1205
Νεοφερμένο μέλος
Η 1205 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

13-03-21

18:50
Καλησπέρα σε όλους,
"Ένα κανονικό οκτάγωνο είναι εγγεγραμμένο σε κύκλο ακτίνας 4cm. Να βρεθεί η πλευρά του". Ευχαριστώ πραγματικά πολύ όποιον βοηθήσει❤
"Ένα κανονικό οκτάγωνο είναι εγγεγραμμένο σε κύκλο ακτίνας 4cm. Να βρεθεί η πλευρά του". Ευχαριστώ πραγματικά πολύ όποιον βοηθήσει❤
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

13-03-21

22:33
Η πλευρά του κανονικού οκταγώνου είναι:
(τύπος του σχολικού βιβλίου)
Guest 190013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-03-21

00:48
Δίνουν σε τύπο στο σχολικό την πλευρά οκταγώνου; Oh my god
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

14-03-21

01:26
Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

14-03-21

11:17
Γιατί έχεις εσύ δίκιο. Το λάθος δεν είναι του βιβλίου αλλά δικό μου. Αυτό που παρέθεσα δεν είναι η πλευρά αλλά το απόστημα. (πλευρά = λ , απόστημα = α)Τωρα γιατι εγω διαφωνώ με το βιβλιο δεν ξερω.
Τώρα είδα ότι αναφερόμαστε στη Β' γυμνασίου. Νομίζω ότι για την τάξη αυτή το θέμα είναι διεστραμμένο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

14-03-21

17:41
Ευχαριστω Δια
Παντως και η παραπανω αποδειξη και πολυ περισσοτερο ο νομος των συνημιτόνων ειναι ενετελως αναρμοστα για παιδια Β γυμνασιου , τρομοκρατια.
Παντως και η παραπανω αποδειξη και πολυ περισσοτερο ο νομος των συνημιτόνων ειναι ενετελως αναρμοστα για παιδια Β γυμνασιου , τρομοκρατια.
xrisamikol
Νεοφερμένο μέλος
Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.

28-09-22

22:56
Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στην παρακάτω άσκηση καθώς έχω δυσκολευτεί αρκετά. Αν μπορείτε, θα ήθελα βοήθεια το συντομότερο δυνατόν.
Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης.
A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x
Σας ευχαριστώ πολύ!
Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης.
A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x
Σας ευχαριστώ πολύ!
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

28-09-22

23:14
μάλλον δεν είναι 3y, αλλά 3+y ή 3-y για να φύγει μετά από επιμεριστική το 3χ.Εάν οι αριθμοί α,β είναι αντίθετοι και οι x,y αντίστροφοι, να υπολογίσετε την τιμή της παρακάτω αριθμητικής παράστασης.
A=a−(5−b)−x(3⋅y)+3⋅x
Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις -6, ενώ στη δεύτερη -4
xrisamikol
Νεοφερμένο μέλος
Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.

28-09-22

23:26
Δικό μου λάθος. Ισχύει η δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μάρκος Βασίλης
- xrisamikol
- DimitrisK094
- ggl
- Φινεύς
- Hased Babis
- BillyTheKid
- Unboxholics
- oups
- augustine
- Joji
- krisd
- eukleidhs1821
- 1205
- το κοριτσι του μαη
- RORY
- Asure
- the purge
- Chem major
- igeorgeoikonomo
- johnietraf
- Georgekk
- nucomer
- neurogirl
- Scandal
- KingOfPop
- SlimShady
- LeoDel
- Athens2002
- thecrazycretan
- Alexecon1991
- Libertus
- charmander
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.