Έχετε σκεφτεί να γράψετε βιβλίο;

nioniosmeg

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,949 μηνύματα.
Εδώ παραθέτω ένα δικό μου, που το άρχισα πρώπερσι...

BENJAMIN
BELACUA
DE LA PORTA
Βιβλίο 1ο
<<Το μωβ βιβλίο με τα χρυσά γράμματα και τα ασημένια φύλλα>>


Δημήτρης, Θωμάς & Γιάννης





Δακτυλογράφηση: Γιάννης


















Κεφάλαιο 1ο
Γνωρίστε πρώτα τους πρωταγωνιστές……









Ήταν μια κρύα, σκοτεινή και σιωπηλή νύχτα δίπλα στο λιμάνι.
Όταν ξαφνικά ένα πλάσμα με μαύρο μανδύα ξεπρόβαλε μέσα απʼ τις σκιές.
Αυτός ήτανε ο Βενιαμίν Μπελάκουα ντε λα πόρτα, ένας μάγος ο οποίος είχε πρόσφατα αποφοιτήσει από τη σχολή του Κολεγίου Φον Ντράκεν.
Όλοι οι βαθμοί του ήταν άριστοι. Οι φίλοι του, εγώ ( ο Γιάννης), ο Δημήτρης (Που προσφέρει πολύτιμη βοήθεια να γράψουμε το βιβλίο) ο Θωμάς (Που πρόσφερε κι αυτός για ένα χρονικό διάστημα πολύτιμη βοήθεια να γράψουμε το βιβλίο) ο Έραγκον, ο Τζερόνιμο Στίλτον, ο Κόσμο Χιλ και όλη η τρελοπαρέα του τον θαύμαζαν. Τότε μια λάμψη βγήκε στα χέρια του. Και ξαφνικά εξαφανήστηκε και βρέθηκε να τρώει μακαρονάδα πουτανέσκα με τους φίλους του.
Συγγνώμη. Λάθος ιστορία είπαμε. Εγώ είπα από την αρχή να την πετάξουμε, αλλά ο φίλος μου ο Δημήτρης είχε τη φαϊνή ιδέα να την αναφέρουμε.
Τέλος πάντων, η ιστορία μας συνεχίζει με τον Βενιαμίν να εμφανίζεται μπροστά στους φίλους του, οι οποίοι τον περίμεναν εδώ και 14 δευτερόλεπτα στα οποία είχε αργήσει.
-Τι θέλατε και με καλέσατε; Δεν σας έχω πει να μην πατάτε το χρυσό νόμισμα για οτιδήποτε;
(Εδώ ανοίγουμε παρένθεση για να σας ενημερώσουμε για το χρυσό νομισμα. Ήταν ένα μαγεμένο νόμισμα το οποίο όταν πατούσε κανείς το σύμβολο που είχε χαραγμένο επάνω, ο Βενιαμίν ερχόταν αμέσως να τον βοηθήσει)(κλείνουμε την παρένθεση).
-Θέλαμε να σου δείξουμε το βιβλίο που βρήκε σε μια εξερεύνηση ο Θωμάς και ο Ηλίας, (δύο παιδιά τα οποία δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά με τα μαγικά και τα ξόρκια). (Γιάννη!! Ξεφύγαμε απʼ το θέμα!!)(ας συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει).
-Θέλαμε να σου δείξουμε το βιβλίο που βρήκε σε μια εξερεύνηση ο Θωμάς και ο Ηλίας, είπε η Ελίνα. (Η Ελίνα ήταν κακή ψυχρή κι ανάποδη) (Όμως αυτό το δεν θα το βάλουμε στην ιστορία για τρεις λόγους: 1ος λόγος:Είναι ψέματα. 2ος λόγος ήταν απλώς μια από τις φαϊνές ιδέες του Δημήρτρη. 3ος λόγος: Η Ελίνα στην πραγματικότητα θα μας κάνει με τα κρεμμυδάκια άμα το γράψουμε αυτό).(Με την Ελίνα ήταν ερωτευμένος ο Βενιαμίν, όμως δεν της το έλεγε). (Γιάννη!! Ξεφύγαμε απʼ το θέμα!!)(ας συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει).
-Θέλαμε να σου δείξουμε το βιβλίο που βρήκε σε μια εξερεύνηση ο Θωμάς και ο Ηλίας, ειπε η Ελίνα (Που την περιγράψαμε πριν….)
-Εντάξει, δείξʼ το μου, είπε ο Βενιαμίν.
-Μην είσαι τόσο ψυχρός Βενιαμίν, είπα εγώ, άμα συνεχίσεις, δεν θα σε συμπαθούν και θα κατέβουν οι πωλήσεις του βιβλίου. Ο Βενιαμίν με κοίταξε καχύποπτα.
-Εσύ, ο Θωμάς και ο Δημήτρης έχετε μανία να μιλάτε για ένα βιβλίο, όλη την ώρα.
-Μπορείτε να μου πείτε τι είναι όλες αυτές οι μπούρδες;(Εδώ θα πούμε ότι δεν είχαμε προγραμματίσει να βρίζει ο ήρωας το βιβλίο)
-Τέλος πάντων, να το βιβλίο που σου λέγαμε είπε ο Έραγκον και του έδωσε το μωβ βιβλίο με τα χρυσά γράμματα και τα ασημένια φύλλα.
<<Μαγικές τηλεμεταφορές>>, έλεγε το βιβλίο. Ο Βενιαμίν το ξεφύλλισε.
-Θα πάω να το μελετήσω στο δωμάτιό μου…… δεν πρόλαβε να τελειώσει, και άστραψε ένας κεραυνός και ο Βενιαμίν εξαφανίστηκε.
-Πο πο, είπε ο Λόρινγκ, δεν το ήξερα ότι ο Βενιαμίν μπορούσε να το κάνει αυτό τόσο απότομα κι εντυπωσιακά! Και οι άλλοι συμφώνησαν.
-Εγώ ξέρω τι ήταν πετάχτηκε ο Γιάννης (εγώ).
-Το βιβλίο έχει μεγάλες δυνάμεις οι οποίες μπορούν να σε τηλεμεταφέρουν εκεί όπου θέλεις.
-Γιάννη!!!!!!!!! Δεν έχει καθόλου δράση και περιπέτεια όταν τους λες τι γίνεται! Φώναξε ο Δημήτρης.
-Καλά, είπα εγώ, δεν θα το ξανακάνω!





















