλήρωσες είναι αυτός που θα δεις μετά που περασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:35 Ο Scott έγραψε: #66 29-09-20 11:35 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:36 Η Grand Duchess: #67 29-09-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Click για ανάπτυξη... Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:58 Ο Scott έγραψε: #68 29-09-20 11:58 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Ναι! Ευχαριστώ πολύ για όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 10:40 Ο Scott έγραψε: #69 02-10-20 10:40 Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο πολυ ευχαριστο ,καλη επιτυχια.Λογαριασε καλα το μηχανογραφικο για την περιπτωση μετεγγραφης ή μετακινησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:12 Ο Guest 699855: #62 29-09-20 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Μόλις με πήραν,μου έστειλε υπεύθυνη δήλωση και μηχανογραφικο να τα στείλω σήμερα,τα συμπληρώνω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ΣΟΒΑΡΑ;;; ΤΕΛΕΙΑ!!! Είδες που σε είχε πάρει από κάτω και ήθελες να μην τα στείλεις; ΄Ανθρωπέ μου με είχες σκάσει εκείνη την ημέρα! Μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα! ΄Αρα το ίδιο θα γίνει και με τα άλλα παιδιά που είχαν το ίδιο θέμα με σένα! Χαίρομαι πολύ! Μπράβο, μπράβο! Καλές σπουδές και να σου γίνει μάθημα αυτό! Πάντα παλεύουμε γι΄αυτό που θέλουμε μέχρι τέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:15 Η Grand Duchess: #63 29-09-20 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Μόλις με πήραν,μου έστειλε υπεύθυνη δήλωση και μηχανογραφικο να τα στείλω σήμερα,τα συμπληρώνω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;! Μπράβο ρε παιδιά, χάρηκα πολύ, άντε με το καλό να σας δώσουν και κωδικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2020 Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:27 Ο Scott έγραψε: #64 29-09-20 11:27 Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:33 Η Grand Duchess: #65 29-09-20 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Click για ανάπτυξη... Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Αν θα σε δεχτούν ο κωδικός που έχει πάνω το μηχανογραφικό δελτίο που συμπλήρωσες είναι αυτός που θα δεις μετά που περασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:35 Ο Scott έγραψε: #66 29-09-20 11:35 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:36 Η Grand Duchess: #67 29-09-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Click για ανάπτυξη... Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:58 Ο Scott έγραψε: #68 29-09-20 11:58 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Ναι! Ευχαριστώ πολύ για όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 10:40 Ο Scott έγραψε: #69 02-10-20 10:40 Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scott: Μόλις με πήραν,μου έστειλε υπεύθυνη δήλωση και μηχανογραφικο να τα στείλω σήμερα,τα συμπληρώνω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ΣΟΒΑΡΑ;;; ΤΕΛΕΙΑ!!! Είδες που σε είχε πάρει από κάτω και ήθελες να μην τα στείλεις; ΄Ανθρωπέ μου με είχες σκάσει εκείνη την ημέρα! Μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα! ΄Αρα το ίδιο θα γίνει και με τα άλλα παιδιά που είχαν το ίδιο θέμα με σένα! Χαίρομαι πολύ! Μπράβο, μπράβο! Καλές σπουδές και να σου γίνει μάθημα αυτό! Πάντα παλεύουμε γι΄αυτό που θέλουμε μέχρι τέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:15 Η Grand Duchess: #63 29-09-20 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Μόλις με πήραν,μου έστειλε υπεύθυνη δήλωση και μηχανογραφικο να τα στείλω σήμερα,τα συμπληρώνω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;! Μπράβο ρε παιδιά, χάρηκα πολύ, άντε με το καλό να σας δώσουν και κωδικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2020 Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:27 Ο Scott έγραψε: #64 29-09-20 11:27 Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:33 Η Grand Duchess: #65 29-09-20 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Click για ανάπτυξη... Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Αν θα σε δεχτούν ο κωδικός που έχει πάνω το μηχανογραφικό δελτίο που συμπλήρωσες είναι αυτός που θα δεις μετά που περασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:35 Ο Scott έγραψε: #66 29-09-20 11:35 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:36 Η Grand Duchess: #67 29-09-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Click για ανάπτυξη... Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:58 Ο Scott έγραψε: #68 29-09-20 11:58 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Ναι! Ευχαριστώ πολύ για όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 10:40 Ο Scott έγραψε: #69 02-10-20 10:40 Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scott: Μόλις με πήραν,μου έστειλε υπεύθυνη δήλωση και μηχανογραφικο να τα στείλω σήμερα,τα συμπληρώνω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;! Μπράβο ρε παιδιά, χάρηκα πολύ, άντε με το καλό να σας δώσουν και κωδικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:27 Ο Scott έγραψε: #64 29-09-20 11:27 Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:33 Η Grand Duchess: #65 29-09-20 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Click για ανάπτυξη... Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Αν θα σε δεχτούν ο κωδικός που έχει πάνω το μηχανογραφικό δελτίο που συμπλήρωσες είναι αυτός που θα δεις μετά που περασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:35 Ο Scott έγραψε: #66 29-09-20 11:35 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:36 Η Grand Duchess: #67 29-09-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Click για ανάπτυξη... Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:58 Ο Scott έγραψε: #68 29-09-20 11:58 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Ναι! Ευχαριστώ πολύ για όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 10:40 Ο Scott έγραψε: #69 02-10-20 10:40 Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:33 Η Grand Duchess: #65 29-09-20 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Click για ανάπτυξη... Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Αν θα σε δεχτούν ο κωδικός που έχει πάνω το μηχανογραφικό δελτίο που συμπλήρωσες είναι αυτός που θα δεις μετά που περασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:35 Ο Scott έγραψε: #66 29-09-20 11:35 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:36 Η Grand Duchess: #67 29-09-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Click για ανάπτυξη... Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:58 Ο Scott έγραψε: #68 29-09-20 11:58 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Ναι! Ευχαριστώ πολύ για όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 10:40 Ο Scott έγραψε: #69 02-10-20 10:40 Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scott: Λοιπόν,τα έστειλα με μέιλ τελικά και μου είπε να πάρω την Παρασκευή για να μου πουν αν θα δεχτούν τα εκπρόθεσμα. Εγώ τα έστειλα,μου είπε και ότι είναι οκ. Τώρα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μου είπε κάτι για κωδικούς,αλλά θα συνεδριάσουν να δουν τι θα γίνει με τα εκπρόθεσμα,αλλά λογικά κάτι θα γίνει και ελπίζω να έχουν πάρει και την joy. Παιδιά,πραγματικά πήγα να σκάσω εκείνη την μέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ,γιατί εγώ θα τα είχα αφήσει αν δεν με είχατε πιέσει να τα στείλω . Click για ανάπτυξη... Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Αν θα σε δεχτούν ο κωδικός που έχει πάνω το μηχανογραφικό δελτίο που συμπλήρωσες είναι αυτός που θα δεις μετά που περασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:35 Ο Scott έγραψε: #66 29-09-20 11:35 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:36 Η Grand Duchess: #67 29-09-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Click για ανάπτυξη... Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:58 Ο Scott έγραψε: #68 29-09-20 11:58 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Ναι! Ευχαριστώ πολύ για όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 10:40 Ο Scott έγραψε: #69 02-10-20 10:40 Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αφού μπήκαν στην διαδικασία να σε πάρουν και τηλ σίγουρα πάει προς καλό το θέμα! Να μας ενημερώσεις την Παρασκευή!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:36 Η Grand Duchess: #67 29-09-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Click για ανάπτυξη... Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:58 Ο Scott έγραψε: #68 29-09-20 11:58 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Ναι! Ευχαριστώ πολύ για όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 10:40 Ο Scott έγραψε: #69 02-10-20 10:40 Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scott: Ναι! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι. Αν και τους έκανα λιγάκι ρόμπα στα σοσιαλ,συμπεριλαμβανομένη την Κεραμεως . Και εγώ έτσι νομίζω,αυτοί βαριούνται συνήθως..... Click για ανάπτυξη... Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:58 Ο Scott έγραψε: #68 29-09-20 11:58 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Ναι! Ευχαριστώ πολύ για όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 10:40 Ο Scott έγραψε: #69 02-10-20 10:40 Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Νομίζω σε είδα και στο reddit . Υγεία πάνω από όλα, με το καλό να σας δεχτούν Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Ναι! Ευχαριστώ πολύ για όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 10:40 Ο Scott έγραψε: #69 02-10-20 10:40 Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:16 Η Grand Duchess: #70 02-10-20 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:24 Ο Guest 699855: #71 02-10-20 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scott: Έγιναν δεκτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Από Δευτέρα ή την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα γίνει με τον κωδικό,έχουν τηλέφωνο μου και μέιλ. Οπότε όλα κομπλέ. Δήλωσα αρκετές σχολές,διαφορετικές μεν,με ενδιαφέρον δε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:37 Ο Scott έγραψε: #72 02-10-20 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές! Click για ανάπτυξη... Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Αχ μπράβο ρε παιδί μου ! Άντε με το καλο! Μας εσκασες εκείνη την μέρα Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 12:27 Η Grand Duchess: #73 02-10-20 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scott: Καλά δε ξέρουμε ακόμα αν μπήκα χαχαχ,δε θέλω να χαρώ από τώρα. Ελπίζω να μπω στην πρώτη επιλογή μου . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Δήλωσα πρώτη επιλογή κοινωνικής εργασίας Πάτρα (ελπίζω να μπω εκεί),2η λογοθεραπεία,3η νοσηλευτική και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια . Click για ανάπτυξη... Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 Ο Scott έγραψε: #74 02-10-20 13:00 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Μακάρι να περάσεις. Καλές σπουδές σου εύχομαι. Ελπίζω και η joy να δικαιώθηκε Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω. Μπορεί αν δει το μήνυμα να πάρει τηλέφωνο σε εκείνο που μου έστειλες,σε αυτό με βοήθησαν. Να το ξαναγράψω για σιγουριά 2103442100,μήπως το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:38 Ο Scott έγραψε: #75 02-10-20 14:38 Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 15:43 Η Grand Duchess: #76 02-10-20 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scott: Από ότι έχω καταλάβει όμως,από αυτά βλέπω, θα αργήσουν οι εγγραφές των ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Εφ όσον 5 του μήνα αρχίζουν τα μαθήματα (με την ανακοίνωση του υπουργείου) θα χαθεί αρκετός χρόνος. Τέλος πάντων,εγώ θα κοιτάω κάθε μέρα για ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές,δε τη ξαναπαταω...... Click για ανάπτυξη... Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:01 Ο Scott έγραψε: #77 02-10-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theodoraT.: Εμας πέρυσι έγιναν 4-11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Οκτωβρίου 2020 Και γενικά παιδιά ο,τι θέμα έχετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο υπουργείο, έχει στο σάιτ τις λίστες με τα τηλ του κάθε γραφείου να συνεννοηθειτε. Με τα κεντρικά δεν βγάζεις ακρη Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2020 στις 17:10 Η Grand Duchess: #78 02-10-20 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y Scott Dora140303 Αλκης Κ. Demy25 pink_panther Joy chochoru tsiobieman nucomer andreas2002 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 angies SlimShady Mukumbura Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous jul25 Λαμπρινηη giorgosp97 Xristosdimitra Lathy Scandal Pharmacist01 fockos Kostis-Palamas uni77 tzina2002 Stelios725 Memetchi Bgpanos stefan kiyoshi Αριάνα123 lnesb fay01 Viedo iminspain Nefiki Prak Ziekr Kamelan sofia.kp Slytherin olgakiks TheodoraNt Kostakis45 Nefh_ KaterinaL azula Steffie88 athinoula Mariap. Vasilis2000kak Φινεύς Monster Hunter Rene2004 marianna04 Thoba19 T C J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scott: Δε πειράζει,σημασία έχει να ξεκινήσουμε χαχα. Βέβαια λογοθεραπεία θα πρέπει να κάνω και ακουωγραφημα (Η όπως στον κόρακα το λένε ) συν την συνέντευξη,αλλά είναι πολύ υπέροχο το πρόγραμμα σπουδών που έχει. Καλά στο υπουργείο (και ειδικά το Παιδείας) πρέπει να παίρνεις να τους πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να γίνει δουλειά . Click για ανάπτυξη... Παντού έτσι είναι. Και στη σχολή να το συνηθίσεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:34 Ο Scott έγραψε: #79 05-10-20 12:34 Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μου έστειλαν τελικά μέιλ για confirmation,αλλά δεν μπαίνει στο σάιτ για να φτιάξω και κωδικό. Πήρα τηλ και μου είπε η κοπελιά ότι θα με πάρει τηλέφωνο κατά την εβδομάδα για το πότε θα το κάνω. Βέβαια,για κάποιο λόγο μου το έστειλαν από τώρα το μέιλ ή μπορεί να έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε να το κάνω από το πρωι; Με πιάνει OCD . Άντε να πάρω αυτόν τον κωδικό να τελειώνω . Update: μόλις πήρα τον κωδικό μαζί με το επίσημο μηχανογραφικό με μέιλ. Ερώτηση: Να υποθέσω δεν υπάρχει ακόμα το σάιτ για τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2020 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 07-10-20 09:52 Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλα αποτελεσματα Το σαιτ θα ειναι προφανως το γνωστο https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.