Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Τύψεις για ποιο πράγμα; :/
Για το οτι απεναντι σε καποιον που οι γονεις του ποτε δεν τον αγαπησαν αρκετα ωστε να του πουν όχι σε κατι,όπως στην ΧΤ που του πηραν απο μικρο για να την τρεχει ολη μερα ωστε να μη χρειαζεται να ασχοληθουν μαζι του,εσυ θα μπορουσες να εχεις μεγαλυτερη υπομονη.Στην τελική δεν είχε και πραγματική κακία μεσα του.Απλα ηθελε να προκαλεί το ενδιαφερον με οποιο τρόπο μπορουσε.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

πάλι καλά που πήγα σε φροντ και έγινα gg

nPb
Επιφανές μέλος

ίσως τώρα υπάρχει και ωριμότητα για πιο σωστές "κινήσεις" και συμπεριφορές...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Σε έναν χρόνο από τώρα θα ξέρω σίγουρα και αν θα 'χω μετανιώσει που θα επιλέξω τις πανελλήνιες πάνω από τον χορό για την γ' λυκείου.
Που θα το μετανιώσω, δεν παίζει.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

2) Που δεν έπεισα τους γονείς μου να πάρω απαλλαγή στα Θρησκευτικά --> Δία οι γονείς σου είναι respect...
3)Που έχανα τον αυτοέλεγχο μου για ανθρώπους που δεν άξιζε...
Αυτά..

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Μετανιώνω που δεν ανοίχτηκα στους ανθρώπους, και πως ένα γεγονός κατάφερε να με φέρει και να με κάνει εδώ που είμαι τώρα, μόνο και μόνο επειδή δεν ήμουν δυνατός χαρακτήρας για να το αντιμετωπίσω.
Μετανιώνω πολλά γενικά...
nPb
Επιφανές μέλος

Έχω μετανιώσει που όταν μπήκα στο Λύκειο δεν τα είχα πάρει τόσο σοβαρά τα μαθήματα και άφησα να περάσει πολύτιμος χρόνος...Μετανιώνω που αναγκαστικά δυσκολεύω τους γονείς μου για του χρόνου...Μετανιώνω που δεν διάβασα όσο θα έπρεπε.
Μετανιώνω που δεν ανοίχτηκα στους ανθρώπους, και πως ένα γεγονός κατάφερε να με φέρει και να με κάνει εδώ που είμαι τώρα, μόνο και μόνο επειδή δεν ήμουν δυνατός χαρακτήρας για να το αντιμετωπίσω.
Μετανιώνω πολλά γενικά...
Όλοι μας κάνουμε λάθη και τρώμε κατραπακιές. Μια καλή ευκαιρία να επανορθώσεις και να αποδώσεις τα μέγιστα. Είναι μια καλή αρχή να επανακτήσεις αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου. Μια καλή ευκαιρία για την ζωή σου να δεις ότι όσοι άνθρωποι πετυχαίνουν με νόμιμα και τίμια μέσα, πετυχαίνουν μόνο με δουλειά, δουλειά, δουλειά και προσήλωση σε έναν στόχο. Οι άλλοι του λίγο από όλα και ουσία μηδέν, απλά γίνονται τυχαίοι παρατηρητές της ζωής που φεύγει, όταν τελειώσουν τα "ψέματα"...
Μη σε αγχώνει πως αισθάνεται ο περίγυρός σου. Σημασία έχει τι μπορείς να διορθώσεις από όλο αυτό τώρα...
Φιλικά,
nPb