Κεφάλαιο 2ο
Το μυστικό του βιβλίου









Ο Βενιαμίν είχε πέσει στο πάτωμα από την τεράστια μαγεία που εξέπεμπε το βιβλίο. Ανακάθισε και αφουγκράστηκε. Σηκώθηκε και πήγε και κάθισε στο γραφείο του. Άρχισε να ξεφυλλίζει μία μία τις σελίδες του μαγικού βιβλίου, έκπληκτος από τις δυνάμεις του. Το ξεφύλλιζε μέχρι που έφτασε στην πρωτελευταία σελίδα. Και μόλις γύρισε και την τελευταία σελίδα, ένα λαμπερό φως θάμπωσε τα μάτια του και ανακάλυψε το μυστικό του χαμένου από αιώνες βιβλίου: Ένα χρυσό δακτυλίδι διακοσμημένο με διαμάντια, ρουμπίνια και ζαφίρια.
Το φόρεσε. Και τότε το βιβλίο ζωντάνεψε και άρχισε να του μιλάει για το δακτυλίδι και πώς μπορούσε να το χρησιμοποιοίσει. Όταν σταμάτησε να του μιλάει για τις δυνάμεις του δακτυλιδιού άρχισε να του μιλάει για έναν πόλεμο που διαγραματιζόταν πολλά έτη φωτός μακριά. Όταν τελείωσε την αφήγησή του σε σχέση με τον πόλεμο, εξαφανίστηκε. Ο Βενιαμίν πήρε το δακτυλίδι και το φόρεσε. Η 1η στάση που θα κάνω είναι: Το σπίτι του Γιάννη! Πουφ! Εγώ, ο Θωμάς και ο Γιάννης, βρισκόμασταν στο γραφείο του Γιάννη και γράφαμε ένα βιβλίο στον υπολογιστή όταν ακούσαμε κάτι σαν έκρηξη και ο Βενιαμίν εμφανήστηκε μπροστά μας. Πέσαμε από τις καρέκλες μας από την ξαφνική εμφάνισή του.
-Βρήκα αυτό το δακτυλίδι μέσα στο βιβλίο…..
-Ναι, ξέρουμε, είπα εγώ, στη τελευταία σελίδα…
-Πότε το είπα αυτό και δεν το κατάλαβα; Μήπως είστε κατάσκοποι;
-Πάλι αγενής θα γίνεις και θα ξαναπέσουν οι πωλήσεις του βιβίου, είπε ο Γιάννης.
-Τέλος πάντων δεν έχω χρόνο γιʼ αυτό. Καλέστε όλους όσους είχαν έρθει όταν μου δώσατε το βιβλίο και κανονίστε μόλις εκδοθεί το βιβλίο να πάρω νόμπελ καλύτερου πρωταγωνιστή.
-Γιάννη! Σταμάτα να παίζεις με τους διαλόγους και συνέχισε την ιστορία χωρίς να βάζεις τον Βενιαμίν να λέει βλακείες, φώναξε ο Θωμάς.
Σε μία περίπου ώρα είχαμε μαζευτεί όλοι.
-2η στάση : όλοι μας να πάμε στον Άντερσον Νο. 1!, στην αίθουσα του θρόνου της βασσίλισας Κλειώ της Γʼ! βροντοφώναξε ο Βενιαμίν.








































Κεφάλαιο 3ο
Πολλά έτη φωτός μακριά….









