Όταν ήμουν πιο μικρός γνώρισα μια κοπέλα απ'την Αθήνα,με καταγωγή όμως απ'το χωριό μου.Ερχόταν κάθε διακοπές και γενικά όποτε έβρισκε ευκαιρία.Μου άρεσε πάρα πολύ και τρελάθηκα μαζί της.
Τέλος πάντων τα βρήκαμε το Πάσχα,έφυγε και περίμενα πότε θα έρθει το καλοκαίρι να την δω.
Η μάνα της πάρα πάρα πολύ αυστηρή και πολύ κολλημένη θα έλεγα.Αλλά όταν με γνώρισε με συμπάθησε αμέσως,τόνισε πόσο όμορφο παιδί είμαι (ψώνιοοοοοοο

) και γενικά η σχέση μας ήταν καλή.
Το πρόβλημα ήταν όμως ότι δεν την άφηνε να βγαίνει συχνά.Τι στα σκάτα,μια μικρή κωμόπολη είμαστε χωρίς κινδύνους και απειλές.Ή θα την έβλεπα 1-2 φορές την βδομάδα ή θα αναγκαζότανε να το έσκαγε τα βράδια και να βρισκόμασταν κρυφά.Και έτσι κάναμε.Βρισκόμασταν κάθε βράδι και όσες φορέ έβγενε "επίσημα".Το πάθος μας ήταν μεγάλο,θέλαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και έτσι αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε την σχέση μας (

χάλια έκφραση).Αυτή με πέρναγε για κάτι μήνες,είχε κλείσει τα 16,εγώ όχι ακόμα.Θεωρητικά δεν νομίζω να ήμασταν και τόσοοο μικρά.Πέρναγαν οι μέρες,βρισκόμασταν συνέχεια,μέχρι που από δικιά της μαλακία η μάνα της εμαθε και ότι το έσκαγε και ότι το είχαμε κάνει.Τρελάθηκε.Αφηνίασε.Της απαγόρευσε να με βλέπει,της πήρε το κινητό και εν ολίγης την κλείδωσε σπίτι μέχρι να έφευγαν για Αθήνα.Όταν γύρισε Αθήνα πήρε κρυφά ένα νούμερο για να μιλάμε αλλά γενικότερα ήταν πολύ δύσκολα.
Γυρω στις αρχές Δεκέμβρη ήρθε στο χωρίο για κάτι δουλειές που είχαν οι δικοί της αλλά δεν την άφησαν να με δει.(Είχα σχεδόν 4 μήνες να την δω).Τα Χριστούγεννα,και ενώ ερχόταν κάθε Χριστούγεννα,δεν ήρθε καθόλου στο χωριό γιατί δεν ήθελαν οι δικοί της.
Το τι είχε τραβήξει η καημενούλα απ'την μάνα της για την σχέση μας δεν μπορείται να φανταστείτε...
Ε και κάπως έτσι,μην μπορώντας να επικοινωνήσουμε εύκολα,μην μπορώντας να δει ο ένας τον αλλον,έχοντας και τα δικά μας προβληματα,έπεσε η αυλαία!!!