transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:57 Ο transient: #21 05-09-10 23:57 Αυτό εννοώ! Αμέσως να με κακοπάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο Boom έγραψε: #22 06-09-10 14:45 Το ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις δε σημαίνει ότι σε κακοπαίρνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:08 Ο Glix έγραψε: #23 09-09-10 21:08 Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου. Στα ΑΡΧΑΙΑ ειχα 12 στο 1ο,11 στο δευτερο και εγραψα 5.6... Γενικα ειχα Μ.Ο στο μαθημα αυτο 8.6<9.5 αρα και μαθηματικα εχω μεινει στο μαθημα.Ακομα δεν μπορω να το καταλαβω γιατι με αφησε ενω ειμαι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ και ειμαι πολυ καλος στα μαθηματα κατευθυνσης που με ενδιαφερουν πραγματικα...Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?Ελεος δηλαδη. Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε. Περασα την ταξη ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο Boom έγραψε: #24 09-09-10 21:14 Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Glix έγραψε: #25 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Click για ανάπτυξη... Εχει λιγο σχεση οτι μαλλον θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας... Να τονισω οτι ουτε τονους δεν ξερω να βαζω στα αρχαια απο 1η γυμνασιου. Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Βασικα πρεπει να περασα γιατι δεν πηρανε τηλεφωνο ουτε στειλανε χαρτι στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Dias έγραψε: #26 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου....Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?..... Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε.Περασα την ταξη ή οχι? Click για ανάπτυξη... Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Αρχική Δημοσίευση από Glix: ....θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας......Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2010 Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:31 Ο Glix έγραψε: #27 09-09-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Click για ανάπτυξη... Σε περιπτωση που αν εμενα και δεν πηγαινα δωσω μπορει να με επαιρναν ενα τηλεφωνο... Οκ τωρα ειμαι ηρεμος που δεν εμεινα. Επρεπε να γραψω 1 ετσι για σπασιμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #28 09-09-10 21:32 Αρχική Δημοσίευση από theodora: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Click για ανάπτυξη... Δεν βγαίνει έτσι στο λύκειο: [(12+11)/2 + 5,6]/2 = 8,55555555... --> 8,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Glix έγραψε: #29 09-09-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό εννοώ! Αμέσως να με κακοπάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο Boom έγραψε: #22 06-09-10 14:45 Το ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις δε σημαίνει ότι σε κακοπαίρνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:08 Ο Glix έγραψε: #23 09-09-10 21:08 Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου. Στα ΑΡΧΑΙΑ ειχα 12 στο 1ο,11 στο δευτερο και εγραψα 5.6... Γενικα ειχα Μ.Ο στο μαθημα αυτο 8.6<9.5 αρα και μαθηματικα εχω μεινει στο μαθημα.Ακομα δεν μπορω να το καταλαβω γιατι με αφησε ενω ειμαι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ και ειμαι πολυ καλος στα μαθηματα κατευθυνσης που με ενδιαφερουν πραγματικα...Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?Ελεος δηλαδη. Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε. Περασα την ταξη ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο Boom έγραψε: #24 09-09-10 21:14 Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Glix έγραψε: #25 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Click για ανάπτυξη... Εχει λιγο σχεση οτι μαλλον θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας... Να τονισω οτι ουτε τονους δεν ξερω να βαζω στα αρχαια απο 1η γυμνασιου. Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Βασικα πρεπει να περασα γιατι δεν πηρανε τηλεφωνο ουτε στειλανε χαρτι στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Dias έγραψε: #26 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου....Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?..... Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε.Περασα την ταξη ή οχι? Click για ανάπτυξη... Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Αρχική Δημοσίευση από Glix: ....θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας......Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2010 Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:31 Ο Glix έγραψε: #27 09-09-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Click για ανάπτυξη... Σε περιπτωση που αν εμενα και δεν πηγαινα δωσω μπορει να με επαιρναν ενα τηλεφωνο... Οκ τωρα ειμαι ηρεμος που δεν εμεινα. Επρεπε να γραψω 1 ετσι για σπασιμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #28 09-09-10 21:32 Αρχική Δημοσίευση από theodora: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Click για ανάπτυξη... Δεν βγαίνει έτσι στο λύκειο: [(12+11)/2 + 5,6]/2 = 8,55555555... --> 8,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Glix έγραψε: #29 09-09-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις δε σημαίνει ότι σε κακοπαίρνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:08 Ο Glix έγραψε: #23 09-09-10 21:08 Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου. Στα ΑΡΧΑΙΑ ειχα 12 στο 1ο,11 στο δευτερο και εγραψα 5.6... Γενικα ειχα Μ.Ο στο μαθημα αυτο 8.6<9.5 αρα και μαθηματικα εχω μεινει στο μαθημα.Ακομα δεν μπορω να το καταλαβω γιατι με αφησε ενω ειμαι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ και ειμαι πολυ καλος στα μαθηματα κατευθυνσης που με ενδιαφερουν πραγματικα...Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?Ελεος δηλαδη. Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε. Περασα την ταξη ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο Boom έγραψε: #24 09-09-10 21:14 Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Glix έγραψε: #25 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Click για ανάπτυξη... Εχει λιγο σχεση οτι μαλλον θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας... Να τονισω οτι ουτε τονους δεν ξερω να βαζω στα αρχαια απο 1η γυμνασιου. Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Βασικα πρεπει να περασα γιατι δεν πηρανε τηλεφωνο ουτε στειλανε χαρτι στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Dias έγραψε: #26 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου....Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?..... Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε.Περασα την ταξη ή οχι? Click για ανάπτυξη... Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Αρχική Δημοσίευση από Glix: ....θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας......Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2010 Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:31 Ο Glix έγραψε: #27 09-09-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Click για ανάπτυξη... Σε περιπτωση που αν εμενα και δεν πηγαινα δωσω μπορει να με επαιρναν ενα τηλεφωνο... Οκ τωρα ειμαι ηρεμος που δεν εμεινα. Επρεπε να γραψω 1 ετσι για σπασιμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #28 09-09-10 21:32 Αρχική Δημοσίευση από theodora: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Click για ανάπτυξη... Δεν βγαίνει έτσι στο λύκειο: [(12+11)/2 + 5,6]/2 = 8,55555555... --> 8,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Glix έγραψε: #29 09-09-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου. Στα ΑΡΧΑΙΑ ειχα 12 στο 1ο,11 στο δευτερο και εγραψα 5.6... Γενικα ειχα Μ.Ο στο μαθημα αυτο 8.6<9.5 αρα και μαθηματικα εχω μεινει στο μαθημα.Ακομα δεν μπορω να το καταλαβω γιατι με αφησε ενω ειμαι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ και ειμαι πολυ καλος στα μαθηματα κατευθυνσης που με ενδιαφερουν πραγματικα...Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?Ελεος δηλαδη. Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε. Περασα την ταξη ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο Boom έγραψε: #24 09-09-10 21:14 Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Glix έγραψε: #25 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Click για ανάπτυξη... Εχει λιγο σχεση οτι μαλλον θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας... Να τονισω οτι ουτε τονους δεν ξερω να βαζω στα αρχαια απο 1η γυμνασιου. Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Βασικα πρεπει να περασα γιατι δεν πηρανε τηλεφωνο ουτε στειλανε χαρτι στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Dias έγραψε: #26 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου....Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?..... Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε.Περασα την ταξη ή οχι? Click για ανάπτυξη... Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Αρχική Δημοσίευση από Glix: ....θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας......Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2010 Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:31 Ο Glix έγραψε: #27 09-09-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Click για ανάπτυξη... Σε περιπτωση που αν εμενα και δεν πηγαινα δωσω μπορει να με επαιρναν ενα τηλεφωνο... Οκ τωρα ειμαι ηρεμος που δεν εμεινα. Επρεπε να γραψω 1 ετσι για σπασιμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #28 09-09-10 21:32 Αρχική Δημοσίευση από theodora: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Click για ανάπτυξη... Δεν βγαίνει έτσι στο λύκειο: [(12+11)/2 + 5,6]/2 = 8,55555555... --> 8,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Glix έγραψε: #29 09-09-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Glix έγραψε: #25 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Click για ανάπτυξη... Εχει λιγο σχεση οτι μαλλον θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας... Να τονισω οτι ουτε τονους δεν ξερω να βαζω στα αρχαια απο 1η γυμνασιου. Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Βασικα πρεπει να περασα γιατι δεν πηρανε τηλεφωνο ουτε στειλανε χαρτι στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Dias έγραψε: #26 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου....Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?..... Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε.Περασα την ταξη ή οχι? Click για ανάπτυξη... Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Αρχική Δημοσίευση από Glix: ....θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας......Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2010 Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:31 Ο Glix έγραψε: #27 09-09-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Click για ανάπτυξη... Σε περιπτωση που αν εμενα και δεν πηγαινα δωσω μπορει να με επαιρναν ενα τηλεφωνο... Οκ τωρα ειμαι ηρεμος που δεν εμεινα. Επρεπε να γραψω 1 ετσι για σπασιμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #28 09-09-10 21:32 Αρχική Δημοσίευση από theodora: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Click για ανάπτυξη... Δεν βγαίνει έτσι στο λύκειο: [(12+11)/2 + 5,6]/2 = 8,55555555... --> 8,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Glix έγραψε: #29 09-09-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tι σχέση έχει ότι είσαι τεχνολογική; Στο μάθημα ήσουν οκ; Αυτό μετράει. Στους μεταξεταστέους ήσουν; Και για να έχεις Μ.Ο.>9,5 λογικά πέρασες. Ίσως υπάρχει συμψηφισμός. Click για ανάπτυξη... Εχει λιγο σχεση οτι μαλλον θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας... Να τονισω οτι ουτε τονους δεν ξερω να βαζω στα αρχαια απο 1η γυμνασιου. Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Βασικα πρεπει να περασα γιατι δεν πηρανε τηλεφωνο ουτε στειλανε χαρτι στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:21 Ο Dias έγραψε: #26 09-09-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου....Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?..... Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε.Περασα την ταξη ή οχι? Click για ανάπτυξη... Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Αρχική Δημοσίευση από Glix: ....θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας......Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2010 Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:31 Ο Glix έγραψε: #27 09-09-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Click για ανάπτυξη... Σε περιπτωση που αν εμενα και δεν πηγαινα δωσω μπορει να με επαιρναν ενα τηλεφωνο... Οκ τωρα ειμαι ηρεμος που δεν εμεινα. Επρεπε να γραψω 1 ετσι για σπασιμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #28 09-09-10 21:32 Αρχική Δημοσίευση από theodora: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Click για ανάπτυξη... Δεν βγαίνει έτσι στο λύκειο: [(12+11)/2 + 5,6]/2 = 8,55555555... --> 8,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Glix έγραψε: #29 09-09-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Glix: Γεια σας, Περυσι ημουν 2η λυκειου....Δηλαδη για 0.9 δεν με περασε?..... Ομως ο Γ.Μ.Ο μετα τις εξετασεις μου ειναι μεγαλυτερος απο 9.5.(>9.5) Να τονισω πως στο χαρτι ελεγε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:¨ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ¨ Στο κατω κατω νομιζω πως αν εδινα παλι αρχαια και δεν πηγαινα θα επαιρναν ενα τηλεφωνο στο σπιτι,πραγμα που δεν εγινε.Περασα την ταξη ή οχι? Click για ανάπτυξη... Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Αρχική Δημοσίευση από Glix: ....θα επρεπε να ειναι λιγο πιο νορμαλ για εμας......Σε ατομα ομως που γραψαν σαν εμενα τους περασε με 9.6 και 9.9 και 10. Δεν ημουν οκ στο μαθημα και το γνωριζω....απλα δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:31 Ο Glix έγραψε: #27 09-09-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Click για ανάπτυξη... Σε περιπτωση που αν εμενα και δεν πηγαινα δωσω μπορει να με επαιρναν ενα τηλεφωνο... Οκ τωρα ειμαι ηρεμος που δεν εμεινα. Επρεπε να γραψω 1 ετσι για σπασιμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #28 09-09-10 21:32 Αρχική Δημοσίευση από theodora: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Click για ανάπτυξη... Δεν βγαίνει έτσι στο λύκειο: [(12+11)/2 + 5,6]/2 = 8,55555555... --> 8,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Glix έγραψε: #29 09-09-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μπερδεμένα τα λες. Αφού είχες Γ.