Τι στο..; Αναφώνησε η βασίλισσα Κλειώ η Γʼ, που είδε κάτι να εμφανίζεται από το πουθενά : Άνθρωποι. Μια ομάδα περίπου είκοσι νέων που αποτελούνταν από αγόρια και κορίτσια είχε εισβάλει στο κατοχυρομένο βασίλειό της.
-Τι είστε όλοι εσείς; Ρώτησε με θυμό, σας έστειλε ο τρισκατάρατος ο Ήβιλ Ντουίν;
-Όχι, πήρε το λόγο ο Έρακγον.
-Εμείς είμαστε, πήρα το λόγο εγώ (ο Θωμάς).
-Οι ενισχύσεις, πήρε τώρα το λόγο ο Τζερόνιμο Στίλτον.
-Από τη γη, συμπλήρωσε ο Κόσμο Χιλ μαζί με την Βίκυ.
-Και γιατί εγώ να σας πιστέψω; Γρίνιαξε η βασίλισσα Κλειώ η Γʼ.
-Γιατί εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης του δαχτυλιδιού, είπε ο Βενιαμίν.
-Με αυτόν τον μανδύα μοιάζει πολλά χρόνια μεγαλύτερος απʼ ότι είναι, μου ψιθύρισε ο Δημήτρης. Η βασίλισσα γούρλωσε τα μάτια. Είχε να χαρεί από τότε που πήραν τον Σέτι Νο. 3, τον δεύτερο φύλακα του Σέτι Νο. 1, δηλαδή τον πλανήτη στον οποίο έμενε ο Ήβιλ Ντουίν. Βέβαια, μετά από αυτό ο Ήβιλ Ντουίν επανέκτησε τον Σέτι Νο. 3 και ύστερα κατέκτησε και τον Άντερσον Νο. 3, κάτι πολύ κακό για την άμυνα της συμμαχίας.
Καθώς τα στροβίλιζε η βασίλισσα όλα αυτά στο μυαλό της, ένα από τα ρομπότ τελευταίας σειράς (δηλαδή ένα από τα καλύτερα ροπμότ, του κόσμου όλου) μπήκε τρέχοντας στην αίθουσα του θρόνου φώνάζοντας την βασίλισσα.
-Βασίλισσα μου, είπε το ρομπότ, αν και δεν το θέλω, είμαι αναγκασμένος να σας ανακοινώσω ότι τα στρατεύματα του Τζόναθαν του Βʼ κατάφεραν να νικήσουν τα στρατεύματα του Ήβιλ Ντουίν μα έχασαν τον αρχηγό τους κατά τη διάρκεια της μάχης. Η νεκροφόρα του πρίγκιπα Τζόναθαν είναι απʼ έξω.
Η βασίλισσα δεν μπορούσε να το πιστέψει. Πρώτα ήρθαν ενισχύσεις από τη γη κουβαλόντας το δαχτυλίδι και ύστερα πέθανε ο καλύτερος στρατηγός της, πλυν γιος της.
-Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κηδεία τώρα;Ρώτησα εγώ.
-Δεν κατάλαβες μου απάντησε ο Γιάννης, έχω μαζί μου τον φορητό υπολογιστή και δεν πρόκειται ως ένας από τους κεντρικους συγγραφείς του βιβλίου να αφήσω να αναβάλουν την δράση, θα το κάνουμε στο έκτο κεφάλαιο.
-Πρέπει να οργανώσουμε στρατεύματα ενατντίον του Σέτι Νο. 3, έτσι ώστε να φτάσουμε στον Σέτι Νο. 1
(Σʼαυτό το σημείο ο Θωμάς μας άφησε οπότε δεν θα συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής του κεφαλαίου).
-Νομίζω πως ο Έραγκον μπορεί να καλέσει μερικούς δρακοκαβαλάρηδες, ο Τζερόνιμο Στίλτον μπορεί να φέρει όλα τα ποντίκια της ποντικονήσου, ενώ ο Κόσμο Χιλ μπορεί να φέρει τους σούπερ καταδιώκτες, πρότεινε ο Δημήτρης.
Όλοι συμφώνησαν, εκτός από την βασίλισσα.
-Δεν νομίζω πως θα σπαταλήσω τρία από τα πολύτιμα σκάφη μου για να μεταφέρω μερικά ηλίθια τρωκτικά, μερικούς άσχημομούρηδες μαχητές πάνω σε δράκους και μια παλιοσυμμορία από παιδιά. Ο Τζερόνιμο, ο Έραγκον και ο Κόσμο γούρλωσαν τα μάτια τους, τόσο πολύ, που άρχιζαν να μοιάζουν με καρτούν.
-Πώς είπες τους δρακοκαβαλάρηδες ρε κακομούτσουνη βασίλισσα;
-Πώς αποκάλεσες τα ποντίκια μου;
-Τι είπε το βλαμμένο στόμα σου για τους φίλους μου;
(Θέλω να ανακονώσω 2 πράγματα.
1ον συγγνώμη για κάποια ανάρμοστα πράγματα που αναφέραμε.
2ον στους σούπερ καταδιώκτες ο Κόσμο Χιλ, χάνει τον αρχηγό του ο οποίος θυσιάστηκε για την ομάδα και ύστερα τα έφτιαξε με την Μόνα η οποία ήταν το δεύτερο καλύτερο μέλος της ομάδας των σούπερ καταδιωκτών και γιʼ αυτό δεν του άρεσε καθόλου όταν άκουγε κακά πράγματα για τους φίλους του).













































