Open-minded
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα πω όμως ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στην κ.Τζώνου Χριστινα απο την Σιατιστα Κοζανης που αν και δεν ημουν μαθητής της με υποδέχτηκε στο φροντιστηριο της και με βοηθησε με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ τροπο!:thanks::thanks::thanks:
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Εγώ δεν θα πω ευχαριστώ θα πω αη στο διάολο στην Μαρίνα Μ.η οποία με έκανε ρεζίλι μέσα στην τάξη (διευθύντρια του φροντ ήταν επίσης) με έστελνε για τα διπλώματα με ψυχολογία πάτο και επίσης ακόμα ένα άη στο διάολο χαρίζω με πολύυυυ αγάπη στην κ.Σοφία και στην κ.Clairie (ο θεος να τις κάνει κιρίες )που το μόνο που ήξεραν ήταν να με αγχώνουν και ειδικά στα προφ η Clairie με έκανε να κλαίω μέσα στην τάξη και με έκανε ένα με το χώμα.Θα πω μόνο ένα ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κ.Τόνια που τώρα μας άφησε για να γεννήσει ένα υπέροχο κοριτσάκι και στην κ.Μαρία που με βοήθησε και έμαθα λεξιλόγιο μαζί της αλλά επειδή η κοπέλα άξιζε φρόντισε η Μαρίνα και την απέλυσε.....Μην δούν καλή πράξη και καλό άνθρωπο..αμέσως να του πιάσουν τον κώλο..
+1000!

Πολλα στα διαλα στην κυρια Τσεκαρη Μαρια που μονο διακρισεις ξερει να κανει...

LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντως χωρις ιχνος υπερβολής αυτοι οι ανθρωποι(οι καθηγητες γενικοτερα) ειναι ηρωες,πραγματικα!
-----------------------------------------
+1000!
Πολλα στα διαλα στην κυρια Τσεκαρη Μαρια που μονο διακρισεις ξερει να κανει...![]()
Στην ίδια μοίρα είμαστε καλέ μου..

djimmakos
Διάσημο μέλος

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στην κύρια Δήμητρα η οποία μου στάθηκε μέχρι τελευταίας στιγμής, με βοήθησε, ήταν αρκετά υπομονετική μαζί μου γιατί ποτέ δεν έκανα όλα όσα έβαζε (βαρεμάρα γαρ). Όταν της είπα ότι θέλω να δώσω και το cambridge βρήκε αμέσως ώρα για να μου κάνει ιδιαίτερα, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να πει όχι. Εφτά χρόνια έκανα μάθημα μαζί της και όταν ήρθε η στιγμή να πω αντίο μου ήρθε κάπως.
Τέλοσπάντων, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλά ρε παιδιά, πόσες καθηγήτριες σας έκαναν μάθημα; Εγώ μια είχα εδώ και 7 χρόνια :p
Alessandra
Διάσημο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σαν πρωτακι ακουγομαι...
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.