Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07
Δραστήριο μέλος

roseberry
Διάσημο μέλος

Η κατασταση ειναι οτι να'ναι...
prinCess.
Επιφανές μέλος

Στα πρώτα 10 λεπτά έρχεται και η κυρία από το κυλικείο για να πάρει παραγγελίες από τους καθηγητές. Τρώνε, πίνουν, μιλάνε μεταξύ τους, γελάνε, ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ όλη την ώρα είναι και δε μπορούμε να γράψουμε.
Γενικά χαλαρά όμως.
Guest 045911
Επισκέπτης

Στα πρώτα 10 λεπτά έρχεται και η κυρία από το κυλικείο για να πάρει παραγγελίες από τους καθηγητές. Τρώνε, πίνουν, μιλάνε μεταξύ τους, γελάνε, ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ όλη την ώρα είναι και δε μπορούμε να γράψουμε.
Ε δεν πάμε καθόλου καλά. Ένα ακόμη παράδειγμα του ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα να πάμε μπροστά. Οι καθηγητές προφανώς δεν σας σέβονται καθόλου την ώρα που γράφετε και συνεχίζουν το φαγητό και το κέφι τους . Δεν σας αντιμετωπίζουν σαν μαθητευόμενους, υποτιμούν τη θέση σας και νομίζουν πως ''είναι μάγκες και το κέφι τους θα κάνουν''.
Δεν έχω λόγια ειλικρινά !
Άλλο ένα δείγμα της λανθασμένης αντίληψης που ΄έχουν οι εκπαιδευτικοί για το ρόλο τους!
Dias
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ε δεν πάμε καθόλου καλά. Ένα ακόμη παράδειγμα του ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα να πάμε μπροστά. Οι καθηγητές προφανώς δεν σας σέβονται καθόλου την ώρα που γράφετε και συνεχίζουν το φαγητό και το κέφι τους . Δεν σας αντιμετωπίζουν σαν μαθητευόμενους, υποτιμούν τη θέση σας και νομίζουν πως ''είναι μάγκες και το κέφι τους θα κάνουν''.
Άλλο ένα δείγμα της λανθασμένης αντίληψης που ΄έχουν οι εκπαιδευτικοί για το ρόλο τους!
Πφφφ ναι... πολλές φορές μου έχουν σπάσει τα νεύρα σε σημείο να τους πω ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αλλά πού -.-
Εντωμεταξύ το κάνουν συνήθως παλιοί καθηγητές. Φέτος που έχουμε 2-3 νέους (25+) οι καημένοι δε βγάζουν άχνα.

Guest 045911
Επισκέπτης

Πφφφ ναι... πολλές φορές μου έχουν σπάσει τα νεύρα σε σημείο να τους πω ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αλλά πού -.-
Εντωμεταξύ το κάνουν συνήθως παλιοί καθηγητές. Φέτος που έχουμε 2-3 νέους (25+) οι καημένοι δε βγάζουν άχνα.![]()
Αν συνεχίσουν και αύριο, μην δειλιάσεις να τους κάνεις παρατήρηση !!

nPb
Επιφανές μέλος

μιλάνε μεταξύ τους, γελάνε, ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ όλη την ώρα είναι και δε μπορούμε να γράψουμε.
Για να καταλάβεις πόσο ενοχλητικό είναι το μπούρου μπούρου των μαθητών από κάτω, όταν ο καθηγητής προσπαθεί να σκεφτεί στον πίνακα....
Dias
Επιφανές μέλος

Το διευθυντή και τους υποδιευθυντές που όλο γυρίζουν τους λέμε "επιτηρητές των επιτηρητών".Αν συνεχίσουν και αύριο, μην δειλιάσεις να τους κάνεις παρατήρηση !!![]()
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