Κεφάλαιο 4ο
Η συγκέντρωση









Η βασσίλισα δεν είχε καμία όρεξη να δώσει τα σκάφη της αλλά δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να καταδεχτεί τους όρους του άρχοντα του δαχτυλιδιού, στο κάτω κάτω, το έλεγε και η προφητεία. Έδωσε στους νεαρούς ένα άνετο και πολυτελές διαστημόπλοιο εξοπλισμένο με όλα τα όπλα που είχε ανακαλύψει ποτέ η συμμαχία, μαζί με τέσσερα ρομπότ 2ης κατηγορίας για την ασφάλεια τους. Έστειλε μαζί τους δύο μαχητικά αερόπλοια Lazer Cannon. Βέβαια τον <<Ανελκυστήρα του 13ου Ορόφου>>, ένα αερόπλοιο τόσο μοναδικό που είχε και όνομα, τον κράτησε για τον εαυτό της. Η ίδια ήξερε τα πάντα γύρω από τα αερόπλοια και τα διαστημόπλοια και οδηγούσε τον <<Ανελκυστήρα>> μόνη της, χωρίς βοήθεια και άχρηστα tips που της έδινε ο υπολογιστής. (Ξέρω, ξέρω ξεφύγαμε από το θέμα.....)
Φύγαν όλοι μαζί βάζοντας πλώρη για τον Άντερσον No.3, όπου είχε μετακομίσει από τον Σέτι No.1 ο Ήβιλ Ντούιν, πρωσορινά, για να είναι πιο κοντά στη βάση της συμμαχίας. Οι Έραγκον, Κόσμο και Τζερόνιμο τους συνάντησαν κοντά στον Άντερσον No.2, μαζί με τις ενισχύσεις από τον Μπόρντορ 14, τη συμπρωτεύουσα της συμμαχίας, τους ΗΕΑΚ από τα Ηνωμένα Έθνη του Άλφα του Κενταύρου και τα ΣΙΣΕ, τα μαχητικά αερόπλοια της Σύγχρονης Ιστορικής Συντεχνίας της Ευρώπης. Σιγά σιγά έφταναν στον Σέτι No.3 και όλο και περισσότεροι μαχητές από όλες τις άκρες της συμμαχίας κατέφθαναν να βοηθήσουν τη Βασσίλισα. Η Εθηνά είχε στείλει και μηχανές ψύξεως πάνω σε μαχητικά σκάφη. Ο τομέας Κάπα είχε στείλει τόσα μαχητικά που όλοι νόμιζαν πως είχε μείνει απροστάτευτος, πράγμα λάθος, γιατί είχανε για προστασία τα πολυβόλα τους και κάτι ενισχύσεις από τον Κόνσορ No.32 απ' ότι μας είπε στα εγγλικά ένας Αυστραλός πλοηγός του Τομέα Λάμδα. Ήταν ακριβώς έξω από την ακτίνα βολής των πολυβόλων του Άντερσον No.3 και όλοι ήξεραν ότι ήταν πολύ ελαφρά και ότι τα πιο βαριά αερόπλοια και διαστημόπλοια δεν θα πάθαιναν πάρα γρντζουνιές στην πρόσοψη. Αλλά ο Ήβιλ Ντούιν δεν έπαιζε ποτέ δίκαια και όλοι ήξεραν ότι θα μπορούσε να έχει μετατρέψει τα πολυβόλα της συμμαχίας σε λέιζερ μαύρης μαγείας. Βέβαια η παράτολμη Βασίλισσα ούτε που το σκέφτηκε. Απλά προχώρησε μέσα στην ακτίνα βολής......
(πολύ μελοδραματική τη περιγράφω τη κατάσταση ε;)
-----------------------------------------
περιττό να πω πως δεν το έχω τελειώσει...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

