Έχει δηλώσει κανείς ΣΣΑΣ - Οικονομικό;

χεχε....Επισης...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soul of Sin και εγώ την θέλω πολύ τη σχολή...άντε μπορεί να είμαστε και μαζί στη σχολή :) (θέλω να διορθώσω πως εγώ είμαι +240 μόρια από την περσυνή βάση της ΣΣΑΣ-οικ με την ειδική κατηγορία των πολυτέκνων...11 θέσεις είναι νομίζω...μόνο μια θέλω:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soul of Sin και εγώ την θέλω πολύ τη σχολή...άντε μπορεί να είμαστε και μαζί στη σχολή :) (θέλω να διορθώσω πως εγώ είμαι +240 μόρια από την περσυνή βάση της ΣΣΑΣ-οικ με την ειδική κατηγορία των πολυτέκνων...11 θέσεις είναι νομίζω...μόνο μια θέλω:P)

Ε, πες το βρε παιδί μου ότι είσαι ειδική κατηγορία να ησυχάσουμε κ μεις με τα λιγότερα μόρια!!:D

Eγω φιλαρακι που λες,μολις περασα και στις ΠΚΕ και τωρα περιμενω 1 μηνα...Αντε να δουμε...Ποσο μπορει να ανεβει πια αυτη η ρημαδα η βαση???
-----------------------------------------
Ναι ρε να μαστε μαζι...Δε πιστευω να εισαι απο τους "καραβαναδες" που θελουν να ψαρωνουν τους αλλους??Η σαν τους αλλους που πανε για την αποκατασταση??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back