Μ.Ο.>9,5 και το χαρτί έγραφε ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ πώς να μείνεις? Πώς και γιατί να ξαναδώσεις αρχαία? Σου είπε κανένας τέτοιο πράγμα? Και γιατί και ποιος να πάρει τηλέφωνο σπίτι σου? Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι γιατί ενώ έγραψες χάλια δεν σου έβαλε μεγαλύτερο βαθμό? Αφού δεν έμεινες τι την ψάχνεις? Click για ανάπτυξη... Σε περιπτωση που αν εμενα και δεν πηγαινα δωσω μπορει να με επαιρναν ενα τηλεφωνο... Οκ τωρα ειμαι ηρεμος που δεν εμεινα. Επρεπε να γραψω 1 ετσι για σπασιμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:32 Ο Dias έγραψε: #28 09-09-10 21:32 Αρχική Δημοσίευση από theodora: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Click για ανάπτυξη... Δεν βγαίνει έτσι στο λύκειο: [(12+11)/2 + 5,6]/2 = 8,55555555... --> 8,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Glix έγραψε: #29 09-09-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Click για ανάπτυξη... Δεν βγαίνει έτσι στο λύκειο: [(12+11)/2 + 5,6]/2 = 8,55555555... --> 8,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Glix έγραψε: #29 09-09-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Edit: 12+11+5,6=28,6 28,6/3= 9,533333333 Καλή επανάληψη στις πράξεις. Πλάκα κάνω, ε! Click για ανάπτυξη... Μα αφου αυτο γραφει στον ελενχο...Δεν εκανα τις πραξεις εγω. Δεν πιστευω να κανουν λαθος αυτοι... Οπως τα λεει ο Zeus=Dias ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο Boom έγραψε: #30 09-09-10 21:38 A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:43 Ο Glix έγραψε: #31 09-09-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: A ναι; Ποτέ δε μου χρειάστηκε. Το νόημα είναι ότι πέρασες. Το ό,τι είσαι τεχνολογική και Β' δεν το σχολιάζω. Το ότι έπρεπε να γράψεις 1, επίσης. Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο βασικα αλλα εχουν γινει πολλα με αυτον εκει μεσα στην ταξη τα οποια δεν με αρεσαν καθολου και πολλες φορες με φωναζε και εγω δεν πηγαινα πισω ενω ειχα δικιο. Στο κατω κατω δεν με αρεσε το μαθημα του και πολυ(επισης με ειχε και εκθεση και εκει εγραφα πολυ καλα(πανω απο 16)) Αλλα τα αρχαια ειναι που δεν με αρεσουν,τα αφηνω εγω,με αφηνουν και αυτα. Ετσι ειναι,πιστευω πως απο μικρος αν τα εβλεπα με αλλο ματι θα ηταν πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:53 Ο Boom έγραψε: #32 09-09-10 21:53 Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tέλος καλό, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:02 Ο Glix έγραψε: #33 09-09-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Tέλος καλό, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Ναι ολα καλα...thanks...για να δουμε φετος τι θα κανουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο Guest 019112: #34 15-09-10 21:16 Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tελικά ο Αλέξης πέρασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex_diamond Νεοφερμένο μέλος Ο alex_diamond αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο alex_diamond: #35 22-11-11 20:42 μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μετα απο καιρο περασα περασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:43 Η marily έγραψε: #36 31-05-12 13:43 ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steliostrikala Νεοφερμένο μέλος Ο steliostrikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:48 Ο steliostrikala: #37 31-05-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2012 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... κλεισε τον υπολογιστη και ξεκινα διαβασμα με την κλαψα δεν γινεται τιποτα διαβασε και θα τα καταφερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 13:55 Η ...Αλεξάνδρα...: #38 31-05-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marily: ειμαι σιγουρη πωσ ιστορια δε θα περασω.δεν εχω ανοικση το βιβλιο απο αρχη χρονιασ και τωρα σε μια εβδομαδα γραφουμε!!!!!!1τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να διαβάσεις απο τώρα !! διαβασε και θα τα καταφερεις!!! Ο πως λεει και ο απο πανω κλεισε τον υπολογιστη και ριξ'το στο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marily Νεοφερμένο μέλος Η marily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:01 Η marily έγραψε: #39 31-05-12 14:01 οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
οκ ευχαριστωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 14:03 Η ...Αλεξάνδρα...: #40 31-05-12 14:03 Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από marily: οκ ευχαριστωωωω! Click για ανάπτυξη... τίποτα καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.