domenica7

Πολύ δραστήριο μέλος

Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1,056 μηνύματα.
Χαχα..τύφλα να'χει η Ρόουλινγκ.:PΠλάκα έχει ο τρόπος που γράφετε αλλά προσπαθήστε να προχωράει ο βασικός κορμός της ιστορίας πιο ομαλά χωρίς να διακόπτεται συνεχώς απο τις παρενθέσεις σας.Θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον και θα είναι πιο ευανάγνωστο.Ωραίο πάντως ,μπράβο!:no1:(έχει μέσα απο Χάρι Πότερ μέχρι Αρχοντα Δακτυλιών:P..Θυμάμαι στο δημοτικό είχα γράψει ένα βιβλίο περιπέτειας ίδιο με το στυλ της Εντυ Μπλάιτον.)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

michael92

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1,227 μηνύματα.
περιττό να πω πως δεν το έχω τελειώσει...

Περιττό να σου πω μην το συνεχίσεις :P

Ρε συ φίλε χωρίς να θέλω να σε στεναχωρίσω, είναι μια αρλούμπα δίχως συγκρκιμένο νόημα που ανακατεύει δεκάδες πρωταγωνιστές από γνωστά μυθιστορήματα σε μια περίεργη ιστορία. Ψάξε τον τομέα κάπως περισσότερο και ξαναδοκίμασε σε μερικά χρόνια :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nioniosmeg

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,949 μηνύματα.
Αν προσέξετε, θα δείτε πως σε κάθε κεφάλαιο αλλάζει ο αφηγητής...
-----------------------------------------
Άρχισα ένα ακόμα... ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ....
-----------------------------------------
Εμείς για χαβαλέ το κάναμε. Δεν είμαστε συγγραφείς...
-----------------------------------------
Χαχα..τύφλα να'χει η Ρόουλινγκ.:PΠλάκα έχει ο τρόπος που γράφετε αλλά προσπαθήστε να προχωράει ο βασικός κορμός της ιστορίας πιο ομαλά χωρίς να διακόπτεται συνεχώς απο τις παρενθέσεις σας.Θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον και θα είναι πιο ευανάγνωστο.Ωραίο πάντως ,μπράβο!:no1:(έχει μέσα απο Χάρι Πότερ μέχρι Αρχοντα Δακτυλιών:P..Θυμάμαι στο δημοτικό είχα γράψει ένα βιβλίο περιπέτειας ίδιο με το στυλ της Εντυ Μπλάιτον.)

Το δαχτυλίδι του δεν είχε διαμάντια και ζαφίρια...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fousekis

Δραστήριο μέλος

Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα.
Θυμάμαι πως ξεκωλιάστηκα να σχεδιάζω ολόκληρο τον κόσμο μου (πάνθεον, ιστορία, μαγεία, γεωγραφία), το Darokan. Είχα σχεδιάσει και αρκετά εμβλήματα...
Και έκανα format ξεχνόντας να τα πάρω κι αυτά μαζί!!!

Ααααααα!!!
Και μόνο που το σκέφτομαι τσαντίζομαι!!!κ.βφασδξησαηφδσανλ΄κ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

qwertyuiop

Διάσημο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
Έχω γράψει το ακόλουθο με το ρόκυ ράμπο παρέα. (τον επίλογο τον έγραψε η φαμπιουλους). Ξεκίνησε τις ώρες απίστευτης βαρεμάρας στ' αγγλικά και κατέληξε τρέλα:

Όλα ξεκίνησαν πριν 13 χρόνια και 6 μήνες. Σε ένα άσπρο δωμάτιο του μαιευτηρίου ώρα 13:30 το μεσημέρι γεννήθηκα. Το όνομα μου .... Το επόμενο χρονικό διάστημα διάρκειας 3 ετών δε θυμάμαι τίποτα. Όλα ξεκινούν στην ηλικία των 5 ετών, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δηλαδή. Στα 8 μου έμαθα τι εστί μερακλής. Μεράκλωνα όλη τη μέρα και έτρωγα μπάμιες στο τσουκάλι. Επίσης , φάιναλλυ, αρχίνησα Εγγλέζικα. Αϊ μπιλιβ δις ιζ ιντρεστινγκ.
Αι λαβ γουερντς είμαι καλός π@Π@ρομερακλής στην έκθεση. @@ μπλε και φούξια, περνάω μια χαρά και μερακλώνω κάθε μέρα. ΖΗΤΩ ΟΙ Π...ΕΣ
Οι δυο χειροτερεθ μερεθ τηθ δωηθ μου: 1) Γεννηθηκε ο αδερφοθ μοθ. 2) Θυναντηθα τον Αρβα. ΖΗΤΩ ΤΟ ΧΕΡΤΣ ΟΦ ΑΙΡΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ASS-ASS-IN (S) CREED.
Κι εγώ σου λέω πως είσαι βλάκας enough για να λες τέτοιες μ@Λ@κιες! Ξέρεις πού είσαι καμμένος; Στις π...ες! Ντροπή σου, Μαρία : )
{Ο κουέρτης κλαίει τώρα}

