εγώ εδώ πάντα λέω... κάτσε να φτάσουνε τα 25 και θα πάθουν σοκ που ξεχασαν να ζήσουν την παιδική τους ηλικία, μονο κ μονο για να το παιξουν γκομενες.
μιας και βρήκα το κατάλληλο θέμα, θέλω να απευθύνω μια ερώτηση στα αγόρια και θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά.
έχω παρατηρήσει την αντίδραση των αγοριών σε τέτοιου είδους κορίτσια όπως ανέλυσε ο φίλος από πάνω, και βλέπω ότι:
-παρόλο που όλοι τις κατακρίνετε... το 95% από εσάς τους την πέφτει. άρα στην πράξη το εγκρίνετε;
-που λέτε έτυχε μια μέρα να είμαι κοντά σε μία που έχει "ζήτηση". ε λοιπόν σε κάποια φάση της έστειλε ένα sms ο σερβιτόρος και από την συζήτησή της με τον περιγυρο της, καταλαβα οτι το αγόρι που ηταν μολις 17-18 χρονων την ρωτησε αν ηταν αναμμενη απο την χτεσινη τους συζητηση, και αν ναι να πηγαινε στην τουαλετα οπου θα την περιμενε για να κανουν κατι στα γρηγορα (ουτε που θελω να σκεφτομαι τι εγινε μετα) α και ξεχασα να αναφερω οτι δεν ηταν γκομενος της αλλα απλα της την επεφτε
-και εχω ακουσει ακομα χειροτερα- βρωμικα λογια απο ανωριμα αγορακια προς κοριτσια, τα οποια μαλιστα φαινονταν και ησυχα παιδια (νερντάκια κ ετσι)
για να καταλάβετε το τι εχω ακουσει, επειδη δεν ειναι πρεπον να τα αναφερω, το συμπερασμα μου ειναι οτι αυτα τα αγορια αντιμετωπιζαν τα κοριτσια ως απλες μηχανες που θα τις χρησιμοποιουσαν για τις περιστασιακες τους αναγκες και τιποτα αλλο. τις εβλεπαν δηλαδη σαν τις δωρεαν εκδιδομενες και οι αλλες νομιζαν οτι ηταν κ ρομαντικο αυτο.
οι δικοι μου φιλοι-αγορια ειναι ησυχα παιδια και ενδιαφερονται για μια σταθερη σχεση, αλλα τωρα τελευταια με αυτα που βλεπω εχω τρομαξει. μα υπαρχουν τετοια ατομα, που το μονο που θελουν ειναι να πανε να ..., και μαλιστα βρισκουν ωραιο το να φερονται στα κοριτσια σαν να ειναι τσ****ς??? νομιζω πως αυτο οχι μονο προσβλητικο για τα κοριτσια ειναι αλλα και πολυ ντροπιαστικο για τα ιδια τα αγορια... ενταξει εχουν φυσικες ορμες, αλλα και εμεις τα κοριτσια εχουμε, ομως δεν κανουμε ετσι!
πειτε μου οτι υπαρχουν και φυσιολογικοι τυποι.... γτ faith in humanity: lost
(lol πολυ τραγικα τα λεω)