Να σε καλά, με είπες κατίνα και θυμήθηκα τη θεία μου την Κατίνα και την πήρα τηλ σήμερα
Χμμ, Κατίνα, τώρα μου θύμησες και τη ξαδέρφη μου τη Ματίνα, κάτσε να χτυπήσω και ένα τηλ από κει.
Ήθελα να ήξερα ρε χαουζ τι θεωρείς εσύ σωστό και ηθικό
Κάθε σου ποστ, ισοπέδωση είναι.
Χαιρομαι που χρησιμοποιεις Ειρωνεια,αλλα καντην και εξυπνη
Ον δε τοπικ ναου,επιστημονικα ''σωστο'' οτι επιβεβαιωνεται.
Δωσαμε το χ φαρμακο στον ασθενη.Πεθανε
Δωσαμε το ψ φαρμακο στον ασθενη.Εζησε
Σωστη θεραπεια ειναι το Ψ φαρμακο.
Ηθικα παλι,για μενα σωστο ειναι η βοηθεια προς τον συνανθρωπο και το κοινωνικο κερδος,και οτι αλλο εχει λογικη.
Για μενα δεν εχει λογικη,το να περιοριζουμε την στυλιστικη εκφραση καποιου,και μαλιστα να χαρακτηριζουμε ως πουτανες τις γυναικες που θελουν να εκφραστουν ετσι.Βρωμαει σεξισμο,οπως ξαναλεω.
Επισης σωστο ειναι οτι ειναι επιστημονικα ορθο,και οχι οι ιδεοληψιες του καθε τυχαρπαστου μαλακα,οπως πχ η θρησκεια,ο εθνικισμος,οι ταξεις,η ''αισθητικη'',η ηθικη κτλπ.
Δεν ειναι ισοπεδωση αλλα ο κοσμος ειναι αρκετα ρευστος και φορμαλιστικος.Βλεπεις,το ''σωστο'' και το ''ηθικο'' διαμορφωνεται κοινωνικα,υπαρχει ενας κοινωνικος καθορισμος αυτων των δυο.
Αλλα για να μην πιστευουμε καθε μαλακια ως ''σωστο'' η ''λαθος'' ακολουθουμε τις επιστημονικες αποδειξεις,που φερουν καποιες δικλειδες ασφαλειας
Στις παλιες εποχες,κατι που θεωρουσαν ''ανηθικο'' τωρα το θεωρουν ορθο,γιατι πολυ απλα φανηκε η σαθροτητα των επιχειρηματων που το διακατειχαν.
Με τον καλύτερο τρόπο κατά την δική σου άποψη έτσι;

Όταν θα σκάσει μύτη η αδερφή σου ή ακόμη χειρότερα η κόρη σου έτσι αυτό να πεις, ζητάει αναγνώριση το μικρό μου άστο μωρέ.
Τεσπα, είπα τη γνώμη μου και έκλεισε το θέμα,
ο καθένας με τα μυαλά και τις αρχές που έχει πορεύεται
Ας πάω σαν σωστή Κατίνα να ρουφήξω τον ελληνικό στο μπαλκόνι,
να δω τι χρώμα βρακιά έχει κρεμασμένα η γειτόνισσα σήμερα
Δεν θα ειχα προβλημα.Ας ειναι αριστη μαθητρια η κορη μου και μορφωμενη,και εγω την αφηνω να κανει σε ολο της το σωμα τατουαζ και να κυκλοφορει με αρβυλες