sophia Νεοφερμένο μέλος Η sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:51 Η sophia έγραψε: #1 20-12-21 19:51 Καλησπέρα, είμαι προπτυχιακή φοιτήτρια και χρειάζομαι άτομα από 18-30 ετών για την ερευνητική μου εργασία. Το ερευνητικό μου ερώτημα είναι αν η εξωστρέφεια, ως χαρακτηριστικό της προσωπικότητας, και η χρήση social media επηρεάζουν την εικόνα που έχει το άτομο για το σώμα του. Βασικές προυποθέσεις είναι να είστε στο ηλικιακό group καθώς και η γνώση αγγλικών καθώς όλες οι ερωτήσεις είναι στα Αγγλικά. Φυσικά οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, και δίνονται τα e-mail τόσο της supervisor μου όσο και το δικό μου για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Impact of social media: the effects of extraversion and social networks usage on body image • What is the purpose of the study? The following study is going to examine which are your personality characteristics and the time you consume on social media, then you will be asked to answer a few questions about your personal opinion on your body image. The full survey consists of multiple... forms.gle sophia Νεοφερμένο μέλος Η sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2022 στις 13:42 Η sophia έγραψε: #2 01-01-22 13:42 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και επιτυχίες να έχετε! Παρακαλώ πολύ για τη συνδρομή σας στην πτυχιακή μου μπας και καταφέρω μέσα στο '22 να ολοκληρώσω . Ιδανικά θα προτιμούσα άνδρες των ηλικιών 18-30 να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2022 στις 14:36 Ο tsiobieman: #3 01-01-22 14:36 Το συμπλήρωσα! Καλή επιτυχία στην πτυχιακή σου και καλή χρονιά! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: zinamo mariakkt spring day loona barkos Dionyshs1 Dora140303 charmander anastasis06 snowy Ryuzaki Georgekk Scandal eukleidhs1821 tsiobieman sophia Αναστασία197 rafaela11 Ermioni89 johnsala Nala ggl Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, είμαι προπτυχιακή φοιτήτρια και χρειάζομαι άτομα από 18-30 ετών για την ερευνητική μου εργασία. Το ερευνητικό μου ερώτημα είναι αν η εξωστρέφεια, ως χαρακτηριστικό της προσωπικότητας, και η χρήση social media επηρεάζουν την εικόνα που έχει το άτομο για το σώμα του. Βασικές προυποθέσεις είναι να είστε στο ηλικιακό group καθώς και η γνώση αγγλικών καθώς όλες οι ερωτήσεις είναι στα Αγγλικά. Φυσικά οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, και δίνονται τα e-mail τόσο της supervisor μου όσο και το δικό μου για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Impact of social media: the effects of extraversion and social networks usage on body image • What is the purpose of the study? The following study is going to examine which are your personality characteristics and the time you consume on social media, then you will be asked to answer a few questions about your personal opinion on your body image. The full survey consists of multiple... forms.gle
sophia Νεοφερμένο μέλος Η sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2022 στις 13:42 Η sophia έγραψε: #2 01-01-22 13:42 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και επιτυχίες να έχετε! Παρακαλώ πολύ για τη συνδρομή σας στην πτυχιακή μου μπας και καταφέρω μέσα στο '22 να ολοκληρώσω . Ιδανικά θα προτιμούσα άνδρες των ηλικιών 18-30 να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2022 στις 14:36 Ο tsiobieman: #3 01-01-22 14:36 Το συμπλήρωσα! Καλή επιτυχία στην πτυχιακή σου και καλή χρονιά! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και επιτυχίες να έχετε! Παρακαλώ πολύ για τη συνδρομή σας στην πτυχιακή μου μπας και καταφέρω μέσα στο '22 να ολοκληρώσω . Ιδανικά θα προτιμούσα άνδρες των ηλικιών 18-30 να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2022 στις 14:36 Ο tsiobieman: #3 01-01-22 14:36 Το συμπλήρωσα! Καλή επιτυχία στην πτυχιακή σου και καλή χρονιά!