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Όλοι μας κάνουμε λάθη και τρώμε κατραπακιές. Μια καλή ευκαιρία να επανορθώσεις και να αποδώσεις τα μέγιστα. Είναι μια καλή αρχή να επανακτήσεις αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου. Μια καλή ευκαιρία για την ζωή σου να δεις ότι όσοι άνθρωποι πετυχαίνουν με νόμιμα και τίμια μέσα, πετυχαίνουν μόνο με δουλειά, δουλειά, δουλειά και προσήλωση σε έναν στόχο. Οι άλλοι του λίγο από όλα και ουσία μηδέν, απλά γίνονται τυχαίοι παρατηρητές της ζωής που φεύγει, όταν τελειώσουν τα "ψέματα"...
Μη σε αγχώνει πως αισθάνεται ο περίγυρός σου. Σημασία έχει τι μπορείς να διορθώσεις από όλο αυτό τώρα...
Φιλικά,
nPb![]()
Συμφωνώ σε αυτά που λες. Προσήλωση σε έναν στόχο και πολύ δουλειά.Ο στόχος είναι το δυσκολότερο κομμάτι...
Αλλά ναι, αυτοί κερδίζουν.Πραγματικά.
(Το νόμιμο και το τίμιο, εύχομαι να είναι ακόμα ανοιχτά στη ζωή.)
Και ο περίγυρος τελικά είναι το χειρότερο κομμάτι της υπόθεσης...αλλά και εκεί θέλει δύναμη, θάρρος και λίγο καλό θράσσος τελικά.
Ναι, όλα θα διορθωθούν.Πιστεύω λίγο πιο πολύ αυτή τη φορά.

Με εκτίμηση,
Δέσποινα.

Theo_k93
Νεοφερμένο μέλος

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε έναν χρόνο από τώρα θα ξέρω σίγουρα και αν θα 'χω μετανιώσει που θα επιλέξω τις πανελλήνιες πάνω από τον χορό για την γ' λυκείου.
Που θα το μετανιώσω, δεν παίζει.
μη μη μην το κάνεις...
Εγώ είχα μεγάλο δίλημμα για το αν έπρεπε να σταματήσω το χορό αυτή τη χρονιά..
Και δεν το έκανα.
Και είμαι περήφανη γι'αυτη μου την επιλογή.Και χαλαρώνα,και γυμναζόμουνα και ξέφευγα λιγάκι από το τρελό διάβασμα

Ενώ όλοι οι συμμαθητές μου είχαν παρατήσει τα πάντα για να αφοσιωθουν στις Πανελλήνιες..
Δεν το μετάνιωσα ποτε.
Και στο κάτω κάτω έγραψα και τέλεια.
Μην το κάνεις

H πιο παράδοξη (και μαζοχιστικήμετανιώνω που δν έχω κάτι για να μετανιώσω (από όσο θυμάμαι τουλάχιστον)...

Θα προτιμούσες να έκανες λάθη και να είχες μετανιώσει για κάτι;

Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδεια μην το κάνετε αυτο το λαθος! Μην ακούτε τους υπόλοιπους συμμαθητές σας που λενε "Πιο σημαντικό ειναι να περάσεις στο πανεπιστήμιο, απο το να βγάλεις καλό βαθμό απολυτηριου!"
Ο βαθός απολυτηριου δεν θα αλλαξει ποτε ξανα, ενώ στο πανεπιστήμιο μπορείτε να δώσετε ξανα εξετάσεις και να περάσετε, αν δεν περάσετε με την πρώτη φορα!
Zaraki
Δραστήριο μέλος

2)Μετανιωνω που δεν ξοδευα τις απουσιες μου μεχρι τελους σε παραπανω κοπανες
3)Μετανιωνω που δεν πηρα απαλλαγη στα θρησκευτικα
4)Μετανιωνω που αργησα να κοψω τον αερα σε μερικα ατομα
5)Μετανιωνω που δεν κρατησα επαφες με εναν καλο μου φιλο μετα το Γυμνασιο
6)Μετανιωνω που δεν βγηκα με την ξανθια οπτασια της ταξης

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

κλ μη βαράς...H πιο παράδοξη (και μαζοχιστική) απάντηση!
Θα προτιμούσες να έκανες λάθη και να είχες μετανιώσει για κάτι;![]()
ΥΓ: μετανιώνω που δν έμαθα ιστορία (όχι στο βαθμό που θα ήθελα τουλάχιστον)

georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.