Κόκκινος: Εγώ
Πράσινος: RockyRabo
Ροζ: fabulous


Ακούω εντυπώσεις. :p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

domenica7

Πολύ δραστήριο μέλος

Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1,056 μηνύματα.
Θυμάμαι πως ξεκωλιάστηκα να σχεδιάζω ολόκληρο τον κόσμο μου (πάνθεον, ιστορία, μαγεία, γεωγραφία), το Darokan. Είχα σχεδιάσει και αρκετά εμβλήματα...
Και έκανα format ξεχνόντας να τα πάρω κι αυτά μαζί!!!

Ααααααα!!!
Και μόνο που το σκέφτομαι τσαντίζομαι!!!κ.βφασδξησαηφδσανλ΄κ

Πωπω..γκαντεμιά.:/
Θα είχα αυτοκτονήσει απο το κακό μου αν πάθαινα το ίδιο.:mpam:

έδιτ: (τρόπος του λέγειν φυσικά:P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fabulous

Δραστήριο μέλος

Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα.
Γιώργο, έλεος. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

beautiful loser

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,260 μηνύματα.
nioniosmeg καλη προσπαθεια , μου αρεσε που ο λογος σου δεν ητανε πομπωδης.Πολλοι υποτιθεμενοι συγγραφεις νομιζουν οτι θα προσεγγίσουνε υψηλα νοηματα με συνθετες λεξεις κατι που δεν ειναι απαραιτητο οπως εχει δειξει ο τολστοι.
Εισαι σε καλο δρομο , συνεχισε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nioniosmeg

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,949 μηνύματα.
'υχαριστώ... ανά καιρούς βασικά, έχω αρχίσει γύρω στην 30αριά βιβλία, και αυτό είναι το μόνο που συνέχισα, επειδή ήταν δικαιολογία να έρχονται σπίτι φίλοι μου και να "γράφουμε" την ιστορία. Και όταν λέω γράφουμε, ενοώ και τις δυο έννειες, μιας και τη μία γράφαμε το βιβλίο, και την άλλη το βιβλίο το γράφαμε στα ......***
Προσπαθώ με ένα καινούριο τώρα, το όλο σενάριο μου ήρθε με το που ξύπνησα... η περίληψη είναι, πως στον κόσμο αυτό, δεν υπάρχουν χώρες, υπάρχουν φυλές, αλλά όχι ινδιάνικες, εννοώ φυλές, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλλοι κλπ διασκορπισμένοι σε όλο το κόσμο, αποτελώντας περιφέρειες. Κάθε φυλή μια φορά το χρόνο, μαζεύει όλους τους υπηκόους της κάθε φορά και σε διαφορετική περιφέρεια που τους ανοίκει και φτιάχνουν κάτι ξεχωριστό, το οποίο αφιερώνουν στο σωτήρα, Άγιο Γεώργιο... (δεν υπήρχαν θρησκείες, ούτε ο Χριστιανισμός. Πίστευαν απλά στον Άγιο Γεώργιο). Μετά από λίγο καιρό, ο κόσμος αυτός εκσυγχρωνίστηκε και έγινε ένας ακριβώς ίδιος με το δικό μας. Τα δώρα του Αγίου Γεωργίου χάθηκαν σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως το Ματς Πιτς(:P), στα θεμέλια του πύργου της Πίτσας, του πύργου του Άιτελ κλπ. Ο καθηγητής τάδε του Πανεπιστημίου δείνα θέλει να μαζέψει όλα τα χαμένα δώρα. Όμως γιατί τα θέλει; Θέλει να κυριεύσει το κόσμο με την μαγεία που τα περιβάλει; θέλει απλά να τα βάλει σε κοινή θέα στα μουσεία ή κάτι άλλο τον ωθεί; Θα μπορέσουν ο τάδε και η δείνα να ανακαλύψουν τους σκοπούς του; Θα δούμε άμα τελειώσω το βιβλίο....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έφη35891

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα.
Και βέβαια έχω επιχειρήσει αλλά πάντα τα σκίζω στις 3-4 σελίδες...Μέχρι τώρα ολοκληρωμένα διηγηματάκια έχω γύρω στα 6. Το μεγαλύτερο που έχω ολοκληρώσει είναι 40 σελίδες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

angel.gal

Νεοφερμένος

Η angel.gal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Εδώ έχω κάποια αποσπάσματα από τις αστείες ιστορίες που προανέφερε ο Wolly.
Πολύ πιο ευκολοδιάβαστα από τα αυθεντικά! Γέλασα πολύ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Έχετε δοκιμάσει ποτέ να ξεκινήσετε να γράψετε βιβλίο?


