1205 Νεοφερμένο μέλος Η 1205 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2021 στις 18:50 Η 1205 έγραψε: #1 13-03-21 18:50 Καλησπέρα σε όλους, "Ένα κανονικό οκτάγωνο είναι εγγεγραμμένο σε κύκλο ακτίνας 4cm. Να βρεθεί η πλευρά του". Ευχαριστώ πραγματικά πολύ όποιον βοηθήσει❤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2021 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2021 στις 22:33 Ο Dias έγραψε: #2 13-03-21 22:33 Η πλευρά του κανονικού οκταγώνου είναι: (τύπος του σχολικού βιβλίου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2021 στις 00:48 Ο Guest 190013: #3 14-03-21 00:48 Δίνουν σε τύπο στο σχολικό την πλευρά οκταγώνου; Oh my god Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 01:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-03-21 01:26 Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 11:17 Ο Dias έγραψε: #5 14-03-21 11:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις εσύ δίκιο. Το λάθος δεν είναι του βιβλίου αλλά δικό μου. Αυτό που παρέθεσα δεν είναι η πλευρά αλλά το απόστημα. (πλευρά = λ , απόστημα = α) Τώρα είδα ότι αναφερόμαστε στη Β' γυμνασίου. Νομίζω ότι για την τάξη αυτή το θέμα είναι διεστραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 17:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 14-03-21 17:41 Ευχαριστω Δια Παντως και η παραπανω αποδειξη και πολυ περισσοτερο ο νομος των συνημιτόνων ειναι ενετελως αναρμοστα για παιδια Β γυμνασιου , τρομοκρατια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:56 Η xrisamikol: #7 28-09-22 22:56 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στην παρακάτω άσκηση καθώς έχω δυσκολευτεί αρκετά. Αν μπορείτε, θα ήθελα βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Σας ευχαριστώ πολύ! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:14 Ο Cade έγραψε: #8 28-09-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4 Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2022 xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:26 Η xrisamikol: #9 28-09-22 23:26 Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μάρκος Βασίλης xrisamikol DimitrisK094 ggl Φινεύς BillyTheKid Unboxholics oups augustine krisd eukleidhs1821 1205 το κοριτσι του μαη RORY Asure the purge Chem major igeorgeoikonomo johnietraf Georgekk nucomer neurogirl Scandal KingOfPop SlimShady LeoDel Lathy thecrazycretan Alexecon1991 Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους, "Ένα κανονικό οκτάγωνο είναι εγγεγραμμένο σε κύκλο ακτίνας 4cm. Να βρεθεί η πλευρά του". Ευχαριστώ πραγματικά πολύ όποιον βοηθήσει❤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2021 στις 22:33 Ο Dias έγραψε: #2 13-03-21 22:33 Η πλευρά του κανονικού οκταγώνου είναι: (τύπος του σχολικού βιβλίου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2021 στις 00:48 Ο Guest 190013: #3 14-03-21 00:48 Δίνουν σε τύπο στο σχολικό την πλευρά οκταγώνου; Oh my god Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 01:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-03-21 01:26 Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 11:17 Ο Dias έγραψε: #5 14-03-21 11:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις εσύ δίκιο. Το λάθος δεν είναι του βιβλίου αλλά δικό μου. Αυτό που παρέθεσα δεν είναι η πλευρά αλλά το απόστημα. (πλευρά = λ , απόστημα = α) Τώρα είδα ότι αναφερόμαστε στη Β' γυμνασίου. Νομίζω ότι για την τάξη αυτή το θέμα είναι διεστραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 17:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 14-03-21 17:41 Ευχαριστω Δια Παντως και η παραπανω αποδειξη και πολυ περισσοτερο ο νομος των συνημιτόνων ειναι ενετελως αναρμοστα για παιδια Β γυμνασιου , τρομοκρατια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:56 Η xrisamikol: #7 28-09-22 22:56 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στην παρακάτω άσκηση καθώς έχω δυσκολευτεί αρκετά. Αν μπορείτε, θα ήθελα βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Σας ευχαριστώ πολύ! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:14 Ο Cade έγραψε: #8 28-09-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4 Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2022 xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:26 Η xrisamikol: #9 28-09-22 23:26 Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μάρκος Βασίλης xrisamikol DimitrisK094 ggl Φινεύς BillyTheKid Unboxholics oups augustine krisd eukleidhs1821 1205 το κοριτσι του μαη RORY Asure the purge Chem major igeorgeoikonomo johnietraf Georgekk nucomer neurogirl Scandal KingOfPop SlimShady LeoDel Lathy thecrazycretan Alexecon1991 Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η πλευρά του κανονικού οκταγώνου είναι: (τύπος του σχολικού βιβλίου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2021 στις 00:48 Ο Guest 190013: #3 14-03-21 00:48 Δίνουν σε τύπο στο σχολικό την πλευρά οκταγώνου; Oh my god Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 01:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-03-21 01:26 Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 11:17 Ο Dias έγραψε: #5 14-03-21 11:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις εσύ δίκιο. Το λάθος δεν είναι του βιβλίου αλλά δικό μου. Αυτό που παρέθεσα δεν είναι η πλευρά αλλά το απόστημα. (πλευρά = λ , απόστημα = α) Τώρα είδα ότι αναφερόμαστε στη Β' γυμνασίου. Νομίζω ότι για την τάξη αυτή το θέμα είναι διεστραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 17:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 14-03-21 17:41 Ευχαριστω Δια Παντως και η παραπανω αποδειξη και πολυ περισσοτερο ο νομος των συνημιτόνων ειναι ενετελως αναρμοστα για παιδια Β γυμνασιου , τρομοκρατια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:56 Η xrisamikol: #7 28-09-22 22:56 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στην παρακάτω άσκηση καθώς έχω δυσκολευτεί αρκετά. Αν μπορείτε, θα ήθελα βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Σας ευχαριστώ πολύ! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:14 Ο Cade έγραψε: #8 28-09-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4 Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2022 xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:26 Η xrisamikol: #9 28-09-22 23:26 Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μάρκος Βασίλης xrisamikol DimitrisK094 ggl Φινεύς BillyTheKid Unboxholics oups augustine krisd eukleidhs1821 1205 το κοριτσι του μαη RORY Asure the purge Chem major igeorgeoikonomo johnietraf Georgekk nucomer neurogirl Scandal KingOfPop SlimShady LeoDel Lathy thecrazycretan Alexecon1991 Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δίνουν σε τύπο στο σχολικό την πλευρά οκταγώνου; Oh my god Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 01:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-03-21 01:26 Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 11:17 Ο Dias έγραψε: #5 14-03-21 11:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις εσύ δίκιο. Το λάθος δεν είναι του βιβλίου αλλά δικό μου. Αυτό που παρέθεσα δεν είναι η πλευρά αλλά το απόστημα. (πλευρά = λ , απόστημα = α) Τώρα είδα ότι αναφερόμαστε στη Β' γυμνασίου. Νομίζω ότι για την τάξη αυτή το θέμα είναι διεστραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 17:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 14-03-21 17:41 Ευχαριστω Δια Παντως και η παραπανω αποδειξη και πολυ περισσοτερο ο νομος των συνημιτόνων ειναι ενετελως αναρμοστα για παιδια Β γυμνασιου , τρομοκρατια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:56 Η xrisamikol: #7 28-09-22 22:56 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στην παρακάτω άσκηση καθώς έχω δυσκολευτεί αρκετά. Αν μπορείτε, θα ήθελα βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Σας ευχαριστώ πολύ! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:14 Ο Cade έγραψε: #8 28-09-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4 Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2022 xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:26 Η xrisamikol: #9 28-09-22 23:26 Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μάρκος Βασίλης xrisamikol DimitrisK094 ggl Φινεύς BillyTheKid Unboxholics oups augustine krisd eukleidhs1821 1205 το κοριτσι του μαη RORY Asure the purge Chem major igeorgeoikonomo johnietraf Georgekk nucomer neurogirl Scandal KingOfPop SlimShady LeoDel Lathy thecrazycretan Alexecon1991 Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 11:17 Ο Dias έγραψε: #5 14-03-21 11:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις εσύ δίκιο. Το λάθος δεν είναι του βιβλίου αλλά δικό μου. Αυτό που παρέθεσα δεν είναι η πλευρά αλλά το απόστημα. (πλευρά = λ , απόστημα = α) Τώρα είδα ότι αναφερόμαστε στη Β' γυμνασίου. Νομίζω ότι για την τάξη αυτή το θέμα είναι διεστραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 17:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 14-03-21 17:41 Ευχαριστω Δια Παντως και η παραπανω αποδειξη και πολυ περισσοτερο ο νομος των συνημιτόνων ειναι ενετελως αναρμοστα για παιδια Β γυμνασιου , τρομοκρατια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:56 Η xrisamikol: #7 28-09-22 22:56 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στην παρακάτω άσκηση καθώς έχω δυσκολευτεί αρκετά. Αν μπορείτε, θα ήθελα βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Σας ευχαριστώ πολύ! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:14 Ο Cade έγραψε: #8 28-09-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4 Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2022 xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:26 Η xrisamikol: #9 28-09-22 23:26 Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μάρκος Βασίλης xrisamikol DimitrisK094 ggl Φινεύς BillyTheKid Unboxholics oups augustine krisd eukleidhs1821 1205 το κοριτσι του μαη RORY Asure the purge Chem major igeorgeoikonomo johnietraf Georgekk nucomer neurogirl Scandal KingOfPop SlimShady LeoDel Lathy thecrazycretan Alexecon1991 Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις εσύ δίκιο. Το λάθος δεν είναι του βιβλίου αλλά δικό μου. Αυτό που παρέθεσα δεν είναι η πλευρά αλλά το απόστημα. (πλευρά = λ , απόστημα = α) Τώρα είδα ότι αναφερόμαστε στη Β' γυμνασίου. Νομίζω ότι για την τάξη αυτή το θέμα είναι διεστραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2021 στις 17:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 14-03-21 17:41 Ευχαριστω Δια Παντως και η παραπανω αποδειξη και πολυ περισσοτερο ο νομος των συνημιτόνων ειναι ενετελως αναρμοστα για παιδια Β γυμνασιου , τρομοκρατια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:56 Η xrisamikol: #7 28-09-22 22:56 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στην παρακάτω άσκηση καθώς έχω δυσκολευτεί αρκετά. Αν μπορείτε, θα ήθελα βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Σας ευχαριστώ πολύ! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:14 Ο Cade έγραψε: #8 28-09-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4 Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2022 xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:26 Η xrisamikol: #9 28-09-22 23:26 Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μάρκος Βασίλης xrisamikol DimitrisK094 ggl Φινεύς BillyTheKid Unboxholics oups augustine krisd eukleidhs1821 1205 το κοριτσι του μαη RORY Asure the purge Chem major igeorgeoikonomo johnietraf Georgekk nucomer neurogirl Scandal KingOfPop SlimShady LeoDel Lathy thecrazycretan Alexecon1991 Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω Δια Παντως και η παραπανω αποδειξη και πολυ περισσοτερο ο νομος των συνημιτόνων ειναι ενετελως αναρμοστα για παιδια Β γυμνασιου , τρομοκρατια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:56 Η xrisamikol: #7 28-09-22 22:56 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στην παρακάτω άσκηση καθώς έχω δυσκολευτεί αρκετά. Αν μπορείτε, θα ήθελα βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Σας ευχαριστώ πολύ! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:14 Ο Cade έγραψε: #8 28-09-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4 Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2022 xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:26 Η xrisamikol: #9 28-09-22 23:26 Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μάρκος Βασίλης xrisamikol DimitrisK094 ggl Φινεύς BillyTheKid Unboxholics oups augustine krisd eukleidhs1821 1205 το κοριτσι του μαη RORY Asure the purge Chem major igeorgeoikonomo johnietraf Georgekk nucomer neurogirl Scandal KingOfPop SlimShady LeoDel Lathy thecrazycretan Alexecon1991 Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στην παρακάτω άσκηση καθώς έχω δυσκολευτεί αρκετά. Αν μπορείτε, θα ήθελα βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Σας ευχαριστώ πολύ!
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:14 Ο Cade έγραψε: #8 28-09-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4 Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2022 xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:26 Η xrisamikol: #9 28-09-22 23:26 Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης. A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4
xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:26 Η xrisamikol: #9 28-09-22 23:26 Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.