Aimilios-21-
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LI@
Νεοφερμένο μέλος

elenaki92paok
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ ξέρω ένα παιδί από την πόλη μου που θα πάει.![]()
:no1:

Εγώ δήλωσα ΣΣΑΣ οικονομικό 1η επιλογή. Είμαι λίγο πιο πανω από την περσινή βάση κ τώρα απλά περιμένω τα αποτελέσματα,διαφορετικά περνάω σίγουρα χρηματοοικονομικά. Κ συ για ΣΣΑΣ οικονομικό ενδιαφέρεσαι?
Ναι..πιστευω οτι 8α μου αρεσει..απλα δεν ξερω πως ειναι οι συνθηκες μες την σχολη και δεν τις γνωριζει κανεις και απο αυτους που ρωτησα...
Αυτο που ελω να μαθω κυριως ειναι αν αφου ορκιστω μετα μεινω μπορω να μη μενω πια εκει και ποσες ωρες πρεπει να ειμαι μεσα στο στρατοπεδο(την ημερα)
-----------------------------------------
:no1:
Ναι..πιστευω οτι 8α μου αρεσει..απλα δεν ξερω πως ειναι οι συνθηκες μες την σχολη και δεν τις γνωριζει κανεις και απο αυτους που ρωτησα...
Αυτο που ελω να μαθω κυριως ειναι αν αφου ορκιστω μετα μεινω μπορω να μη μενω πια εκει και ποσες ωρες πρεπει να ειμαι μεσα στο στρατοπεδο(την ημερα)

Aimilios-21-
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ δήλωσα ΣΣΑΣ οικονομικό 1η επιλογή. Είμαι λίγο πιο πανω από την περσινή βάση κ τώρα απλά περιμένω τα αποτελέσματα,διαφορετικά περνάω σίγουρα χρηματοοικονομικά. Κ συ για ΣΣΑΣ οικονομικό ενδιαφέρεσαι?
Εγώ προσωπικά είμαι +240 μορια πάνω από την περσυνή βάση,πέρασα τις δοκιμασίες που ήθελε (αθλητικές,ψυχομετρικά κτλ κτλ) και είμαι με το ένα πόδι στη σχολή

panv99
Νεοφερμένο μέλος

LI@
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ προσωπικά είμαι +240 μορια πάνω από την περσυνή βάση,πέρασα τις δοκιμασίες που ήθελε (αθλητικές,ψυχομετρικά κτλ κτλ) και είμαι με το ένα πόδι στη σχολή![]()
Με το ένα πόδι...?Εγώ λέω να πας καλύτερα από τώρα να νοικιάσεις σπίτι στη Θεσ/νικη!!

Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για άλλη μια φορά γεία στην παρέα του iSchool.Θα ήθελα να μάθω εάν έχει δηλώσει κάποιος/κάποια ΣΣΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,να είναι μέσα στα πλαίσια των μορίων και να το σκέφτεται να πάει.
η πρώτη από το φροντηστήριο μου παει οικονομικο ΣΣΑΣ...
Δεν ξερω για αλλους....:iagree:
Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι κατι που γουσταρω....
35 θεσεις....Ουφ
LI@
Νεοφερμένο μέλος

παιδια και γω για Οικονομικο ΣΣΑΣ ειμαι....!!!!!
Ειναι κατι που γουσταρω....
35 θεσεις....Ουφ
Τι εννοείς 35 θέσεις??
η πρώτη από το φροντηστήριο μου παει οικονομικο ΣΣΑΣ...
Δεν ξερω για αλλους....:iagree:
Ξέρεις πόσα μόρια έβγαλε η πρώτη από το φροντιστήριό σου?
Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και παλι πολλες ειναι οι θεσεις...Αν δεν κανω λαθος περυσι πηραν γυρω στους 12
LI@
Νεοφερμένο μέλος

εαν διαβαζες την εγκυκλιο θα εβλεπες οτι το τμημα του οικονομικου περνει φετος 35 ατομα....Γενικα η ΣΣΑΣ περνει 179(συνολικα)...Για αυτο λεω...Ρε παιδια αμα πηγαινετε μονο για τα λεφτα και ετσι,αφηστε καμια θεση σε καποιον που αγαπα αυτο που κανει...
Και παλι πολλες ειναι οι θεσεις...Αν δεν κανω λαθος περυσι πηραν γυρω στους 12
Εγώ ξέρω ότι το ΣΣΑΣ Οικονομικό Γενική Σειρά(90%) παίρνει 20 άτομα γιατί αυτό με ενδιαφέρει! Συγγνώμη δλδ που δεν έμαθα απ' έξω όλη την εγκύκλιο...
Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικη Σειρα---20 ατομα οπως λες....Τα αλλα 15 ειναι ειδικες κατηγοριες(3τεκνοι κτλ...)
Ποσα μορια εχεις ???
Εγω ενδιαφερομαι πολυ ομως...Γι αυτο ψαχνομαι και κοιταω μορια και θεσεις....
LI@
Νεοφερμένο μέλος

Ειπα εγω κοπελαρα μου οτι κανεις λαθος??Σου ειπα να μαθεις την εγκυκλιο απ εξω??
Μη σκαλωνεις...
Γενικη Σειρα---20 ατομα οπως λες....Τα αλλα 15 ειναι ειδικες κατηγοριες(3τεκνοι κτλ...)
Ποσα μορια εχεις ???
Οκ,sorry!

Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

LI@
Νεοφερμένο μέλος

Στο 5ο εχω 19.543......
Μπράβο!!:no1: Βασικά,μάλλον στη 2η επιλογή (χρηματοοικονομικά) θα περάσω με τέτοιες βαθμολογίες...
Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

LI@
Νεοφερμένο μέλος

Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

LI@
Νεοφερμένο μέλος

Τι να σου πω...Δεν ξερω...Ακουω διαφορα...Πολλοι λενε οτι μπορει να πεσει κιολας στα 19.100(δεν το πιστευω)....Παντως θελω να πιστευω οτι η αυξομειωση δε θα ειναι πανω απο 200 μορια...Κοιτουσα και τις βασεις απο το 2001 μεχρι σημερα...Το πιο μεγαλο που εφτασε ποτε ηταν πριν 3 χρονια (νομιζω) στα 19.400 και κατι...
Ωραία,αφού το υψηλότερο ήταν 19400 κ κάτι, ελπιζω φέτος να είναι 19455!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.