Πωπω τριτη δημοτικου πρεπει να ηταν, και θυμαμαι ηταν μια ιστορια με παπαγαλους.:redface:
Ειχα γραψει αρκετες σελιδες και ειχα δωσει το τετραδιο στη τοτε δασκαλα μου, η οποια μου ειχε πει συγχαρητήρια και οτι ειναι πολυ ωραιο και γω ειχα χαρει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.:D
Χαχα. Τι ωραιες εποχες.:redface:

Βεβαια μετα δεν ξαναεγραψα κατι. :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

VakocNE

Νεοφερμένος

Ο Κωστάκης ;) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει απο Νεάπολης (Λασιθίου). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Εγώ πάλι αν και έχω αρκετές ιδέες..δεν ξέρω φοβάμαι να τις καταγράψω....

Γιατί να φοβάσαι να τις καταγράψεις... Άρχισε να γραφεις και μετά θα δεις.... Στις πρώτες απόπειρες θα απογοητεύτεις αλλά μην τα παρατήσεις.!

Τα ΘΕΛΩ

Έτσι γκροτεσκ.

Εγώ μόνο κάτι fan fictions έγραφα στο λύκειο που είχα έτσι χρόνο και κάπως πιο ελεύθερη φαντασία και διάβαζα και πιο πολλά βιβλία, ωραίες εποχές.

Τώρα έχω λίγο σιχαμένη φαντασία. Πάντως γιατί όχι, μοιάζει ωραία ασχολία για τον ελεύθερο χρόνο.

Συμβουλή είναι ότι ιδέα σας έρθει, όσο ηλίθια και να σας φαίνετε να την γράφετε αμέσως κάπου γιατί μετά θα την ξεχάσετε και θα βρίζετε την ώρα και τη στιγμή.

Εγώ ανέκαθεν είχα ιδέες. Κάποια στιγμή άρχισα να τις αποτυπώνω, αλλά δεν μου άρεσαν και πατούσα αμέσως το DELETE. Μετά, το καλοκαίρι της 2ας Γυμνασίου,ήρθε και η πρώτη ώριμη ιδέα. Το πήρα πολύ ζεστά και άρχισα να γράφω, ώσπου κατέληξε στον Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.
Εεε είχα και εξακολουθώ να έχω και άλλες ιδέες και πάντα τις καταγράφω. Επ' ουδενί δεν πρέπει να αφήνουμε την έμπνευση να πηγαίνει χαμένη. Είναι πράγμα ιερό..!! Δεν του αξίζει τέτοια μεταχείρηση. :P
Τώρα τελευταία πήρα ζεστά και άλλη μια πολύ καλή και έξυπνη ιδέα. Για να δούμε τι θα προκύψει..

Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει για την γραφή μου:

  1. μελαγχολικό κατα βάση
  2. συνήθως κινούνται στη βάση του μεταφυσικού (δήλαδη σχέσεις μεταξύ νεκρών, όνειρα κτλ)
  3. πολύ λυρικότητα που πρέπει να αρχίσω να αποβάλλω. Μου αρέσει ναι μεν αλλά... ( ήδη στη τελευταία ιδέα, δεν βάζω μέσα τόσο πολύπλοκές παρομοιώσεις και λοιπά λυρικά στοιχεία)
Αυτά από 'μενα.. Γράψτε και οι υπόλοιποι για τη γραφή σας.. Είμαι πολύ περίεργος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MetalChest

Δραστήριο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα.
Έχω αρχίσει ένα. Πρόκειται για μια κοπέλα που ανακαλύπτει ένα φυλαχτό και προσπαθεί να το ξεφοτωθεί,καθώς όσο το κρατάει αντιμετωπίζει δαίμονες κτλ. :devil:
Τώρα αν θα το τελειώσω θα δείξει.. Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ αλλά για να βγεί κάτι αξιοπρεπές θέλει λίγη έρευνα πριν και δεν έχω χρόνο :p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D.Gray-man

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα.
Κι έχω πολλές ιδέες, ήδη από το δημοτικό, από τις οποίες όλες είναι αρχειοθετημένες και ελάχιστες ολοκληρωμένες. Τώρα έχω ξεκινήσει ένα βιβλίο για ένα ψυχικό ψηφιδωτό για τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Κάτι σαν την ταινία "Magnolia"...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vasia4848

