Έχετε κλάψει ποτέ σε κάποια ταινία;

Εκλαψα με την ταινια '' ο κυκλος των χαμενων ποιητων'' ( Dead poets society https://www.youtube.com/watch?v=aQwVQzs9pHk) φοβερη ταινια με πολυ βαθια νοηματα... και με την ταινια '' Η λιστα του Σιντλερ'' ( Schindler's list https://www.youtube.com/watch?v=dwfIf1WMhgc) του Σπιλμπεργκ...
Και με το rainman εγω ειχα συγκινηθεί παρα πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω μονο στον βασιλια τον λιονταριων οταν πηγαινα νηπια:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω με το μαρλει ενας μεγαλος μπελας!!!:redface:

στην candy!αλλα μιλαμε για πολυ κλαμα!ηταν τοσο αληθινη ταινια...βγαλμενη απο τη ζωη! https://www.youtube.com/watch?v=9tynrFbn5Gs :cry_x: :'(

εγω δακρυσα στο "το αρωμα" στην τελευταια σκηνη που τον εφαγαν!!!και στον καπελα!εκει ημουν στο κρεβατι με την κολλητη μου και αυτη ειχε κοιμηθει και εγω εκλαιγα!!!χαχαχα!!!

μια φορά μόνο στη ζωή μου έχω κλάψει για ταινία.. το 7 pounds..
δε παίζεται ρε παιδιά.. όχι δάκρυσα.. σπάραξα στο κλάμα! με λιγμούς!
είναι καταπληκτική.. να την δείτε.. :'(

εγω δακρυσα στο "το αρωμα" στην τελευταια σκηνη που τον εφαγαν!!!και στον καπελα!εκει ημουν στο κρεβατι με την κολλητη μου και αυτη ειχε κοιμηθει και εγω εκλαιγα!!!χαχαχα!!!

αχαχαχαχα
αντε ρε:P
πάλι καλά που δε ροχάλιζα να λες:lol::lol:

Εγω εκλαψα μια μονο φορα...δεκα χρονια πριν στο 'βασιλιας των λιονταριων' οταν πεθανε ο μουφασα.....πολυ συγκινηση!

λοιπον η πιο λυπητερη κ προσφατη ταινια που ειδα ηταν "η αδερφη μου κ εγω" πολυ κλαμα σε αυτη την ταινια... δεν χρειαζεται να σας πω υποθεση απλα πατηστε στο "youtube" k δειτε το trailer μονο..... θα καταλαβαιτε.....

Εγώ είχα κλάψει όταν είδα την "Μαλένα" με την Μπελούτσι επειδή τελικά ο μικρός δεν έκανε σεξ μαζί της.

μια φορά μόνο στη ζωή μου έχω κλάψει για ταινία.. το 7 pounds..
δε παίζεται ρε παιδιά.. όχι δάκρυσα.. σπάραξα στο κλάμα! με λιγμούς!
είναι καταπληκτική.. να την δείτε.. :'(

εχεις δικιο...
η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινα τπτ σε ολη την ταινια + το τελευταιο 20λεπτο που ξεκαθαρισαν ολα πλανταξα! ο will smith εδωσε ρεστα! :thumbsup:

The Notebook...
Λιγμοί οχι αστεια...και τις 5 φορές το ιδιο κλάμα.. :(

Εγώ είχα κλάψει όταν είδα την "Μαλένα" με την Μπελούτσι επειδή τελικά ο μικρός δεν έκανε σεξ μαζί της.

:lol: :lol: :lol:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
να καποιες ταινιες που οταν βλεπω(γιατι τις εχω δει πανω απο μια φορα) πλανταζω στο κλαμα και σας τις προτεινω ανεπιφυλικτα!!!

P.S. I love you
The Notebook
A walk to remember
7 pounds
the curious case of Benjamin Button
titanic
My sister's keeper

ψυχη βαθια (με λιγμους)
Dear John
The Last Song
Life as a house
10 things i hate about you
across the universe
Βασιλιας τον λιονταριον , Σπιριτ το αγριο αλογο , Candy(οταν ημουν πιο μικρη)
Remember me (μολις ειδα την ημερομινια στον πινακα αρχισα να κλαω με αναφυλιτα , ολοι στο σινεμα εμενα κοιτουσαν ...χιχι)
changeling
August Rush
Message in a bottle

Pursuit of Happiness
How to Deal (λιγο..αλλα εκλαψα)
Up in the air (οχι το cartoon)
Slumdog millionaire
Finding Neverland

και παρα παρα παρα πολλες ακομη που δεν μπορω να θυμιθω αυτη την στιγμη!!

Τελευταία επεξεργασία:
Φυσικά.

P.S. I love you
The Notebook
A walk to remember
Life without me

Και με άλλες λογικά, αλλά με αυτές αρκετά.:/:

+ το My Sister's keeper.

Εκεί πιο πολύ απ' όλες. Αφού μετά είχα πρησμένα μάτια.:(
Υπέροχο.

The Notebook...
Λιγμοί οχι αστεια...και τις 5 φορές το ιδιο κλάμα.. :(

Αχ, κι εγώ τα ίδια... Κάθε φορά κλαίω.. Δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες.. Την περίμενε τόσα χρόνια και έφτιαξε το σπίτι όπως της είχε υποσχεθεί..

οχι βεβαια. αναμενομενο.

χμμ...αν εχω κλαψει για ταινια... :whistle:
mother and child,21 grams,7 pounds,i am sam,seven,the patriot,armagedon,ναυαγος,6η αισθηση,perl harbor,man on fire,the departed,magnolia,stell magnolias(φοβερη ταινια),στο lion king οταν πεθανε ο μουφασα..και στο αδερφος μου ο αρκουδος,καημενο αρκουδακι..armageddon,i am legend(αγαπαω σκυλακι),the pianist,the road,never let me go,my sister's keeper(το θυμηθηκα κ ανατριχιασα :cry_x:),θα σε βρω στον παραδεισο...καλα και στο notebook δε συζητω για ΠΟΣΟ κλαμα...
αυτες μονο(..μου ηρθαν στο μυαλο)...ναι,δεν ειναι να δω εγω ταινια,θελω κουτες χαρτομαντηλα :D

Eεεεε, ισως εισαι λιγο περισσοτερο ευαισθητη απο οσο ειναι καλο για την υγεια σου. Ελπιζω να πινεις πολλα υγρα :P

Εχω κλαψει αρκετα σε διαφορες ταινιες οπως πχ στην ταινια " Η ζωή ειναι ωραια."

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back