Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 10 Απριλίου 2011 στις 21:31 Η Asoula έγραψε: #301 10-04-11 21:31 Νομίζω πως είναι δύσκολο μέχρι αδύνατον να συνυπάρξουν αυτά τα δύο.. Όπως και να το κάνουμε έτσι είναι το φυσιολογικό. Αν κάποιος θέλει πραγματικά να αριστεύσει κάπου διαβάζοντας πρέπει να επικεντρωθεί εκεί. Για τον έρωτα θα υπάρξει αργότερα πολύς χρόνος. Όλα στη ζωή έχουν μια φυσιολογική σειρά. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για παράδειγμα εγώ είμαι β' λυκείου κι έχω σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με ένα παιδί ίδιας ηλικίας. Το ξέρω ότι από το καλοκαίρι και μετά τα πράγματα θα δυσκολέψουν και το έχω δεχτεί. Όμως έχω πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις και μία απ 'αυτές είναι να μην αφήσω τίποτα να μου στερήσει το μέλλον μου. Ακούγεται λίγο εγωιστικό το ξέρω όμως έτσι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2011 στις 23:01 Η Xaroulitaaaaa: #302 10-04-11 23:01 δεν μου εχει τυχει, αλλα πιστευω πως μπορει να υπαρξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rosstrobon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 11 Απριλίου 2011 στις 00:11 Ο Rosstrobon: #303 11-04-11 00:11 Πιστεύω πως ξεκάθαρα μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα δυο.Βέβαια το μυαλό δεν πρέπει να είναι μόνο στον έρωτα αλλά ο έρωτας με ανταπόκριση πάντα σε κάνει να ξεχνιέσαι και να περνάς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 First Προηγούμενη 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Magigi Philologist eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω πως είναι δύσκολο μέχρι αδύνατον να συνυπάρξουν αυτά τα δύο.. Όπως και να το κάνουμε έτσι είναι το φυσιολογικό. Αν κάποιος θέλει πραγματικά να αριστεύσει κάπου διαβάζοντας πρέπει να επικεντρωθεί εκεί. Για τον έρωτα θα υπάρξει αργότερα πολύς χρόνος. Όλα στη ζωή έχουν μια φυσιολογική σειρά. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για παράδειγμα εγώ είμαι β' λυκείου κι έχω σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με ένα παιδί ίδιας ηλικίας. Το ξέρω ότι από το καλοκαίρι και μετά τα πράγματα θα δυσκολέψουν και το έχω δεχτεί. Όμως έχω πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις και μία απ 'αυτές είναι να μην αφήσω τίποτα να μου στερήσει το μέλλον μου. Ακούγεται λίγο εγωιστικό το ξέρω όμως έτσι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2011 στις 23:01 Η Xaroulitaaaaa: #302 10-04-11 23:01 δεν μου εχει τυχει, αλλα πιστευω πως μπορει να υπαρξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rosstrobon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 11 Απριλίου 2011 στις 00:11 Ο Rosstrobon: #303 11-04-11 00:11 Πιστεύω πως ξεκάθαρα μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα δυο.Βέβαια το μυαλό δεν πρέπει να είναι μόνο στον έρωτα αλλά ο έρωτας με ανταπόκριση πάντα σε κάνει να ξεχνιέσαι και να περνάς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 First Προηγούμενη 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν μου εχει τυχει, αλλα πιστευω πως μπορει να υπαρξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rosstrobon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 11 Απριλίου 2011 στις 00:11 Ο Rosstrobon: #303 11-04-11 00:11 Πιστεύω πως ξεκάθαρα μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα δυο.Βέβαια το μυαλό δεν πρέπει να είναι μόνο στον έρωτα αλλά ο έρωτας με ανταπόκριση πάντα σε κάνει να ξεχνιέσαι και να περνάς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πιστεύω πως ξεκάθαρα μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα δυο.Βέβαια το μυαλό δεν πρέπει να είναι μόνο στον έρωτα αλλά ο έρωτας με ανταπόκριση πάντα σε κάνει να ξεχνιέσαι και να περνάς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.