ναι! αντε και σε εμας! αλλα συνεβησε και πιο χοντρο και καρακατακουφο περιστατικο με τους καθηγητες που μιλουσαν αλλα τι να πω?...αφηστε το καλυτερα γιατι...ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ όλη την ώρα είναι και δε μπορούμε να γράψουμε.
ψυχραιμια...που να ακουγες και αυτο που δεν λεω...Ε δεν πάμε καθόλου καλά. Ένα ακόμη παράδειγμα του ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα να πάμε μπροστά. Οι καθηγητές προφανώς δεν σας σέβονται καθόλου την ώρα που γράφετε και συνεχίζουν το φαγητό και το κέφι τους . Δεν σας αντιμετωπίζουν σαν μαθητευόμενους, υποτιμούν τη θέση σας και νομίζουν πως ''είναι μάγκες και το κέφι τους θα κάνουν''.
μια απο τα ιδια...αλλα με τις βλακειες που λενε δεν μπορω! αμα μιλησω θα λυθω στα γελια και μονο σκαστε δεν θα πω!Πφφφ ναι... πολλές φορές μου έχουν σπάσει τα νεύρα σε σημείο να τους πω ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αλλά πού -.-
Cherie
Δραστήριο μέλος

Τελικά το σχολείο μου στις εξετάσεις μοιάζει με αυτό της Άννας και όχι με των υπόλοιπων που απαντήσατε. Αν θέλετε τη γνώμη μου: το προτιμώ έτσι παρά μπάααχαλλλλο. Και στα τετράμηνα νομίζω αυστηρά ήταν, ανάλογα πάντα με τον καθηγητή. Κάποιοι έβαζαν και 7ρια ακομα, άλλοι άρχιζαν από 10. Στη Γ όμως ξέρω μόνο ότι είναι πολύ επιεικείς στα προφορικά. Τώρα στα γραπτά με όσα γίνονται οι πιο πολλοί ούτε κάνουν πια σκονάκια. Όσο για τους επιτηρητές είναι πάντα 2 και δεν πάνε ούτε για κατούρημα αν δεν έρθει αντικαταστάτης από το διάδρομο. Πολλοί λένε ότι είμασυε στο Αλκατράζ, αλλά εγω το προτιμώ. Τουλάχιστον έτσι (νομίζω) ο κόπος αξίζει. (Πες τε με φύτακλα, δεν με πειράζει το έχω συνηθίσει).
Δεν είναι θέμα φύτουκλα καλέ

Σ' ένα άλλο σχολείο στα Χανιά γράφανε Iστορία και η καθηγήτρια είχε γενέθλια και κερνούσε τους καθηγητές. Ε και αυτοί στη μέση της επιτήρησης πήγαν στο γραφείο να φάνε.. Και ήρ8ε η καθαρίστρια για κανα 20λεπτο και επιτήρουσε τα παιδιά.. Ε εκεί ήταν η χαρά του αδιάβαστου

Y.Γ: Δία είναι υπέροχο που σε κάθε ποστ έχεις αντίστοιχη φωτό!

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Σε αντιθεση,χτες που διναμε Γεωμετρια ο επιτηρητης μας αδραξε τις κολλες χωρις καν να μας πει πως εχουμε ακομα 5 με 10 λεπτα να τελειωσουμε.
Ετσι δεν προλαβαμε να ολοκληρωσουμε το 4ο θεμα.Τετοια tight time limits ουτε στις πανελλήνιες.
Τωρα αν σας ενοχλουν τα γελια,τα κουτσουμπολια και τα χαχανα των καθηγητων να το αναφερετε κατευθειαν.Δεν ειναι θρασσος!Εγω την προηγουμενη βδομαδα στην Αλγεβρα εκανα παράπονα και σαν καλα σταματησαν.Δεν επιτηρουν για να μαθουν τα κουτσουμπολια του καθενος.

haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Μάλωναν για το ποιος θα κεράσει ποιον..

mariza_93
Δραστήριο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

ka8armataki
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.