Νεοφερμένος

Η vasia4848 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
εγω θελω να αρχισω να γραφω κατι σαν βιβλιο-ημερολογιο. δηλαδη να γραψω για τη ζωη μια κοπελας οπως θα την εγραφε αυτη σε ενα ημερολογιο(αν καταλαβενεται τι εννοω γιατι ετσι οπως τα εγραψα....)...εχω σκεφτει δη διαφορα σεναρια αλλα δεν ειμαι και πολλη καλι στην διατιπωση:P μαλλον θα γραψω κατι και θα το ανεβασω να μου πειτε εντιπωσεις....αυταααα.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nihonrgr

Νεοφερμένος

Ο nihonrgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Είχα ξεκινήσει τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος, αλλά είχα απορροφηθεί τόσο πολύ από οτιδήποτε άλλο που σκέφτηκα να το συνεχίσω κάποια στιγμή στο μέλλον....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Kαι εγώ είχα ξεκινήσει να γράφω ένα βιβλίο,
μα αποφάσισα πως άγραφο ήταν σαφώς καλύτερο :P



Λολζ. Ας το πιάσω από την αρχή, ουάνς εντ φορ λολ.
Ένας χρηστης ανέφερε τον πόε, εντελώς τυχαία (:eek:), με την προοπτική της καλής αντιγρ..., εχμ
συγγνώμη, της καλής μίμησης ύφους.

Βέβαια, όλοι (νοτ) έχουμε βέβαια διαβάσει πεζά και ποιήματα του συγκεκριμένου συγ-γραφέα,
πχ εκείνο το διήγημα όπου δυο μαλωμένοι φίλοι, μονιάζουν με ένα βαρελάκι αμοντιλλάδο,
ή εκείνο το ποιήμα όπου ένα καναρίνι κελαηδά ένα μήνυμα ελπίδας στον ελαφρώς κατσούφη αφηγητή.
Αυτά τα δείγματα (συγ)γραφής, ήταν που οδήγησαν τον συμφορουμίστα μας να εκτιμήσει την γραφίδα του πόε
και να θελήσει να γράψει, αν όχι το ίδιο, τότε σίγουρα παράλληλα.
Οπότε, μια κ δυο, πένα στο χέρι και χαρτί στο τραπέζι, και φύγαμε
:P


...Ας πάμε τώρα και στο ανήθικο δίδαγμα.
Όπως ξέρετε, και ο πόε διάβαζε πόε, οπότε σίγουρα θα χρειαζόταν
έναν ...γνώμονα;
ένα... κριτήριο μορφής και ύφους να το πω;

Δήλα δή. Ο αγαπητός ουάναμπι συγγραφέας, δεν ξεκίνησε θεμιτά
στην πορεία του να γράψει, ίδια ή καλύτερα, απ' ότι ο πόε :P
πως να το πω; ο άνθρωπος έβαλε μπρος να ψήσει ένα κέηκ
όχι από την συνταγή
μα από την ανάμνηση του πόσο του άρεσε :P
οπότε, διαβάζοντας τις ιστορίες του,
θα περιμένουμε να γευτούμε αλευρογαλοζαχαραυγά
σε οποιεσδήποτε αναλογίες :P
Στατιστικά, με λίγο ψήσιμο, θα περιμένουμε κάποια στιγμή
το κέηκ να βγεί σαν του πόε :P:P:P

Μα, ο επαγγελματίας λογοκλοπος συγγραφέας, δεν ξεκινά στα τυφλά
με οδηγό τις αναμνήσεις των αισθήσεων. Εδώ χρειάζεται σύστημα:
γνώση της δομής και του ύφους. Σα να λέμε, ένας ...τσελεμεντές. :worry:


"Μα" θα πει κανείς, "υπάρχει καν τέτοιο πράγμα; Μπορώ εγώ,
που είμαι ένας (από τους πολλούς) που αγαπούν τη γραφή του πόε,
να κοιτάξω μέσα στο μυαλό του και να πλάσω την ιστορία μου
με τις συμβουλές του ιδίου;
...Αδύνατον!"


Κι όμως.
Όπως όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς, πάνω από όλα
ο πόε κατείχε μια Tell-tale Heart. Και πρόδωσε ο ίδιος
τα συστατικά της συγγραφής του, από την αρχική σύλληψη
μέχρι το στέγνωμα της μελάνης πάνω στο χαρτί.
Αν δεν με πιστεύετε (χου γκιβς α νταμ. λολ)
συμβουλευτείτε αυτό.


Υγ. καλή τύχη στον ποε-τάστρο μας :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top